Opublikowano piątek o 11:125 dni Gra typu cziluwa, demo dostępne na steam, fantastycznie sie gra, mega czekam
Opublikowano piątek o 11:205 dni Sorki że mam różnorodną diete gracza a nie tylko przechodzenie gier ze stoperem w ręku
Opublikowano piątek o 11:395 dni 15 godzin temu, smoo napisał(a):NARESZCIE Nice, jeden z moich ulubionych indyków wraca
Opublikowano niedziela o 21:393 dni W dniu 28.12.2025 o 15:42, Wojtq napisał(a):CAIRN - na PSS i Steamie wylądowało demko tej gry. Właśnie ograłem i jestem bardzo zadowolony. Gra polega na wspinaczce, gdzie kontrolujemy każdy ruch i wytężamy swój wzrok na każdą wypukłość ściany, w czym pomaga przejrzysta cel-shadingowa oprawa graficzna. Bije z tej gry jakiś taki spokój. Będzie grane.Ogrywam od piątku, póki co jakoś z 6-7h. Fantastyczny tytuł, serio. Demko kompletnie mnie nie chwyciło (wywaliłem z dysku po 10 minutach), jednak od pełniaka nie jestem w stanie się oderwać. Gra absolutnie warta swojej ceny.
Opublikowano poniedziałek o 01:333 dni Również polecam. Świetny tytuł z gameplayem jakiego jeszcze nie było.
Opublikowano poniedziałek o 08:103 dni 6 godzin temu, Kibot napisał(a):Również polecam. Świetny tytuł z gameplayem jakiego jeszcze nie było.Prawda, takie gierki są bardzo potrzebne. Wiadomo, że molochy z fabułą są super i fajnie przeżywać jakieś przygody, ale to właśnie takie twory jak Cairn sprawiają, że człowiek sobie przypomina za co kiedyś pokochał gry. Jeszcze mam 2/3 godziny do końca, ale mogę już z czystym sumieniem wystawić tej grze 10/10. Edytowane poniedziałek o 08:113 dni przez rafanus2
Opublikowano poniedziałek o 08:262 dni Też wziąłem (PC) i cóż demo mnie zniechęciło, a niesłusznie. Co prawda ogrywam na zmianę z CP2077, więc w sumie mało grałem, ale jezu klimat, chill i gameplay top.
Opublikowano poniedziałek o 08:412 dni W dniu 30.01.2026 o 12:12, Pupcio napisał(a):Gra typu cziluwa, demo dostępne na steam, fantastycznie sie gra, mega czekam@WisnieR
Opublikowano poniedziałek o 09:022 dni 34 minuty temu, Basior napisał(a):Też wziąłem (PC) i cóż demo mnie zniechęciło, a niesłusznie. Co prawda ogrywam na zmianę z CP2077, więc w sumie mało grałem, ale jezu klimat, chill i gameplay top.Ja ogrywam na zmianę z BB i kurde porzuciłem dziecko FS na rzecz ukończenia Cairn w pierwszej kolejności. A zazwyczaj jak gram w gry od FS to świata poza nimi nie widzę.
Opublikowano poniedziałek o 14:432 dni Wiedz, że marketing nie istnieje skoro dowiaduję się o dacie premiery swojej najbardziej oczekiwanej gry tego roku 4 dni po fakcie
Opublikowano poniedziałek o 16:532 dni A wersja w pudełku wyprzedana na pniu. Szkoda, bo fajna limitka.https://limitedrungames.com/products/scott-pilgrim-ex-ultimate-adventure-edition-switch-ps5-xbox-pc Edytowane poniedziałek o 16:552 dni przez Emtebe
Opublikowano wtorek o 16:431 dzień Beholgar.Bardzo przyjemna metroidvania na 3-4 godziny. Styl graficzny mega mi siadl, a przerywniki miedzy elemntami fabuly to mistrzostwo swiata.Aktualnie na promce za 12zl na eShop Edytowane wtorek o 16:441 dzień przez Pierre Deck
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Atrakcyjna metroidóweczka Perfect Pencil z pozytywnymi pierwszymi opiniami.Nastawienie raczej na opowieść niż walkę, wyjątkowy wygląd, dźwięk.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 3.02.2026 o 17:43, Pierre Deck napisał(a):Beholgar.Bardzo przyjemna metroidvania na 3-4 godziny. Styl graficzny mega mi siadl, a przerywniki miedzy elemntami fabuly to mistrzostwo swiata.Aktualnie na promce za 12zl na eShopJak poziom trudności normalny czy dla hardcorowców?
Opublikowano 48 minut temu48 min 1 godzinę temu, balon napisał(a):Jak poziom trudności normalny czy dla hardcorowców?Moim zdaniem dosyc prosta gra. Ale jest kilka segmentow zrecznosciowych, gdzie mialem pare powtorek. Ale to raczej wina sterowania, niz samej budowy poziomow
Opublikowano 23 minuty temu23 min aaaaa to luz zręcznościowe / platformowe mi nie straszne. Nie trawię przegiętych walk z bossami, gdzie trzeba się uczyć na pamięć każdego ruchu oraz powtarzać x razy.