Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jasny gwint ależ ciareczki. W końcu przegląd najnowszych gier indie o budowaniu swojej farmy 50min ma trwać, później treehouse 95min
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Losowy komentarz na YouTube'ie opisał oprócz nieznanego wtedy Star Foxa w czerwcu: remake Okaryny, Super Metroida, i parę innych. Niektórzy plotkują, że remake Okaryny będzie duży i dorodny, ale i tak, nie wiem, czy to by było takie wydarzenie.Skoro Nintendo od dawna nic nie zapowiadało, no a teraz mamy niby-E3, to pewnie będzie jakiś tam tease czegoś naprawdę dużego, typu 3D Mario, na następny rok. W tym chyba faktycznie nic megahitowego nie będzie, bo megahity Nintendo zapowiada więcej niż kilka miesięcy naprzód.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ponoć apki nesa, snesa i GB dostały update gdzie dataminerzy wygrzebali challenge
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Z xenoblade z przecieków to ma być xeno 2 S2 edition i pikimn 4 S2 edition
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak mają to Xeno S2E zrobić tak samo jak zrobili XCX to może lepiej niech nie ruszają już.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja bym się nie napalał to jednak Nintendo. A zawsze można się miło zaskoczyć. Ja najbardziej czekam na S2 Lite. Niech to nie będzie większe niż S1 Lite.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wg przecieków nie będzie nic z mario wprost Nate powiedział że nie będzie nawet Mario kart dlc.Oczywiście to wszystko od leakera u którego raczej zawsze coś tam się sprawdza ale nigdy wszystko.Chociaż ostatnio ma dobry run
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 8 minut temu, Ukukuki napisał(a):Ja bym się nie napalał to jednak Nintendo. A zawsze można się miło zaskoczyć. Ja najbardziej czekam na S2 Lite. Niech to nie będzie większe niż S1 Lite.Za wcześnie. Słiczerson Drugi ma raptem roczek. A różnica czasowa pomiędzy NS, a wersja Lite, to było grubo ponad dwa lata. Ale różnie może być.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 34 minutes ago, Bzduras said:Jak mają to Xeno S2E zrobić tak samo jak zrobili XCX to może lepiej niech nie ruszają już.XCX S2 to był zwykły (zjebany) paczyk pod nową konsolę, a za rok mamy dziesięcolecie XC2, więc strzelałbym bardziej w XC2 Definitive Edition. Pole do popisu jest - silnik dostał multum upgradeów, do tego można dodać QoL z następnych części (XC1DE i XC3), itd. Imo mogą zapowiedzieć zupełnie nową wersję, niż zwykłego pacza do wersji z S1.Mam tylko nadzieję, że obejdzie się bez żadnej cenzury
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Treehouse po directie sugeruje wprost że będą pokazane praktycznie gotowe tytuły, które potem będą ogrywać więc obstawiam Splatoon raiders, nowy fire emblem i duskbloods jako pewniaczki.Nintendo dawno już zrezygnowało z taktyki pokazywania czegoś z dużym wyprzedzeniem więc nie napalalbym się na jakieś mega tony z kapelusza ale byłbym przeszczęśliwy nawet z krótkich zajawek z datą 2027 z nowego projektu monolith, Mario 3d czy Luigi mansion 4
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No ciekawe czy mają jakiegoś asa w rękawie, bo jak nie to rozjebani przez Sonkę, Dżefa i Xboxa
Opublikowano 45 minut temu45 min 21 minut temu, jimmy napisał(a):No ciekawe czy mają jakiegoś asa w rękawie, bo jak nie to rozjebani przez Sonkę, Dżefa i Xboxa Jeśli faktycznie smażą ten remake Okaryny to czy się to będzie podobać komuś czy nie to growy internet zapłonie jutro bardziej niż przy jakiejkolwiek innej grze z wymienionych pokazów
Opublikowano 43 minuty temu43 min 1 minutę temu, Daffy napisał(a):growy internet zapłonie jutro bardziej niż przy jakiejkolwiek innej grze z wymienionych pokazówbardziej niż przy God of War? No nie. Okaryna już nie ma takiej mocy dzisiaj.
Opublikowano 36 minut temu36 min 2 godziny temu, Daffy napisał(a):Ponoć apki nesa, snesa i GB dostały update gdzie dataminerzy wygrzebali challengeNiech to bedzie prawda i niech zrobia takie wyzwania jak w tej gierce co kiedys wyszla, plus speedruny do DKC i SMW i nie chce nic wiecej od wielkiego NINTENDO
Opublikowano 18 minut temu18 min 17 minut temu, Ken Adams napisał(a):Niech to bedzie prawda i niech zrobia takie wyzwania jak w tej gierce co kiedys wyszla, plus speedruny do DKC i SMW i nie chce nic wiecej od wielkiego NINTENDO
Opublikowano 17 minut temu17 min Może to coś na zasadzie aczików jak w retroachivments?Ps Nintendo musi czymś zachęcić, ludziom skończył się abonament - tym co kupili switcha na starcie.