Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano

No spoko, ale jak tylko dwie osoby z Polski grały w to przed tymi testami to kogo mam wkleić ?

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

A czemu tak pusto jest? Pewnie się weźmie w grubej przecenie.

Opublikowano

Jprdl xD

Zagrajnik.

Zagrajnik to taki kolega, który kocha gry ale nie lubisz z nim o nich gadać.

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano
  • Autor

Kurwa wiadomość dnia, mój ulubiony pseudo soulslike dostał darmowego pacza, na S1 ta gra wyglądała bardzo źle

Opublikowano

Czezky się niczym nie różni. Podobne strategie na was stosuje.

Opublikowano

Uniblo ostatnio chyba tak o tej składance Mario galaxy kłamało no ale tam jakiś wariat rządzi tym sklepem

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał(a):

Uniblo ostatnio chyba tak o tej składance Mario galaxy kłamało no ale tam jakiś wariat rządzi tym sklepem

Nie wiedza kiedy wyjdzie, ale juz im dali przydzial jak za stanu wojnennego. Kartka na 30 pudelek

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
32 minuty temu, Pierre Deck napisał(a):

Juz nakrecaja atmosfere piszac o tylko 30szt

@Kierownik Chad cos wiesz moze o tych rewelacjach?

FB_IMG_1787306225163.jpg

Coś mi się wydaje, że ten typ z uniblo gra w 100% na FOMO i jak najszybszym zbieraniu zamówień, a później manualnie zamyka i otwiera preordery po pewnym czasie. Podobne zagrywki jak ten cwaniak z xgamecenter, który ma wyższe ceny gier używanych niż nówek w folii z innych, większych sklepów i jeszcze daje clickbaitowe tytuły do swoich wypocin strasząc, że kończą się zapasy i jak najszybciej kupujcie kolekcję Silent Hilla na PS3.

Opublikowano

Już poszły wszystkie sztuki! beksa Kurcze nie będzie grania

Opublikowano

Nie ma jeszcze zadnego info z polskiej dystrybucji na temat ocariny (oprocz ceny, ktora nie zostala potwierdzona jako ostateczna).

Opublikowano

A co jeśli nintendo wykluczyło cie z grona ziomków i po prostu nie dostałeś 30 pudełek?

Opublikowano

Ale siano w głowie typ ma, każdy handlowiec co prowadzi jakieś socjale z tymi grami to ma nierówno pod sufitem. Ten z xcoś tam też takie bzdety wrzuca ,że się śmiać chce.

Opublikowano

No jednak trzeba mieć trochę fantazji żeby za swój biznes wybrać handlowanie gierkami i użeranie się z GRACZAMI.

Opublikowano
31 minut temu, Kierownik Chad napisał(a):

Nie ma jeszcze zadnego info z polskiej dystrybucji na temat ocariny (oprocz ceny, ktora nie zostala potwierdzona jako ostateczna).

Obstawiam cene 289zl i przydzial 50 pudelek na sklep xd

Opublikowano

To dziala tak, ze piszesz ile bedziesz mniej wiecej chcial i potem dystrybutor sklada zamowienie na sume zamowien + gorka dla spoznialskich.

Podejrzewam, ze sklepy estymowaly na grubo, w koncu to Zelda.

I konkretnie Ocarina.

Opublikowano
2 minuty temu, Kierownik Chad napisał(a):

To dziala tak, ze piszesz ile bedziesz mniej wiecej chcial i potem dystrybutor sklada zamowienie na sume zamowien + gorka dla spoznialskich.

Podejrzewam, ze sklepy estymowaly na grubo.

No chyba najbardziej oczekiwana gra na nintendo w 2026. Az dziwne, ze premiera w tym roku, a tak pozno wyskoczyli z info. Mogli pompowac hype juz od poczatku roku

Opublikowano

Ja myślę, że Czezky bedzie miał z 500 sztuk co najmniej. Taki rekin się w drobnicę nie bawi!

Opublikowano

@Kierownik Chad jako wlasciciel sklepu z grami moglbys powiedziec cos o sprzedazy game key kardow? Czy to tajemnica? Sprzedaje sie to dziadostwo cos? Mam nadzieje, ze sie nie sprzedaje