Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

To źle czy dobrze? Przecież można kupić sobie collector's, legendary edition bez gierki. Widać są chętni na takie oferty.

Opublikowano

Akurat w przypadku limitki skierowanej do największych fanów może kod nie jest taki zły, przynajmniej ma się zawsze grę wgraną na konsoli i gotową do odpalenia, zamiast bawić się w przekładanie nośników. A bonusy i tak przebijają samo pudełko w kwestii kolekcjonerstwa.

Opublikowano

Tylko czekać aż nawet tego zayebanego key carda nie będzie im sie chciało wsadzić do pudła

Opublikowano
7 minut temu, Mustang napisał(a):

Akurat w przypadku limitki skierowanej do największych fanów może kod nie jest taki zły, przynajmniej ma się zawsze grę wgraną na konsoli i gotową do odpalenia, zamiast bawić się w przekładanie nośników. A bonusy i tak przebijają samo pudełko w kwestii kolekcjonerstwa.

Przypominam, ze to wydanie na Switcha 1, gdzie nosnik jest tani.

Kod w pudle przy takich grach to naplucie w twarz fanom.

Opublikowano
  • Autor

Tylko, że tu pudła nie ma wcale.

Nawet gdyby był kartridż to ja omijam takie wydania gdzie cart wsadzany jest do steela bo źle to się komponuje z innymi grami na półce.

Na bank będzie wydanie standardowe w normalnym pudełku.

Opublikowano
30 minut temu, GearsUp napisał(a):

Tylko, że tu pudła nie ma wcale.

Nawet gdyby był kartridż to ja omijam takie wydania gdzie cart wsadzany jest do steela bo źle to się komponuje z innymi grami na półce.

Na bank będzie wydanie standardowe w normalnym pudełku.

Jest

Screenshot_20260819-173008_Chrome.png

Opublikowano

Jak to było Nintendo ostatnia ostoja fizyczności, tak są game key cardy ale gry Nintendo będą w całości na karcie.

Tymczasem rzeczywistość:

Pokopia jako game key card

Dlc do pokopi kod w pudełku xd

pokemon-pokopia.900x.jpg

Opublikowano

Jasny gwint ten znowu od rana płacze haha

Opublikowano

Edytowane przez philipo

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, devilbot napisał(a):

Jak to było Nintendo ostatnia ostoja fizyczności, tak są game key cardy ale gry Nintendo będą w całości na karcie.

Tymczasem rzeczywistość:

Dlc do pokopi kod w pudełku xd

pokemon-pokopia.900x.jpg

Dziadku to tylko dla Azjatów, u nas tego wydania w ogóle nie będzie. Tak jak to było z dlc do poprzednich Pokemonów. Zjawisko już dawno istniało, oni tak sobie wydają te dlc

4545yt7j.jpg

Opublikowano

Kurde jednak średnia zabawa z obrażania Nintendo jak jedyni obrońcy tej firmy na forum mają głębokie upośledzenie.

Opublikowano
  • Autor

Też bym chciał żeby kartridże zawierały wszystko. W perfekcyjnym świecie mielibyśmy Three Houses z dlc na karcie, Zeldę BoTW z dlc, Smash Brosa z dwoma dużymi dlc. Dlatego trzeba wspierać takie wydania jak nadchodzące Lies of P

Opublikowano
13 minut temu, philipo napisał(a):

Movement wygląda bardzo fajnie, szkoda tylko, że w gatunku, który nijak mnie nie interesuje.

Opublikowano

1 godzinę temu, devilbot napisał(a):

Tymczasem rzeczywistość:

To chyba wynika z tego ze w JP (i chyba w Azji ogolnie) wydawcą nie jest Nintendo, choć nie jest to usprawiedliwienie.

Edytowane przez voi tekku

Opublikowano

Może Devilbot usprawiedliwi bo on dalej kocha nintendo w głębi serca tylko jest na nich zły

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Ukukuki napisał(a):

Wyszło w Japonii takie wydanie.

Było ale wrzucając tego carta do konsoli to i tak trzeba pobrać tego upgrade packa do S2, nie wiem kto by chciał to ogrywać obecnie w 30 klatkach mając wybór więc ten fizyczniak się mocno zdeaktualizował.

To samo będzie przy Xeno 3, w idealnym świecie to dlc powinno być w całości na fizyku. No ale wtedy trzeba byłoby podnieść cenę pudełka i policzyć to razem a to by już by odstraszyło większość kupujących a tak można zarobić na dlc sprzedając je oddzielnie.

Opublikowano

Z typowo nintendowskich gierdajłek, głównie na NS2, no ale NS też ok, warta premiery jest sądzę taka produkcja:

Sklep Perfect Blue / Najlepsze i Tanie Gry Konsole Gadżety
No image preview

Gra Nintendo Switch Marvel MaXimum Collection | PerfectBl...

Marvel MaXimum Collection na Nintendo Switch to wyjątkowa przygoda dla fanów superbohaterów. Sprawdź najlepsze promocje, top gry i nowości w atrakcyjnych cenach!

Przynajmniej nie jest ,,dedykowana" i nie wiadomo jak boostowana pod ten port (NS2), no i nie kosztuje na starcie (miejmy nadzieję) pierdyliard złotych. Klasyka platformówkowa w natarciu! xD

Opublikowano

Co natrafiam na te jego posty mam taki moment, ze kurwa nie wiem co czytam i zaczynam parsować to gówno ze zdwojoną siłą. W końcu rzucam okiem na nick i oddycham z ulgą, że to jeszcze nie demencja tylko jaskinie.