Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nintendo Switch 2 - temat główny

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Ken Adams napisał(a):

@Kierownik Chad jako wlasciciel sklepu z grami moglbys powiedziec cos o sprzedazy game key kardow? Czy to tajemnica? Sprzedaje sie to dziadostwo cos? Mam nadzieje, ze sie nie sprzedaje

Żadna tajemnica, idą jak pojebane

• Odpowiedzi 10,4 tys.
  • Wyświetleń 786,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A pochwalę się, bo do tej pory jestem podekscytowany na maksa, heh. Decyzja Sony wkurwiła mnie do tego stopnia, że od razu zacząłem szukać alternatywy. Jestem typem zbieracza, na półce jest ponad 100

• Akurat jest obiektywnie niewyobrażalnie łatwo znaleźć drugą grupę, która płaci więcej, niż kiedyś, bo dosłownie wszystko kosztuje więcej, niż kiedyś lol.     Musicie mi kiedyś serio wyt

Opublikowano

Pisalem ostatnio w cyfra vs. pudlo, ze jest slaba i aktualnie jest wielki powrot do cartow, ratio jest z kazdym tygodniem coraz lepsze.

Oprocz square, oni niestety nadal w to wjezdzaja w 100%.

Opublikowano

Ciekawe jak będzie z tym remakiem na naszym podwórku. Utarło się, ze Ocarina to topka ale ja sam nie mam jakiegoś sentymentu. N64 bylo u nas za drogie. Z drugiej strony trochę brakuje ostatnio jakiejś mocnej gierki z topowej marki czerwonych to może ludzie wyczekują.

Opublikowano
Teraz, Sebas napisał(a):

Ciekawe jak będzie z tym remakiem na naszym podwórku. Utarło się, ze Ocarina to topka ale ja sam nie mam jakiegoś sentymentu. N64 bylo u nas za drogie. Z drugiej strony trochę brakuje ostatnio jakiejś mocnej gierki z topowej marki czerwonych to może ludzie wyczekują.

Ja gralem w oknie premierowym i sa to jedne z najlepszych growych wspomnien ever.

Opublikowano
1 minutę temu, Sebas napisał(a):

Ocarine najlepiej ograc na 3ds. Duzo usprawnien i ladniejsza graficzka. Do tego wyszlo kilka miechow temu spolszczenie

Opublikowano
3 minuty temu, Sebas napisał(a):

Co do Ocariny u nas, to moze i nie ma wielkiej nostalgii, ale ZELDA to jest hegemon.
Do tego spolszczenie obama

Wjada w to ludzie, ktorzy do tej skipowali zeldziochy, bo nie mialy PL. A jest ich sporo.

Opublikowano

Na 3dsie mi srednio podeszło właśnie. Zawsze lubilem 2d i dopiero botw mnie przekonało do 3d. Zobaczymy co zrobili teraz

Opublikowano
5 minut temu, messer33 napisał(a):

@Kierownik Chad a nowe FE jak idzie? Wiadomo że to nie Zelda ale ciekaw jestem.

bardzo dobrze, ludzie pamietaja three houses.

Od jakiegos czasu nie da sie domowic juz tego na premiere (a Dagdan to juz w ogole od razu wymiotlo, dawno temu).

image.png

To nie jest modyfikowane recznie, to sa rzeczywiste B A N G E R Y

Opublikowano

Kurde widzę że trzeba zaklepać zeldunie bo ciężko będzie, dobrze że jeszcze mi jedna kartka z przydziałem została to się załapie, nawet na karkówkę spod lady kaz

01E5062F-11B5-46E0-9AA3-286E754AFEDB.jpeg

Opublikowano

Jest już jakaś data premiery, czy teraz z grami jak z mieszkaniami kiedyś, lepiej kupować dziurę w ziemi, bo NIE BĘDZIE!

Koniecznie dajcie znać, jak będzie zielone światło!

Opublikowano

Można też kupić cyfrę i ominąć tych spekulantów prywaciarzy i cały ten syf

Opublikowano

Chyba tylko skończony debil by kupił zelde w cyfrze zamiast pięknego pudełeczka haha

Opublikowano

A będzie jakaś wersja deluxe czy coś w ten deseń?

Opublikowano

Nic na razie nie wiadomo oprocz tych leakow, ktore nie wiadomo czy sa prawdziwe, a limitki ida w ratio do standardow zawsze.

Pamietam jak w nocy trzeba bylo kolektorki to totka pakowac, bo byly tego przemyslowe ilosci.

Opublikowano

Niektórzy mylą zakup gry z jej wypożyczeniem xd

Opublikowano

Chyba drobnej rączki bo forma już nie ta co nie kierowniku

Opublikowano
14 minut temu, Pupcio napisał(a):

Chyba tylko skończony debil by kupił zelde w cyfrze zamiast pięknego pudełeczka haha

Mniejszy wstyd byc klapem, niz nintendowcem-cyfrowcem.

Gierki od wielkiego N tylko w pudelkach

XD

Czyzby @Kierownik Chad zostal zrobiony w bambuko przez nintendo?

Screenshot_20260821-160459_Facebook.png

Edytowane przez Pierre Deck

Opublikowano
Godzinę temu, Pierre Deck napisał(a):

Mniejszy wstyd byc klapem, niz nintendowcem-cyfrowcem.

Gierki od wielkiego N tylko w pudelkach

XD

Czyzby @Kierownik Chad zostal zrobiony w bambuko przez nintendo?

Screenshot_20260821-160459_Facebook.png

prosba zeby mnie w to nie wciagac, ani w zartach, ani na serio, dzieki.

Nie chce i nie bede komentowac ruchow konkurencji.

Opublikowano
3 minuty temu, Kierownik Chad napisał(a):

prosba zeby mnie w to nie wciagac, ani w zartach, ani na serio, dzieki.

Nie chce i nie bede komentowac ruchow konkurencji.

Spoko ;) czekamy na twoj przydzial. Daj znac z wyprzedzeniem, by randomy jakies nie wykupili nam