Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Godzinę temu, Bzduras napisał(a):Tyle pieniążków i nie ma na PS5? Dajcie spokój, kto to słyszał. Już dajcie sobie spokój, nie wyjdzie to nie wyjdzie, ruszcie dalej ze swoim życiem.Nie wyjdzie na premierę*
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Nikt tego nie wie kiedy i czy w ogóle wyjdzie na inne platformy. Teraz to czyste zgadywanie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 24 minuty temu, Kierownik Chad napisał(a):Nie wyjdzie na premierę*Jeśli dzięki temu ruszymy dalej z tematu "ale czemu nie na plejstejszon" to może być.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Godzinę temu, ASX napisał(a):Robią różne gry, od mniejszych bardziej ryzykownych po wysokobudzetowe i stosunkowo bezpieczne jak te Gearsy, Halo, Forza czy Fable. To była ich zaleta.Domyślam się że to te pierwsze są tą "paszą". Teraz zapowiada się na to że w następnych latach się to skończy skupią się raczej na tych większych bezpiecznych grach.Tak, różnorodność byla mocną stroną MS. Szczególnie w ostatnich latach gdzie tych gierek w koncu wychodziło więcej. Jakość tez była w większości przynajmniej ok. Dobrze sie bawiłem przy sredniakach jak south of midnight czy keeper. Edytowane 12 godzin temu12 godz. przez Kangus
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 2 godziny temu, Bzduras napisał(a):Tyle pieniążków i nie ma na PS5? Dajcie spokój, kto to słyszał. Już dajcie sobie spokój, nie wyjdzie to nie wyjdzie, ruszcie dalej ze swoim życiem.Polecalbym tez ruszyc ale glowa, moze na boki pare razy zeby temat girsow na ps5, o ktorm teraz nikt nie pisal, w koncu wylecial i nie uwieral.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Racja, "kolejny znakomity powód do zrobienia z gry eksa" musiało odnosić się do czegoś innego. Może do wojny w Iranie?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. No już dajcie spokój.Jedna gra która będzie po prostu kolejnymi gearsami tak połamała tylu użytkowników.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Graczykom nie dogodzisz. Gearsy to od 1 jest totalny peak strzelanek tpp i po cholere mają zmieniać gameplay, który jest idealny. Klasycznie będą pewnie nowi wrogowie i bronie.Dobrze, ze poszli po rozum do glowy i jest powrót pudzianów, a nie smutna, nudna baba z 5 której absolutnie nikt poza jakimiś dziwolągami lpg nie chciał jako głównego bohatera.Podoba mi się, że developerzy(poza sony lol) zauwazaja, ze gierki kupuja spoceni faceci, a nie 1% drących pizde woke ufoludów z reddita.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Wiadomo, dla dobra pracowników i graczy lepiej żeby była ta wersja PS5, bo to jedyna platforma gdzie ludzie gry kupują.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Forza Horizon 6 też ominęła PlayStation, a flopem raczej nie była.Pamiętajmy, że największym rynkiem dla zbytu gier jest pc.A jeżeli jeszcze nie jest to wg badań i analiz będzie za 2 lata większy niż wszystkie konsole razem.Btw gram sobie teraz w poprzednie gearsy jak jakiś Wredny.Mam na myśli te nowsze bo 1,2, i 3 przechodzę sobie regularnie co jakiś czas.Skończyłem 4 teraz cisnę 5 na sankach i sanki mi nie przeszkadzają,ależ ta piąteczka pięknie wygląda.Aha i kupiłem sobie dlc fabularne do 3 i też zamierzam przejść jakoś mi te dlc umknęło i nigdy nie grałem.A z tego co wyczytałem te dlc rozgrywa się tuż po e day
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Nie będę kłamał, jako posiadacz nadkonsoli Sony mocno mnie uwiera, że Gearsy mnie ominą, ale nie widzę sensu żeby bóldupić o tym na forum, po prostu kiedyś się kupi tego Xboxa i nadrobi zaległości. Chętnie bym wymienił Symulator Zmywary na Gearsiki
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No to masz gears 1 remastered na sonce. To jest to samo tylko nie bedziesz mogl zrobic wslizgu i skoczyc przez regal.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 400mln? To jak Capcom daje radę robić rekordowe RE Requiem za 40-60? Nawet jeśli doliczyć ze 100 na reklamę to nadal ogromna różnica.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Niech Asia jeszcze im zabierze Fable i żeby ich bardziej podkurwić ogłosi, że na otarcie łez dostaną premierę Clockwork na ps5.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Pewnie jakby anulowali Fable to przeczytalibyśmy że to też żadna strata by jest Hogwart Legacy, albo coś w tym stylu
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Tydzień od zapowiedzi exa Gears Bożego a figary i mejmy dalej w szale przejmują się o chleb dla devów, jasny uj. Przypominam że takich gier będzie znacznie więcej i to z dowalonymi budżetami Xbox i Coalition poradzą sobie bez paru graczy z ps5, GOW1 sprzedał się marnie na ps5 mimo bardzo dobrej ceny 20-30$, tak samo DOOM, Indiana, itd....nawet gry Sony w 2025/2026 to szorowanie po dnie. To że FH5 i Piraty dobrze się przyjęły to nie znaczy że inne gry również, dużo ludzi ciągle pisze o FH5 która na każdej platformie zrobiła robotę ale zapomina się o innych grach :)
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 1 hour ago, devilbot said:Forza Horizon 6 też ominęła PlayStation, a flopem raczej nie była.Pamiętajmy, że największym rynkiem dla zbytu gier jest pc.A jeżeli jeszcze nie jest to wg badań i analiz będzie za 2 lata większy niż wszystkie konsole razem.Btw gram sobie teraz w poprzednie gearsy jak jakiś Wredny.Mam na myśli te nowsze bo 1,2, i 3 przechodzę sobie regularnie co jakiś czas.Skończyłem 4 teraz cisnę 5 na sankach i sanki mi nie przeszkadzają,ależ ta piąteczka pięknie wygląda.Aha i kupiłem sobie dlc fabularne do 3 i też zamierzam przejść jakoś mi te dlc umknęło i nigdy nie grałem.A z tego co wyczytałem te dlc rozgrywa się tuż po e dayPodobno rynek sprzętu PC umiera albo staje się niedostępny dla zwykłego użytkownika, jak więc ma się tak powiększyć?
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Jak coś to powstała petycja o wersję na PS5, można się podpisaćChange.orgSignez la pétitionRelease Gears of War E-Day on PlayStation1 minutę temu, Czoperrr napisał(a):Podobno rynek sprzętu PC umiera albo staje się niedostępny dla zwykłego użytkownika, jak więc ma się tak powiększyć?Chodziło mu o rynek pod względem dochodów, wystarczy że aktualni użytkownicy będą wydawać wiecej i to wystarczy by rynek się powiększył. W ten sposób od lat rośnie rynek konsol, nie dlatego że coraz więcej ludzi gra na konsolach, ale dlatego że doją nas coraz bardziej.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Chiny powiększyły rynek pc mocno. Głównie przez dostęp do steam. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Kangus
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Tak źle u niebieskich z exami? Cóż za zaskoczenie, że gracze wolą gry o pudzianach i męskiej przyjaźni a nie disneyowski slop gdzie gadamy do żelka i latamy babą z menopauzą. To prawie tak jakby mężczyźni stanowili 90% graczy.