Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Observer napisał(a):

561890308_1295878009008257_6709829651365072704_n.jpg

No zacytuj nam bo przecież lubisz zapisywać posty to pewnie masz jakieś okropne ataki np. w stronę masorza który dał grze 6/10

• Odpowiedzi 239
  • Wyświetleń 10 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Jedno jest pewne jak widzę 10/10 od IGN to pewniak że gra jest średniakiem ale to granic możliwości przeładowanym DEI/WOKE i innymi chorobami mentalnymi. Wydaje mi się że w dzisiejszych czasach nie ma

• Zaliczone. Nawet calaczek wbity z przyjemnością (kiedy człowiek się spina pod acziki to przynajmniej ma więcej grania, więc win-win). Naczytałem się, że jakieś "woke", że "żydzi" i ogólnie spisek,

• Przed chwilą poleciały napisy końcowe, gra pękła na jedno posiedzenie w 3h. Kiedy pierwszy raz ujrzałem zwiastun gra urzekła mnie fantastycznym klimatem lat 80/90 oraz muzyką. Niestety, po zagraniu

Opublikowano
7 minut temu, Observer napisał(a):

561890308_1295878009008257_6709829651365072704_n.jpg

i-was-watching-an-older-anime-and-this-c

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, kiseki napisał(a):

Widziałeś w ogóle na co odpowiadałem i czego tyczyła się dyskusja? Pupcio wspomniał, że gra sobie doskonale radzi bo wcześniej była grafika z kilkunastoma serwisami które dały jej10/10. Od samego początku mówię o tym, że to jest farsa, za zrobili z tak średniej gry goty 2026. Nigdzie nie wspomniałem, że gra nie może się podobać ale jednak nawet ci którym się podoba są dalecy od dania jej idealnej oceny.

Teraz to wy odwracacie kota ogonem i dajecie argumenty nie związane z pierwotnym tematem dyskusji.

Ale co jest tą farsą? To że są ludzie którym gra się podobała i wystawili pozytywne oceny? To jest ten skandal?

Nikt w tym recenzenci nie robi z tego jakiegoś uniwersalnego GOTY ,które każdemu musi się podobać. Ot ludzie wyrazili tylko swoje zdanie i obok pozytywnych recenzji i opinii są także te negatywne, równie wartościowe co te które dawały 10/10.

Nie za bardzo rozumiem, skąd ta potrzeba walki z opiniami z którymi się nie zgadzasz, zarzucanie przekupstwa (btw wciąż czekam skąd to oskarżenie) itd.

Ja osobiście na ten przykład również w 99% nie zgadzam się z opiniami redaktorów IGN i innych mainstreamowych portali. Sam również nie dałbym Mixtape 10/10, ale nie czuję potrzeby walki z tym, że ktoś inny może mieć własne zdanie. Tak jak już pisałem, ludzie zbyt dużą uwagę przykładają do tych cyferek w recenzjach. Przypominam że jedyna naprawdę wartościowa opinia na temat gry to wasza własna, ktorą wyrabiacie sobie sami po zagraniu.

Opublikowano
20 minut temu, Pupcio napisał(a):

No zacytuj nam

A proszę, reakcje na negatywne opinie o grze:

W dniu 8.05.2026 o 11:39, ogqozo napisał(a):

forumowicze antyłołki się zesrały histerycznie

W dniu 10.05.2026 o 15:04, ogqozo napisał(a):

Po chuja? Jak miękkim i skundlonym potulniasem trzeba być

W dniu 12.05.2026 o 16:17, Figaro napisał(a):

To jest tak męczące jak toksyczni są gracze

W dniu 12.05.2026 o 23:37, ogqozo napisał(a):

ot ktoś wysyła sygnał że trzeba dostać wścieklizny na nowe hasełko, to psy Pawłowa się włączają.

W dniu 13.05.2026 o 09:01, Figaro napisał(a):

został im wgrany odpowiedni protokół jak na wytresowanego NPC przystało

W dniu 13.05.2026 o 15:58, Figaro napisał(a):

Typowe że prawaki pierwsze wbiją Ci nóż w plecy

W dniu 13.05.2026 o 17:12, ogqozo napisał(a):

jesteśmy już praktycznie na etapie małpy nawalającej w klawiaturę

W dniu 14.05.2026 o 10:38, Pupcio napisał(a):

Nie róbcie z siebie większych głupców niz jesteście

Typowe, zrównoważone reakcje na to że komuś się gierka nie spodobała i nie chce jej dać 10/10, w wykonaniu typowych, zrównoważonych forumowiczów )

Opublikowano

Ale przecież to jest skierowane do takich ancymonów jak ty czy inny Josh czyli ludzi którzy mają w chuyu tę grę i piszą tutaj tylko dla sportu xDD niech mnie chuy observer jeszcze chciał z siebie zrobić tutaj męczennika dynia Jeszcze ten mój post który jest do Krzysztofa który zaraz potem pisze że ma w chuyu te gre i nie chce w to grać i pisze sobie dla beki xD Observerek twoja taktyka z wieści gminnych tutaj nie przejdzie, jest tylko 10 stron tematu i łatwo sie cofnąć ) chłop myśli że pokona gracza na jego podwórku mdr

Opublikowano

Ok, na etapie takich gór bzdur zalewających strony - i bardzo jawnie nieprawdziwych (koleś od porównania Mixtape do... FF7 Rebirth, w którym, otóż poznajcie tę grę, tylko się wychyla gałkę w przód, to może nowy rekord wyjebki na to jak mało trzeba udawać że cokolwiek ma być niby realne w tych postach), i bardzo jawnie niemających nic wspólnego z grą Mixtape (o której to grze - niech moderacja wchłonie na chwilę następujące słowa - ten gang Olsena nadal tu nie napisał ani jednego zdania!), to już nie ma sensu próbować przelewać kubkiem morza Console Wars.

Co to kurwa jest, te ostatnie strony? Ktoś przychodzi i wrzeszczy o wszystkim, tylko nie o grze Mixtape. Ludzie trochę piszą o grze, trochę śmieją z ich obsesji, ale są zalewani tym CW spamem. Teraz temat pod tytułem "gra Mixtape" to nagle całe strony gadki o ich pasjach. A już chyba naprawdę jest wystarczająco dokładnie takich tematów na forumie.

Jakiś typ mnie cytuje, że niby odpowiadając na jego teorie o wszystkim tylko nie o grze Mixtape, to reagowałem na "negatywne opinie o grze". No, nie, negatywne opinie o grze to np. "nie podobała mi się gra". Niesamowicie trudne do pojęcia. "Moja opinia o grze jest taka, że Żydzi JFK Trump woke IGN klimat Elliot Page chemtrails" to nie jest opinia o grze Mixtape. Wypadałoby stemperować ten burdel, oczywiście w razie takiej internwencji zachęcam również do usunięcia niniejszego posta, który nie byłby wtedy potrzebny.

Opublikowano
7 minut temu, Pupcio napisał(a):

ancymonów jak ty czy inny Josh czyli ludzi którzy mają w chuyu tę grę i piszą tutaj tylko dla sportu

I jak ty? Przecież to ty w tą grę nawet nie grałeś i jesteś drugi pod względem ilości postów w tym temacie xd

Opublikowano

Jeszcze raz przeczytaj, tym razem ze zrozumieniem. Nawet ci pogrubiłem, żeby było łatwiej.

Opublikowano
4 minuty temu, Observer napisał(a):

I jak ty? Przecież to ty w tą grę nawet nie grałeś i jesteś drugi pod względem ilości postów w tym temacie xd

Ja nie mam jej w chuyu przecież wydałem na nią pieniądze, byłem nią zainteresowany od pierwszego trailera no i ja nawet nic nie pisze o grze przez to że jeszcze nie grałem, odbijam tylko ataki na nią czysto dla sportu, ale nie mam wam tego za złe że tak sobie piszecie bo ja też lubie wkurzać ludzi np. na crimson slopika boomer

Opublikowano
5 minut temu, Observer napisał(a):

A proszę, reakcje na negatywne opinie o grze:

Lubię bazować na faktach, a fakty można bardzo łatwo "wyłowić" po zastosowaniu ciągu przyczynowo-skutkowego. Wydaje mi się, że nie masz złych zamiarów i trochę błędnie odczytałeś ruchy niektórych osób, wobec tego pozwolę sobie rozłożyć cały twój post na pojedyncze elementy, wtedy chyba nie będzie wątpliwości, o co rozbija się cały temat. ;)

Zacznijmy od początku. Pierwszy cytat należy do użytkownika ogqozo i brzmi on tak:

W dniu 8.05.2026 o 11:39, ogqozo napisał(a):

Jedno jest pewne, jak widzę że forumowicze antyłołki się zesrały histerycznie, to gra może być kompletnie jakakolwiek i nic nadal o niej nie wiem, bo zawsze się srają.

Odnosi się on do posta użytkownika SpacierShark123. Wspomniany post brzmi następująco:

W dniu 7.05.2026 o 18:56, SpacierShark123 napisał(a):

Jedno jest pewne jak widzę 10/10 od IGN to pewniak że gra jest średniakiem ale to granic możliwości przeładowanym DEI/WOKE i innymi chorobami mentalnymi. Wydaje mi się że w dzisiejszych czasach nie ma gorszego wskaźnika jakości gier niż IGN.

I teraz moje pytanie: czy według ciebie reakcja użytkownika ogqozo i słowo "antyłołk" jest bezpośrednim następstwem wzmianki "DEI/WOKE" z posta użytkownika SpacierShark123?

Opublikowano

Jbc to nie mój alter hehe

Opublikowano
7 minut temu, ASX napisał(a):

Ale co jest tą farsą? To że są ludzie którym gra się podobała i wystawili pozytywne oceny? To jest ten skandal?

Nikt w tym recenzenci nie robi z tego jakiegoś uniwersalnego GOTY ,które każdemu musi się podobać. Ot ludzie wyrazili tylko swoje zdanie i obok pozytywnych recenzji i opinii są także te negatywne, równie wartościowe co te które dawały 10/10.

Nie za bardzo rozumiem, skąd ta potrzeba walki z opiniami z którymi się nie zgadzasz, zarzucanie przekupstwa (btw wciąż czekam skąd to oskarżenie) itd.

Ja osobiście na ten przykład również w 99% nie zgadzam się z opiniami redaktorów IGN i innych mainstreamowych portali. Sam również nie dałbym Mixtape 10/10, ale nie czuję potrzeby walki z tym, że ktoś inny może mieć własne zdanie. Tak jak już pisałem, ludzie zbyt dużą uwagę przykładają do tych cyferek w recenzjach. Przypominam że jedyna naprawdę wartościowa opinia na temat gry to wasza własna, ktorą wyrabiacie sobie sami po zagraniu.

Już w pierwszym zdaniu manipulujesz, więc po raz kolejny - nie mam problemu z pozytywnymi ocenami, tylko z tym, że bądź co bądź, mainstreamowe media, które mniej lub bardziej wpływają na branże i graczy wystawiły hurtowo tej grze 10/10 i nazwały masterpiece. To jest farsa według mnie. Teraz rozumiesz bo nie chce mi się tłumaczyć 3 raz tego, że nie mam problemu z tym, że komuś ta gra może się podobać.

Pupcio też jest as - średnia od 36 recenzentów (krytyków) na poziomie 86 to wyznacznik jakości ale już ocena 63 od 667 użytkowników "to są ci którzy pewnie nawet nie grali i którym ludolodzy kazali dawać 1/10" xDD

Opublikowano
2 minuty temu, kiseki napisał(a):

Pupcio też jest as - średnia od 36 recenzentów (krytyków) na poziomie 86 to wyznacznik jakości ale już ocena 63 od 667 użytkowników "to są ci którzy pewnie nawet nie grali i którym ludolodzy kazali dawać 1/10" xDD

Dziękuje też mam sie za topowego asa forum a wracając do tego co piszesz to dla mnie recenzje nie są żadnym wyznacznikiem jakości natomiast jest szansa że taki recenzent w gre grał a czasem nawet i skończył a jeśli widzisz ocene 0 od chłopa z podpisem że to nie jest gra i inne powtarzane slogany (jak już osoby z forum potwierdziły gra zawiera gameplay ez) i nie zapala ci sie czerwona lampka no to spoko, dla mnie w obecnych czasach mało która gra zasługuje na ocene w przedziale 0-4

Opublikowano

W ogóle to gierka dostała notę 9/10 od EDGE. Co prawda od dawna wiadomo, że oni tam bardzo lubią się z takimi projektami, ale i tak trochę zaskoczenie. Polska Mycha za to skończyła z 5/10, czyli podobny rozstrzał do propozycji IGN.

1 minutę temu, kiseki napisał(a):

Pamiętaj, że nawet w tym temacie przeważają posty osób niezainteresowanych obadaniem tego tytułu. Nie sądzisz, że bardziej wiarygodnym źródłem są oceny użytkowników Steama lub PS, w przypadku których masz pewność, że grę kupili i ograli, niż oceny użytkowników Meta - czyli portalu, który bardzo często jest traktowany jako platforma do wojen kulturowych?

Edytowane przez Xabi

Opublikowano
  • Autor

Czyli problemem jest to że mainstreamowe media po zagraniu w grę wystawiły hurtowo zbyt wysokie, twoim zdaniem, oceny, zgadza się? No to niezła farsa przyznaje.

To teraz wytłumacz skąd to oskarżenie o przekupione recenzje, bo na pewno masz jakieś dowody i tego nie wymyślileś, prawda?