Opublikowano czwartek o 16:011 dzień Obejrzalem wczoraj jakies preview i to ma mega vibe dragon's dogmy w strukturze i zalozeniach. Jedyne co troche niepokoi to te pojebane sterowanie ktore wydaje sie byc udziwniane na sile.
Opublikowano czwartek o 16:061 dzień Za to ten system bounty z dostarczaniem opryszków na koniu jak wyjęty z RDRa.
Opublikowano czwartek o 16:111 dzień Spoko to wygląda, ale te efekty przy uderzeniach są ohydne, nawet nie chodzi o to, że po prostu nie lubię tego i w każdej grze to wyłączam albo w opcjach, a jak nie ma to modami, tu te efekty są dodatkowo brzydkie same w sobie. Ten biały "pył" ciągnący się za mieczem wygląda jak jakiś glicz graficzny.
Opublikowano czwartek o 19:191 dzień Hmm wymagania podobne do requiem...ciekawe czy ruszy na decku. Chyba kupię dla jaj żeby sprawdzić.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. http://youtube.com/post/Ugkx7UsmDufJFyF9Fmqld1xDcRYKsEgmEwTUPodoba mi się to co czytam. Zaczynam łapać hajpik. :) Przydałoby mi się Stellar Blade skończyć, bo mam rozgrzebane.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 21 godzin temu, tjery napisał(a):Spoko to wygląda, ale te efekty przy uderzeniach są ohydne, nawet nie chodzi o to, że po prostu nie lubię tego i w każdej grze to wyłączam albo w opcjach, a jak nie ma to modami, tu te efekty są dodatkowo brzydkie same w sobie. Ten biały "pył" ciągnący się za mieczem wygląda jak jakiś glicz graficzny.A może ktoś z Was widział u kogoś na filmie czy te efekty można wyłączyć? W ogóle to nie pasuje do niczego, jakieś chuj wie co, raz zielone raz czerwone się ciągnie za mieczem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Już tam się sadzą niektórzy w komentarzach bez poznania kontekstu zaistniałej sytuacji. Może chłop miał dobry powód do tak gwałtownej reakcji, bo znowu musiał jeść przesoloną zupę ?Może urodzi się z tego jakaś afera ze strony lewicowych środowisk, która przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego i jeszcze bardziej napędzi sprzedaż gry.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Teraz, Czokosz napisał(a):Już tam się sadzą niektórzy w komentarzach bez poznania kontekstu zaistniałej sytuacji. Może chłop miał dobry powód do tak gwałtownej reakcji, bo znowu musiał jeść przesoloną zupę ?Może urodzi się z tego jakaś afera ze strony lewicowych środowisk, która przyniesie odwrotny skutek od zamierzonego i jeszcze bardziej napędzi sprzedaż gry.No ja kasuje preorderA to ficzer jak w JRPG :D 11 minut temu, rafanus2 napisał(a):A może ktoś z Was widział u kogoś na filmie czy te efekty można wyłączyć? W ogóle to nie pasuje do niczego, jakieś chuj wie co, raz zielone raz czerwone się ciągnie za mieczem.Nie widziałem, ale w wywiadach Pearl Abyss wspominał, że można wylączyć particles.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):można wylączyć particlesNo i super, senkju