Jump to content

PSX EXTREME 325

Recommended Posts

Trochę dziwne, że tekst o SH2 sprzed miesiąca nie trafił do tego numeru. Jedyne wyjaśnienie jakie widzę to niechęć do spoilowania historii gry, którą recenzujecie stronę obok. Ma to jakiś sens.  Dobrze, że chociaż w temacie horroru mamy te miejskie legendy, bo zapowiada się ciekawie. 

Reszta też wygląda fajnie. Dżujo o prosiaku i Adamus o pile to oczywiście lektura obowiązkowa. Do tego chętnie zobaczę, czy najlepsza platformówka roku przypadła do gustu największemu miłośnikowi platformerów. 

No i danie główne, czyli recka Silenta. Co prawda preorder już dawno złożony, ale mam nadzieję, że Pan Komodo mnie pozytywnie nahajpuje przed premierą. 

• Upvote 1
16 minut temu, Słupek napisał(a):

Okładki świetne to raz, gruba zawartość to dwa a trzy. W końcu recenzja gry na którą czekam przed premierą - SH2 

no i pierwszy numer od dłuższego czasu w prenumeracie , ciekawe jak przyjdzie 

Tu niestety to raczej z prenumeratą ciężary będą przy tym wydaniu :/  Z racji terminów związanych z SH2 sam numer o dzień opóźniony, ale i prenumeraty muszą wyjść później. 

• Sad 1
35 minut temu, Josh napisał(a):

Kwadraciki okropne, ale okładka z pielęgniarką sztos, będę jej szukał w kioskach czy gdzie się teraz kupuje takie gazetki. Fajnie też, że będzie recka SH2. 

To ja w opozycji do kolegi - pielęgniarka okropna, kwadraty sztos :niki: mam nadzieję, że trafię ten egzemplarz w lokalnym empiku :lapka:

• This 2

Po okropnej okładce ze Star Wars, którą wstyd było pokazywać przy konkurencji, wreszcie mamy godną odpowiedź. Okładkę konkurencji udostępnił sam Bloober Team, więc liczę, że powtórzą zabieg - bo cały świat nam zazdrościł takiej okładki, nawet na zagranicznych grupach ludzie udostępniali post Bloobera i patrzyli z podziwem na okładkę. Te 4 okładki to rewelacja. Aż pierwszy raz w historii będę musiał kupić je wszystkie. I co najlepsze, na zagranicznej grupie także ktoś wrzucił okładki z PSX EXTREME i ludzie zachwyceni. Oby nakład się wyczerpał!