Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX EXTREME 325

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, ProstyHeker napisał(a):

Jak coś, to zero złośliwości z mojej strony, bardzo się cieszę, że wyprzedany! W kolejnych 2 punktach ta sama historia ze zwrotem. Lecę szukać dalej jak w 2004 :lapka:

Nie, nie, luz, bardzo dobrze, że mówisz. Ja takie info zbieram i też podrzucam kolporterom. Tu akurat jest prosty temat - im tak samo jak i nam zależy na sprzedaży, bo z tego żyją, z wożenia makulatury nikt nic nie ma, tylko szkoda papieru na druk. Tym samym jak mają takie info to czasami się przyjrzą bardziej, "bo może kurczę faktycznie tego PSX-a to by sprawdzić, skoro zabrakło w iluś punktach". 

• Odpowiedzi 297
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba nie przekroczyłem dedlajnu, skoro żadnego nie miałem?    Okładki?     Bo choć to wciąż główna powierzchnia reklamowa, to zawsze jest miło, gdy jest po prostu ładni

• @Nemesis możesz się już przelogować, zrozumiałem  

• @Perez Dorzucę parę konkretów odnośnie szaty graficznej.  Sam się zbieram od kilku numerów żeby skrobnąć coś o warstwie graficznej, bo ostatnie zmiany poszły zdecydowanie w złym kierunku. Wiadomo

Opublikowano
10 minut temu, Perez napisał(a):

Kurczę, chyba przez te manewry z tym, że najpierw było bez PDF-a, a potem dogrywany. Zerknij, powinno już być OK. 

Wpadło, dzięki.

Opublikowano

Wracając do tematu kolportażu i sprzedaży, to oczywiście tylko moja opinia ale moim zdaniem stosunkowo zbyt dużo egzemplarzy idzie w biedniejsze regiony kraju jak podkarpacie. A u nas mało kto kupi gazetę o grach bo to zbyt duży wydatek tutaj. Nie oznacza to że cena jest nieadekwatna do zawartości, ale niewielu może sobie pozwolić na taki zbytek. Nie lepiej w takim przypadku, żeby w danym mieście był jeden punkt gdzie można by kupić extrema, zamiast rozrzucać go po wszystkich możliwych kolpolterach czy kioskach, których w sumie już i tak nie ma?

Opublikowano
45 minut temu, SlimShady napisał(a):

Jak to jest Roger, że inną ocenę dajesz w gazetce, a inną w PPE. Czyżby pismo ważyło więcej?

Faktycznie, w szambie wystawił 9, a w magazynie

Spoiler

8+

Opublikowano
53 minuty temu, SlimShady napisał(a):

Jak to jest Roger, że inną ocenę dajesz w gazetce, a inną w PPE. Czyżby pismo ważyło więcej?

3 grosze pisałem tuż przed ukończeniem gry, potem spędziłem z nią jeszcze 13-14 godzin, ogólnie dałbym w skali extrimowej 9-, jak Komodo, ale na PPE nie ma takiej opcji więc bliżej mi było do 9 niż 8.5. 

Opublikowano

"Znakomity, choć nieodkrywczy platformer"

Ocena 8- :pawel:

Opublikowano
Godzinę temu, number_nine napisał(a):

Dziś kolejny raz odbiorę pismo z paczkomatu w dniu premiery

No tak, ale za to z jaką okładką :)

Opublikowano

Trzy saloniki i wszedzie pielegniarka:frog:

Opublikowano
18 minut temu, Ludwes napisał(a):

"Znakomity, choć nieodkrywczy platformer"

Ocena 8- :pawel:

To tylko Konsolka. Nic co nie jest guilty gear  albo niszową metroidvanią nie może u niego dostać więcej niż 8. 

W sumie 8- dla głośnej gry AAA u Konsolite to jak 10- u innych, więc Astro Bot i tak został łagodnie potraktowany. 

Edit. Dopiero teraz zauważyłem, że Roger musi chińczyków przepraszać w numerze :/

Opublikowano

Ja go tam lubię, bo nie sypie wysokimi ocenami z kapelusza, no ale jak w tych pięciu zdaniach można przeczytać o tym, że Sony wreszcie dostało swoje Mario 64, gra się świetnie i jest to znakomita gra w swoim gatunku, to ta ocena końcowa wygląda jak jakiś błąd w druku, hehe

Opublikowano
W dniu 26.09.2024 o 12:55, Pix napisał(a):

Trochę dziwne, że tekst o SH2 sprzed miesiąca nie trafił do tego numeru. Jedyne wyjaśnienie jakie widzę to niechęć do spoilowania historii gry, którą recenzujecie stronę obok. Ma to jakiś sens. 

jeśli reckę pisał @KOMODO to uważaj bo ten pan redaktor uważa to za starą grę i spoilował na forum na prawo i lewo swego czasu "bo jak nie zagrałeś do tej pory to już nie zagrasz" 

chichot losu bo nie wiedział że będzie moda na remastery i remake'i :)

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, kazetwu napisał(a):

U mnie też brak pdf'a :(

Podrzuć plis info na sklep@psxextreme.pl - zaraz wybadamy. 

Opublikowano

Numer czeka na mnie paczkomacie, a ja dzisiaj w kołchozie, i nie mogę zaciągnąć się nowym numerem :frog:

Opublikowano

Wow, dużo reklam i materiałów sponsorowanych w tym numerze, biznes się kręci. ;)

Widzę dwa grube teksty publicystyczne Grabarczyka. Z lekturą czekam jak zwykle na papier w skrzynce, ale już się boję. ;)

Opublikowano
5 minut temu, Mari4n napisał(a):

Numer czeka na mnie paczkomacie, a ja dzisiaj w kołchozie, i nie mogę zaciągnąć się nowym numerem :frog:

Czym się chcesz zaciągać, to nie te czasy

Opublikowano

Na razie nie czytałem, tylko przejrzałem, ale jeśli chodzi o zawartość, to takiego grubasa nie pamiętam. Może z tego być gazetka targów.

Opublikowano

W lokalnym kiosku James. W sumie druga najlepsza okładka moim zdaniem, więc nie będę wybrzydzać.

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał(a):

Czym się chcesz zaciągać, to nie te czasy

Dla zasady :boomer:

Opublikowano
7 minut temu, Mari4n napisał(a):

Dla zasady :boomer:

Mozna sobie obok polozyc jakis numer specjalny i wtedy jest jak dawniej.

Opublikowano

A ja z innej beczki. U Was też tak jest w październikowym kalendarzu psx w miejscu 30 września jest 25? czy mam jakiś jeden egzemplarz wyjątkowy warty za 100 lat majątek?

Opublikowano
2 godziny temu, Pix napisał(a):

Edit. Dopiero teraz zauważyłem, że Roger musi chińczyków przepraszać w numerze :/

Ciekawe kto doniósł :notsure:

Spoiler

D7C96389-05E5-4249-A94B-125C36B1DBF4.gif.52f99c71800c7ef4a9be3bfff84c4a57.gif