Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intergalactic: The Heretic Prophet

Featured Replies

Opublikowano
W dniu 25.11.2025 o 19:20, Pupcio napisał(a):

classic

Czyżby zmiany w postaciach, designie i fabule?pawel W następnym zwiastunie pewnie zostanie tylko Porscherofl

• Odpowiedzi 818
  • Wyświetleń 57,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Idealne podsumowanie tej gry i tego jak będzie wyglądać dyskusja aż do premiery 

• O, kolejny femdom dream cuckmana. Jakie fajne postacie. Girlboss o 2 wyrazach twarzy (brzydkiej jak noc, warto dodać) - resting bitch face i co jakiś czas pogadliwy grymas przechodzący w sarkastyczny

Opublikowano

Spokojnie. Zdążą zrobić przed tym remake Lasta Part 2 na PS6

Opublikowano
6 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

@Patapon najpierw rimejk rimejku jedynki

Tak to jest jak szef studia zamiast robić gry zajmuje się łołk i serialem z ziemniakami.

Ja jestem tylko ciekawy co zjebali, że kilka lat roboty nad multi wyjebali do śmietnika. Przecież to wystarczyło zrobić ten swój durny BR + multi jak w pierwszej części i mają dobre 4 lata ludzi przed ekranami. Nad czym oni tyle dłubali?

Opublikowano

O zobaczcie wzieli się za robote

Screenshots_2025-12-18-20-45-06.png

Opublikowano

Wewnętrzne demo? Nadgodziny, aby je zaprezentować zapewne jakimś szychom/zarządowi Sony? Coś mi się wydaje, że pod dupami zaczyna im się palić, bo ktoś z góry zadał pytanie co ND robi od 2020?

Opublikowano

Przez ostatnie 5 lat się opierdalali, to nic się nie stanie jak teraz przez tydzień czy dwa trochę popracują.

Opublikowano

Nadgodziny w gamedevie mistycyzm, poświęcenie, pot i łzy.

Nadgodziny na budowie, kołchozie, handlu, dyżur w szpitalu nikogo. Jebał pies ten płacz o nadgodziny w giereczkowie. Praca jak każda inna i te same zasady jak w każdym innym zawodzie.

Opublikowano
28 minut temu, marcinwks napisał(a):

Wewnętrzne demo? Nadgodziny, aby je zaprezentować zapewne jakimś szychom/zarządowi Sony? Coś mi się wydaje, że pod dupami zaczyna im się palić, bo ktoś z góry zadał pytanie co ND robi od 2020?

Ale to nie jest żadna nowa praktyka. Jak są ważne milestone'y w produkcji gry to przygotowuje się taką prezentację ważnym ludziom bo to od nich zależy czy będą pchać dalej w to pieniądze czy nie. Pewnie nie inaczej jest i tym razem.

Opublikowano

nie wiem czy tak nudny design głównej baby przejdzie na premiere w 2030. Już 3 lata temu czy kiedy oni to zapowiedzieli koncept łysej wrednej chinki był mocno passe

Opublikowano

No co Ty, przynajmniej paru forumowiczów uważa że bohaterka była dobrze przedstawiona i nie ma czego się obawiać bo to przecież Naughty Dog leo

Opublikowano

Przeciez ten babsztyl i ten robostworek na koncu trailera to jest taki czerwony alarm, że bankowo postawiono wszystko na kontrowersje kosztem reszty. Do zaorania.

Opublikowano

Ej, a pamiętacie jak kiedyś Naughty Dog zapowiadało gierkę i wszyscy kolektywnie zaczynali sobie walić konia, a hajpik trwał aż do samej premiery? Ja też tęsknię za czasami kiedy Neil Donkeymann nie miał tyle do powiedzenia co teraz.

Niestety, ziomek tym razem trochę się spóźnił na imprezę, bo czasy wesołej cweliozy w grach powoli dobiegają końca. Trzeba było wypuścić Intergalactic w zeszłym roku, może łysa lesba przeszłaby bokiem niezauważona, obok kolorowych pojebów z Dustborn, silnego girlBossa z Unknown 9 czy transowego Taasha z Veilguard. Teraz już może być ciężko.

Opublikowano

Jajebierofl Ktoś u góry musiał poczytać komentarze nt. tego "mesjasza" łołk i chyba mu się nie spodobały. Założenia rozgrywki pewnie się nie zmienią, ale design pewnie dostanie resetheadbanger

Opublikowano
10 godzin temu, Patapon napisał(a):

Spokojnie. Zdążą zrobić przed tym remake Lasta Part 2 na PS6

No chyba jednak nie zdążą.

Opublikowano

ND od wielu lat wypluwają świetne gierki i mają u mnie kredyt zaufania i nawet mi nie przeszkadza szczególnie łysa baba, liczę, że dowiozą dobry gameplay bo na razie niewiele pokazali z tej gry. Ale liść na pysk się należy za lenistwo zaraz się okaże, że Heritic będzie startowym produktem na ps6 i w tej generacji nie wydadzą nic nowego poza remakeami.