Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Krótkie, 30-45min.Liczę na jakiś fajny DELUXE z steelbookiem jak Residencik.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Zakładam, że poprzednie części nie są mocno powiązane?Dobrze zakładasz. To miękki reboot - fabuła nie wymaga znajomości poprzednich części.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Co mnie cieszy to że gra potwierdza niekanoniczność tego kiepskiego serialu z Netflixa Ciekawe czy też będą gadające żelki.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 15 minut temu, Kuba0101 napisał(a):Dobrze zakładasz. To miękki reboot - fabuła nie wymaga znajomości poprzednich części.Zajebiście, tym bardziej day1:)25 minut temu, Szermac napisał(a):Ja dopiero demko wieczorkiem obadam. Jak z długością ?Krótkie, ale jak w to się super gra
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Fajnie sie gra, szykuje sie kolejna mocna gra capgods na ten rok, ja osobiście raczej nie biore day one, przy cenie pragmaty bym sie nie zastanawiał, ale nie widze tutaj gry za którą chce dać 3 bomby. Zajebiście płynne animacje ma ten chinol, podoba mi sie to. Nie podoba mi się że podstawowe stworki padają na 2 ciosy i co chwile są te finishery+ten cios gdzie jednym guzikiem chłop podbiega do innych stworków i ich masakruje już chyba było to w jakiejś grze
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ajajaj gra wyceniona na ponad 3 paki... No nie wiem, wątpię w powtórzenie sukcesu Pragmaty i ponad 2 baniek, takich gier nie powinni wystawiać w najwyższym progu cenowym, nie z tak długo nieobecnym na rynku IP i to jeszcze bez żadnych sukcesów w przeszłości
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 2 godziny temu, messer33 napisał(a):Krótkie, 30-45min.Liczę na jakiś fajny DELUXE z steelbookiem jak Residencik.Narazie na US jest wersja ze steelem. Oby na EU też dali:KolekcjonerkiOnimusha: Way of the Sword Steelbook Edition - KolekcjonerkiSpecjalne wydanie Onimusha: Way of the Sword Steelbook Edition na konsole PlayStation 5 i Xbox Series X.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Demko ograne. Co mi się nie podoba? Najbardziej kamera, która jest za blisko. Jak ja tego nienawidzę. No i za łatwo.To jest jedna z tych gier, gdzie możesz iść sobie powoli jak badass i siekać przeciwników, robiąc na luzie bloki i uniki. Podoba mi się to, oraz że gra ma powolny styl gameplayu. To takie rzadkie w tych czasach.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 13 minut temu, MacLeSkr napisał(a):Ale to ogólnie jest remake jedynki, czy reboot? Bo różnie piszą...Raczej reboot/kontynuacja, żaden remake.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 28 minut temu, Figaro napisał(a):Demko ograne. Co mi się nie podoba?Najbardziej kamera, która jest za blisko. Jak ja tego nienawidzę. No i za łatwo.To jest jedna z tych gier, gdzie możesz iść sobie powoli jak badass i siekać przeciwników, robiąc na luzie bloki i uniki. Podoba mi się to, oraz że gra ma powolny styl gameplayu. To takie rzadkie w tych czasach.Pewnie będzie jak z większością gier Capcomu: easy to play, hard to master. RE9 i Pragmata potrafiły nieźle złoić dupsko na hardzie, tutaj na pewno też będzie się dało później odblokować jakieś Musashi Must Die. Ciekawe czy zrobią podział na misje jak w DMC czy raczej klasycznie jedna ciągła kampania.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Od początku są 2 poziomy trudności, zakładam, że dla wyjadaczy pojawi się 3ci po przejściu gry.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Nie no późniejszy stworek czy boss już normalnie biją jak się zmiesza innych przeciwników z tymi słabiakami to fajnie się będzie ich siekać
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiemy jak długa ma być gra, więc nie ma co psioczyć na cenę na zapas.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 minut temu, Soban napisał(a):Nie wiemy jak długa ma być gra, więc nie ma co psioczyć na cenę na zapas.Wiemy - 20h i zero powiązań z wcześniejszymi częściami.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No to mniej więcej tyle co zajmowało przejście całej trylogii z ps2, wiec nie wiem skąd to narzekanie na cenę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, Soban napisał(a):Nie wiemy jak długa ma być gra, więc nie ma co psioczyć na cenę na zapas.Czas gry to najmniejszy problem. Wolałbym, żeby trwała 6 godzin, ale za to miała konkretne replay-ability (kilka poziomów trudności, system rankingu, jakieś ciuszki do odblokowania, Phantom Realm na 100 pięter) niż żeby miała to być jednorazowa przygoda na 12h.W to zero powiązań z poprzednimi częściami nie wierzę. Wiadomo, że przygoda rozgrywa się prawie 100 lat po wydarzeniach z DoD, ale na pewno trafią się jakieś mrugnięcia okiem dla fanów, może cameo jakichś postaci (Samanosuke? Fortinbras?). Na trailerach widać bossa z pierwszego Oni, liczę na to, że na tym powroty się nie skończą.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Też spodziewam się, że będzie pewien powrót na podobnej zasadzie, co w DoD, żeby nie wchodzić w spoilery, a i samo zakończenie DoD z gatunkupoświęcił się, ale nikt nie widział ciałajak dla mnie daje jasną furtkę do pojawienia się, być może jako mentora, pewnej postaci z poprzednich gier.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 14 minut temu, Soban napisał(a):No to mniej więcej tyle co zajmowało przejście całej trylogii z ps2, wiec nie wiem skąd to narzekanie na cenę.Bo gry wideo nie powinny kosztować 300zł a jak pokazała pragmata za 200 też idzie dostać świetną gre na kilkanaście godzin, pozdrawiam
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 15 minut temu, Soban napisał(a):No to mniej więcej tyle co zajmowało przejście całej trylogii z ps2, wiec nie wiem skąd to narzekanie na cenę.Pragmata też była na tyle, a 100 taniej. Widać po sprzedaży, że dużo gier za 200 PLN ma naprawdę super sprzedaż, pragmata za 3 bomby pewnie sprzedałaby się w połowie tak dobrze jak po cenie finalnej. Dla wielu ludzi to cena zaporowa.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 16 godzin temu, Josh napisał(a):Jakby co to mają wrzucić Dawn of Dreams do oferty Plusa, super wiadomość, teraz pozostanie czekać na Onimushę 3 i mamy komplet. Ciekawe czy tym razem te cioty pamiętały o trofikach.No właśnie szkoda, że tej trójki nie ma, bo uwielbiałem tę część.Ciekawe, czy są może jakieś licencyjne przeciwwskazania z racji używania wizerunku Leona Zawodowca i Takeshiego Kaneshiro
Opublikowano 15 minut temu15 min 6 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a):Od początku są 2 poziomy trudności, zakładam, że dla wyjadaczy pojawi się 3ci po przejściu gry.Wkurzające to jest. Dajcie mi od razu wszystkie.