Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie ma szans skończyć wszystkiego nie uprawiając metagry, a questy ciągle nowe się pojawiają, czasu nie starczy, może jak ktoś nie leveluje w ogóle postaci. To tak jak ten recenzent Gamesradar, co skończył grę w 15 godzin, robiąc 2 sidequesty. Można, tylko po co. Sidequesty dają nam opcje na inne zakończenie, które zakładam najlepiej wybrać dzień? przed deadlinem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Właśnie ściągnął mi się patch 1.005.000 - lecę sprawdzić, czy poprawił bieganie EDIT - bieganie poprawione, nareszcie
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie ma szans skończyć wszystkiego nie uprawiając metagry, a questy ciągle nowe się pojawiają, czasu nie starczy, może jak ktoś nie leveluje w ogóle postaci. To tak jak ten recenzent Gamesradar, co skończył grę w 15 godzin, robiąc 2 sidequesty. Można, tylko po co. Sidequesty dają nam opcje na inne zakończenie, które zakładam najlepiej wybrać dzień? przed deadlinem. Ja zrobiłem sidequesty z Mongołem i Egipcjanką i z każdą z tych postaci mam opcję spuszczenia wpirdolu Brencisowi. Zakładam że to jakieś dwa opcjonalne zakończenia. Z tym czasem to nie ma co się martwić, mnie zostało 9 dni a mam od cholery rzeczy porobionych i wydane wszystkie pkt na skille przy 39 lvl postaci. Mogę już iść na finał ale jeszcze polatam po mapie i poczyszczę te wszystkie ubi aktywności.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 3 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a): 16 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ja zrobiłem sidequesty z Mongołem i Egipcjanką i z każdą z tych postaci mam opcję spuszczenia wpirdolu Brencisowi. Zakładam że to jakieś dwa opcjonalne zakończenia. Z tym czasem to nie ma co się martwić, mnie zostało 9 dni a mam od cholery rzeczy porobionych i wydane wszystkie pkt na skille przy 39 lvl postaci. Mogę już iść na finał ale jeszcze polatam po mapie i poczyszczę te wszystkie ubi aktywności.Ja mam jeszcze trzecią, od księdza.6 minut temu, Wredny napisał(a):Właśnie ściągnął mi się patch 1.005.000 - lecę sprawdzić, czy poprawił bieganie EDIT - bieganie poprawione, nareszcie https://dawnwalkergame.com/pl/en/news/hotfix-104trzeba restarnąć grę :).
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Księdza? O kurna tego nie kojarzę, może coś zepsułem/zablokowałem wcześniejszymi decyzjami.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @KrYcHu_89 No standardowo raczej - na włączonej nie zadziała - trzeba zamknąć, żeby się łatka zainstalowała.U mnie już odczuwam jej pozytywne skutki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, KOMARZYSKO napisał(a):Księdza? O kurna tego nie kojarzę, może coś zepsułem/zablokowałem wcześniejszymi decyzjami.Tego z prologu, miałem u niego sidequest i potem dostałem od niego furtkę na wejście do zamku.Patch dobryza drugim razem wbiłem :D
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ja dopiero po wizycie w klasztorze, fajne zadanie. Miło, że są przynajmniej 3 drogi i dwa zakończenia zadania. Mam 17h nabite i jeszcze 24 dni na uratowanie rodzinki.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. @KOMARZYSKO tylko ta ścieżka to raczej na sprawdzenie innego zakończenia wiadomo, bo ksiądz to kawał kutasa, więc raczej to ostatnia rzecz jaką użyję :D.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. KOMARZYSKO tylko ta ścieżka to raczej na sprawdzenie innego zakończenia wiadomo, bo ksiądz to kawał kutasa, więc raczej to ostatnia rzecz jaką użyję . Jeśli ten ksiądz był w prologu, to akurat jego quest pominąłem, brakło mi czasu bo co innego robiłem. Za to zepsułem questline pewnej ogrzycy, co ją w stolicy spotykamy w pewnej karczmie. O wiele wcześniej podczas wspólnej wyprawy w góry z pewnym npc, doszło do incydentu z plemieniem tych ogrów i moje decyzje wpłynęły na questline ogrzycy, szkoda zostawię to na drugie przejście.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak wkurzyłem na maksa jednego przydupasa Brencisa, to mam go szukać na własną rękę gdzieś na mapie, czy jakiś quest się potem aktywuje?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak wkurzyłem na maksa jednego przydupasa Brencisa, to mam go szukać na własną rękę gdzieś na mapie, czy jakiś quest się potem aktywuje? Grubego? Jeśli tak to idź w okolice jego twierdzy, tam ktoś się z Tobą skontaktuje.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 4 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a): 6 minut temu, Rotevil napisał(a):Grubego? Jeśli tak to idź w okolice jego twierdzy, tam ktoś się z Tobą skontaktuje.Nie, ten księciunio Brus.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. U mnie na mapie był zaznaczony quest i opcjonalne spotkanie z jego niewolnikiem
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 33 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a):49 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Jeśli ten ksiądz był w prologu, to akurat jego quest pominąłem, brakło mi czasu bo co innego robiłem. Za to zepsułem questline pewnej ogrzycy, co ją w stolicy spotykamy w pewnej karczmie. O wiele wcześniej podczas wspólnej wyprawy w góry z pewnym npc, doszło do incydentu z plemieniem tych ogrów i moje decyzje wpłynęły na questline ogrzycy, szkoda zostawię to na drugie przejście.Szkoda, z nią bardzo romantyczne chwile spędziliśmy nad rzeką lol.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Wczoraj udało się pierwszy raz odpalić, jestem dopiero na mszy, a więc pierwszy dzień, tak ze 3-4 godziny. no czuć tutaj, że twórcy pracowali przy Wieśku. Walka na razie spoko, choć nie wiem czy jak później liczba przeciwników będzie większa niż tych 3 na raz, to nie zrobi się z tego gra rytmiczna. Co do upływu czasu, to trzeba to rozważać czy coś zrobić czy nie, bo potem nie starczy go na inne aktywnościSpoilerMogłem okazać się chujowym bratem i nie pobawić w berka z rodzeństwem w drodze na ryby i dobrym synem nie zostając na czytanie książki u Anki licząc na coś więcej, tylko gonić do chałupy gotować lek. Tak zaoszczędzibym te dwa "punkty czasu" i mógł zrobić coś więcej. To dopiero początek ale wydaje się, że to jak szybko podejmujemy jakieś działania, też ma znaczenie. W drodze do Anki chłop poprosił o odnalezienie brata, ale zająłem się czymś innym i dotarłem do Lazara dopiero wieczorem, a raczej do jego zwłok. Podejrzewam, że jak zrobił bym to jeszcze w dzień to chłop mógłby żyć, no trudno. I tak się opłacało, bo wpadły fajne karwasze z sarkofagu i spoko miecz z bossa.Więc jak w życiu jeśli poświęcamy czas na jedną rzecz nie mamy go na inna. Na razie jest bardzo dobrze, bo nie chciałem wczoraj kończyć grać, a dzisiaj rano byłem wkurzony, że muszę iść do pracy zamiast siedzieć i grać. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez tedi007
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Szkoda, z nią bardzo romantyczne chwilę spędziliśmy nad rzeką lol.Ja też dotarłem z nią nad rzekę ale tam Ocha postanowiła mnie zabić, za to co zrobiłem w górach w sumie nie dziwię jej się
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 3 minuty temu, KOMARZYSKO napisał(a):Ja też dotarłem z nią nad rzekęPokaż ukrytą zawartośćale tam Ocha postanowiła mnie zabić, za to co zrobiłem w górach w sumie nie dziwię jej się Z ciekawości dostaleś trofeum? Bo za ten quest był.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nie dostalem, wyskoczyło info że quest zakończony niepowodzeniem. Szkoda ogrzycy bo dobrze z łapy waliła
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jakiś Path wleciał na ps5https://dawnwalkergame.com/pl/en/news/hotfix-104 Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Ma_niek
Opublikowano 55 minut temu55 min 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Szkoda, z nią bardzo romantyczne chwile spędziliśmy nad rzeką lol.Potwierdzam. U mnie relatywnie dobrze się skończyło. Trofeum zdobyte, ale z tego co wiem, można to zadanie na wiele ciekawych sposobów rozwiązać.
Opublikowano 50 minut temu50 min 2 minuty temu, Sylvan Wielki napisał(a):Potwierdzam. U mnie relatywnie dobrze się skończyło. Trofeum zdobyte, ale z tego co wiem, można to zadanie na wiele ciekawych sposobów rozwiązać.Bardzo fajnie pokazane, jak zadania poboczne można ze sobą łączyć i wpływać na nie z zewnątrz, tutaj już kilka razy zauważyłem, że to naprawdę działa fajnie w tej grze, nawet lepiej niż w W3 .
Opublikowano 43 minuty temu43 min 3 godziny temu, Wredny napisał(a):Właśnie ściągnął mi się patch 1.005.000 - lecę sprawdzić, czy poprawił bieganie EDIT - bieganie poprawione, nareszcie Dodali krzaki dla 60fps?