Opublikowano 3 godziny temu3 godz. No i te Gearsy, warto w to grać w ogóle? Ja z 2007 roku nawet bym na takie xboksowe gówno nie splunął, ja z 2025 roku już nie jestem taki pewien. Choć Microsoftowi kasę dam niechętnie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, dominalien napisał(a):nawet bym na takie xboksowe gówno nie splunąłMoże lepiej nie graj.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Gierka jak cudownie przenosi w czasie, wszystko to samo (tylko dopasowane do aktualnych realiów), ruch, dźwięki, achievementy znajome
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Mój sentymentalizm jest przyjemnie łechtany Troszku się w czasie przeniosłem , cholera to połowa żyćka temu było.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 7 godzin temu, Paolo de Vesir napisał(a):Rozumiem, że gra ma oddzielny zestaw achievementów? 1250 nowego gamescora do wbicia.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 minuty temu, Szymek napisał(a):1250 nowego gamescora do wbicia.acziwmenty te same, znowu seriously gdzie trzeba zabić 10k ludków :machającypapaj:
Opublikowano 39 minut temu39 min 9 godzin temu, Jeez_PS napisał(a):Dziwna akcja, posiadam jedynkę cyfrowo w wersji na x360 (kod z gears4), wersję ultimate na płycie i dostałem kod na wersję reload wewnętrznym systemem wiadomości na xboxsie. Niby tylko posiadacze cyfrówki ultimate mieli dostać reload Oni albo coś porypali, bo na X'a dostali chyba wszyscy albo kiedyś rozdawali Ultimate za frajer w Goldzie i nikt już nie pamięta, że ma cyfrę na własność ;) Edytowane 38 minut temu38 min przez SnoD