Skocz do zawartości

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Nieprawdopodobna to będzie podróż, piwnice pewnie ocalały, psie klatki, kanały.

Ciekawe czy to będzie podróż po np. jakiś dokument/próbkę, czy ktoś tam wybudował nową placówkę w ukryciu.

• Odpowiedzi 122
  • Wyświetleń 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Już wiadomo kto jest tajemnicza postacią z trailera Spoiler

• Niby można zmieniać widok z fpp na top

• Wierzę że to będzie dobry resident, niestety VIII to była tragedia, ma być w klimatach re2remake, chcę zombie, żadnych wilkołaków ani ludzi ryb.

Opublikowano

Nie no, ten screen wygrywa wszystko. Tyle wystarczy, byle do lutego pepegasm

image.png

Opublikowano

Ja licze że się zrehabilitują za re3r i rzeczywiście troche sobie pochodzimy po tym raccoon a nie 5min na komisariacie i elo

Opublikowano

Już wiadomo kto jest tajemnicza postacią z trailera

Spoiler

img_4_1749716953929.jpg

Opublikowano
19 minut temu, Szermac napisał(a):

Nie no, ten screen wygrywa wszystko. Tyle wystarczy, byle do lutego pepegasm

image.png

A kto pamięta korytarz z powiewającymi zasłonami w RE4? To był klimat. Remake'u chyba pozbawili tego motywu jak dobrze pamiętam.

Screenshots_2025-06-12-10-39-28.png

Opublikowano

Ma guna, to może nie do końca będzie walking sim.

17 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Żonka wub

2 tryby widoku (do wyboru z menu więc trochę jak w lesie, nawet bethesda umie to zmieniać w trakcie gry) i 2 postacie czyli się potwierdziłoale będzie luks

20250611_172746.jpg

Opublikowano

Jaranko przeokrutne, a jeżeli faktycznie wraca Leon, to biere w ciemno. Trzeba będzie sobie zrobić double ficzera RE2R/RE3R i z otwartą japą podziwiać zmiany w odwiedzonych już lokacjach.

Btw, ta część nie będzie się w żaden sposób łączyć z VII i Village? Tego drugiego jeszcze nie ograłem w sumie i jakoś mnie nie ciągnie.

Opublikowano
20 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Ma guna, to może nie do końca będzie walking sim.

Przecież to jest agentka, skąd w ogóle przypuszczenia że nie będzie miała 6 rodzajów broni w kieszeni pod koniec gry?

Opublikowano

Ale taka agentka że mogłaby pisać na forum psxextreme.info liczę po prostu że będzie jak Ethan z 7mki. Trochę strzelanka i uciekanka

Opublikowano

Nie wygląda na bohaterkę ostatniego etapu w re8.

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał(a):

Nie wygląda na bohaterkę ostatniego etapu w re8.

Juz potwierdzone dawno temu ze to nie ona.

Opublikowano
5 minut temu, Rtooj napisał(a):

Przecież to jest agentka, skąd w ogóle przypuszczenia że nie będzie miała 6 rodzajów broni w kieszeni pod koniec gry?

NA zwiastunie wygląda na to że jest analitykiem i cały dzień pcha papiery.

Opublikowano
9 minut temu, Rtooj napisał(a):

Saga z Alan Wake 2, agentka FBI strzelająca może ze 3 razy przez całą grę?

Tak, wyolbrzymiam, ale tam naprawdę było więcej łażenia i przeklikiwania niż akcji. I tak, śmieszkuję teraz, bo wiem, że Capom nie pójdzie w tym kierunku.

Edytowane przez Josh

Opublikowano
15 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Juz potwierdzone dawno temu ze to nie ona.

Chodzi mi o szalone strzelanie Chrisem :D jedna z wielu katastrof tej części.

Opublikowano

Fajny motyw z ruinami RC, podoba mi się. A że mocno kłuci się z zakończeniem RE3OG? Chooy tam :)

ED - Czy mi się wydaje, czy głosu przełożonemu bohaterki użyczył aktor grający Marvina w 2R?

Edytowane przez Agent_Man

Opublikowano

Bomba zniszczyła Raccoon, to co zostało, to pozostałości po treningu Chrisa kiedy uczył się przestawiać głazy i przy okazji coś tam odbudował.

Opublikowano

Czyżby fabuła bazowała na złym zakończeniu Alyssy z RE:Outbreak vol. 1?

Spoiler

Opublikowano

Fun fact (zobaczcie, kto się podpisał) jako autor(ka) tekstu o zaginięciach z Resident Evil 7.

Spoiler

Screenshot 2025-06-14 18.36.30.png

Opublikowano

Dodać jeszcze wspominke o raccoon ze statku i wychodzi na to że chinol chyba już wtedy miał jakiś plan na requiem

Opublikowano

Za tydzień kolejne święto chłopaki