Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ktoś brał deluxa? Ciekawią mnie najbardziej te dwa dodatki; akta z 98 i oryginalne nagrania z RC. Ciekawe czy jakieś bonusowe OG utwory podczas gameplayu czy zmieniony całkowicie OST z motywami starszych części. Nie powiem, do tej pory ścieżka dźwiękowa z RE2 przyprawia o ciareczki i szybsze bicie serca.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Biorę deluxe dla Leona w kurtce z RE4. A co do muzyki to prawdopodobnie dopasują znane motywy do starych lokacji skoro potwierdzony jest powrót do Raccoon.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Swoją drogą to potwierdzili, że długość gry jest na poziomie rimejku czwórki, czyli 15-20 godzin. Ciekawe, ile z tego spędzimy w Raccoon
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Bardzo dobry czas. Trochę się bałem, że pójdą w open world i gra zajmie tyle co RE6, ale wygląda na to że nie przegną pały.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 18 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Biorę deluxe dla Leona w kurtce z RE4. A co do muzyki to prawdopodobnie dopasują znane motywy do starych lokacji skoro potwierdzony jest powrót do Raccoon.Wchodzimy do ruin RPD, widzimy resztki znajomej rzeźby oraz głównego holu i nostalgia daje nam odświeżoną muzyką po twarzy
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Na pewno dadzą nam tak po pysku nostalgią, że znowu poczujemy się jakbyśmy mieli po 10 lat i pierwszy raz odpalili klasyczne RE2. Ciekawi mnie jak daleko się z tym posuną. Trochę mam nadzieję, że Raccoon na tej części się nie skończy i wleci jakiś cliffhanger, a później w RE X kontymuacja Chrisem i Jill, chodzonko po ruinach rezydencji Spencera i na końcu definitywna atomówka zmiatająca miasto na dobre.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. No tak będzie w wersji deluxe, bo w oryginale pewnie w ogóle nie będzie muzyki.