Opublikowano sobota o 21:281 dzień Ktoś brał deluxa? Ciekawią mnie najbardziej te dwa dodatki; akta z 98 i oryginalne nagrania z RC. Ciekawe czy jakieś bonusowe OG utwory podczas gameplayu czy zmieniony całkowicie OST z motywami starszych części. Nie powiem, do tej pory ścieżka dźwiękowa z RE2 przyprawia o ciareczki i szybsze bicie serca.
Opublikowano sobota o 22:051 dzień Biorę deluxe dla Leona w kurtce z RE4. A co do muzyki to prawdopodobnie dopasują znane motywy do starych lokacji skoro potwierdzony jest powrót do Raccoon.
Opublikowano sobota o 22:131 dzień Swoją drogą to potwierdzili, że długość gry jest na poziomie rimejku czwórki, czyli 15-20 godzin. Ciekawe, ile z tego spędzimy w Raccoon
Opublikowano sobota o 22:221 dzień Bardzo dobry czas. Trochę się bałem, że pójdą w open world i gra zajmie tyle co RE6, ale wygląda na to że nie przegną pały.
Opublikowano sobota o 22:271 dzień 18 minut temu, Zwyrodnialec napisał(a):Biorę deluxe dla Leona w kurtce z RE4. A co do muzyki to prawdopodobnie dopasują znane motywy do starych lokacji skoro potwierdzony jest powrót do Raccoon.Wchodzimy do ruin RPD, widzimy resztki znajomej rzeźby oraz głównego holu i nostalgia daje nam odświeżoną muzyką po twarzy
Opublikowano sobota o 22:311 dzień Na pewno dadzą nam tak po pysku nostalgią, że znowu poczujemy się jakbyśmy mieli po 10 lat i pierwszy raz odpalili klasyczne RE2. Ciekawi mnie jak daleko się z tym posuną. Trochę mam nadzieję, że Raccoon na tej części się nie skończy i wleci jakiś cliffhanger, a później w RE X kontymuacja Chrisem i Jill, chodzonko po ruinach rezydencji Spencera i na końcu definitywna atomówka zmiatająca miasto na dobre.
Opublikowano sobota o 22:311 dzień No tak będzie w wersji deluxe, bo w oryginale pewnie w ogóle nie będzie muzyki.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Czyli tak naprawdę to gierka na 40 godzin w wolnym tempie, idealnie będzie.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Pewnie dużo zależy od tego, czy liżemy ściany/staramy się wszystko znaleźć/podziwiamy bicepsy Leona.A i tak trzeba będzie potem popracować nad platyną, która jak zawsze będzie wymagała jakichś 7 przejść. Plus ta satysfakcja, kiedy już wszystko odblokujesz i robisz ostatni run, z wyrzutnią rakiet z nieskończoną amunicją i rozpierdalasz wszystko na swojej drodze. Wyciskanie 100 procent z residentów to sama przyjemność
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ja staram się jak najbardziej ograniczać zerkanie na mapę, bo jak już się wie, że pomieszczenie zostało oczyszczone to i w każdy kąt nie chce się zaglądać.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Tydzień urlopu już zaklepany, ciekawe czy styknie na platynę. Znając Capcom to raczej nie odważą się wcisnąć żadnych naprawdę hardkorowych trofeów.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Oby sobie darowali speedruny na najwyższym poziomie z wysoką oceną by odblokować nieskończoną amunicję albo coś podobnego. Kto potrafi coś takiego przejść, nie potrzebuje zbędnych nagród bo już zna całość na pamięć.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Kocie uszka były fajną nagrodą za zrobienie Pro w RE4R poniżej 5:30h. Jeżeli powtórzą to w Requiem to wszyscy będą to robić, żeby zobaczyć Grace z tym gadżetem na głowie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. U mnie też już urlopiks na tydzień klepnięty, wraz z premierowym piątkiem, będzie grańsko
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. O ja pierdole 18h na przejście residenta to nie jest dobra wiadomość. Jak ktoś jest fanem to pewnie 40h będzie grał i mało ale takie gry to tak 12h max powinny trwać, a najlepiej to 10h.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jak będzie dobry resident to ma trwać jego mać. Ma być długość re4, broń boże re3/re7.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Jeszcze by się jakieś bonusowe tryby przydały. Może raid, mercenaries albo coś nowego. No i DLC to raczej pewniak ale to pewnie za kilka miesięcy.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 5 godzin temu, suteq napisał(a):O ja pierdole 18h na przejście residenta to nie jest dobra wiadomość.Remake czwórki dzwonił i mówił, że to bardzo dobra wiadomość - czas w sam raz żeby się najeść, a żeby nie brało na rzygi.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Do 20h jest spoko. Pewnie ten czas i tak jest zawyżony o jakieś 2h dla takich wyjadaczy jak my na forum hehe
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 godzin temu, suteq napisał(a):O ja pierdole 18h na przejście residenta to nie jest dobra wiadomość. Jak ktoś jest fanem to pewnie 40h będzie grał i mało ale takie gry to tak 12h max powinny trwać, a najlepiej to 10h.Cos mi sie wydaje ze wlasnie Capcom z nowym Residentem rozp.ieprzyl @suteqowi jego bardzo dobrze zorganizowany i zdyscyplinowany program coroczny Przeciez to tylko extra kilka godzin Dasz pan rade
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak gra będzie dobra to imo idealny wynik. Będą dwie postacie i chyba sporo miejscówek więc nie może być za krótko bo wydawałoby sie mocno zrushowane. Oby tylko nie było dużo chodzonek nic nierobionek jak na początku re7
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W ogóle jak to się będzie grało? To będzie podzielone, raz grasz Chrisem, a raz grasz tą laską, czy to dwa osobne scenariusze jak w RE2?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Ależ tutaj mają potencjał na fanservice. Może nawet się zreflektują za chujowy RE3R i wpadniemy na moment do Clock Tower.Albo jakieś szczątki Nemesisa zakopane w ruinach i akcja rodem z końcówki RE3 (oryginalnego). Ehh pomarzyć można.