Opublikowano wczoraj o 08:19 1 dzień Nieprawdopodobna to będzie podróż, piwnice pewnie ocalały, psie klatki, kanały. Ciekawe czy to będzie podróż po np. jakiś dokument/próbkę, czy ktoś tam wybudował nową placówkę w ukryciu.
Opublikowano wczoraj o 08:20 1 dzień Nie no, ten screen wygrywa wszystko. Tyle wystarczy, byle do lutego
Opublikowano wczoraj o 08:22 1 dzień Ja licze że się zrehabilitują za re3r i rzeczywiście troche sobie pochodzimy po tym raccoon a nie 5min na komisariacie i elo
Opublikowano wczoraj o 08:43 1 dzień 19 minut temu, Szermac napisał(a):Nie no, ten screen wygrywa wszystko. Tyle wystarczy, byle do lutego A kto pamięta korytarz z powiewającymi zasłonami w RE4? To był klimat. Remake'u chyba pozbawili tego motywu jak dobrze pamiętam.
Opublikowano wczoraj o 08:50 1 dzień Ma guna, to może nie do końca będzie walking sim.17 godzin temu, Pupcio napisał(a):Żonka 2 tryby widoku (do wyboru z menu więc trochę jak w lesie, nawet bethesda umie to zmieniać w trakcie gry) i 2 postacie czyli się potwierdziłoale będzie luks
Opublikowano wczoraj o 08:56 1 dzień Jaranko przeokrutne, a jeżeli faktycznie wraca Leon, to biere w ciemno. Trzeba będzie sobie zrobić double ficzera RE2R/RE3R i z otwartą japą podziwiać zmiany w odwiedzonych już lokacjach.Btw, ta część nie będzie się w żaden sposób łączyć z VII i Village? Tego drugiego jeszcze nie ograłem w sumie i jakoś mnie nie ciągnie.
Opublikowano wczoraj o 09:11 1 dzień 20 minut temu, Jeez_PS napisał(a):Ma guna, to może nie do końca będzie walking sim.Przecież to jest agentka, skąd w ogóle przypuszczenia że nie będzie miała 6 rodzajów broni w kieszeni pod koniec gry?
Opublikowano wczoraj o 09:13 1 dzień Ale taka agentka że mogłaby pisać na forum psxextreme.info liczę po prostu że będzie jak Ethan z 7mki. Trochę strzelanka i uciekanka
Opublikowano wczoraj o 09:15 1 dzień Teraz, Rtooj napisał(a):Nie wygląda na bohaterkę ostatniego etapu w re8.Juz potwierdzone dawno temu ze to nie ona.
Opublikowano wczoraj o 09:17 1 dzień 5 minut temu, Rtooj napisał(a):Przecież to jest agentka, skąd w ogóle przypuszczenia że nie będzie miała 6 rodzajów broni w kieszeni pod koniec gry?NA zwiastunie wygląda na to że jest analitykiem i cały dzień pcha papiery.
Opublikowano wczoraj o 09:22 1 dzień 9 minut temu, Rtooj napisał(a):Przecież to jest agentka, skąd w ogóle przypuszczenia że nie będzie miała 6 rodzajów broni w kieszeni pod koniec gry?Saga z Alan Wake 2, agentka FBI strzelająca może ze 3 razy przez całą grę?Tak, wyolbrzymiam, ale tam naprawdę było więcej łażenia i przeklikiwania niż akcji. I tak, śmieszkuję teraz, bo wiem, że Capom nie pójdzie w tym kierunku. Edytowane wczoraj o 09:24 1 dzień przez Josh
Opublikowano wczoraj o 09:31 1 dzień 15 minut temu, pawelgr5 napisał(a):Juz potwierdzone dawno temu ze to nie ona.Chodzi mi o szalone strzelanie Chrisem :D jedna z wielu katastrof tej części.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Fajny motyw z ruinami RC, podoba mi się. A że mocno kłuci się z zakończeniem RE3OG? Chooy tam :)ED - Czy mi się wydaje, czy głosu przełożonemu bohaterki użyczył aktor grający Marvina w 2R? Edytowane 23 godziny temu23 godz. przez Agent_Man
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Bomba zniszczyła Raccoon, to co zostało, to pozostałości po treningu Chrisa kiedy uczył się przestawiać głazy i przy okazji coś tam odbudował.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Czyżby fabuła bazowała na złym zakończeniu Alyssy z RE:Outbreak vol. 1?Spoiler