Skocz do zawartości

Resident Evil 9 Requiem

Featured Replies

Opublikowano

Nieprawdopodobna to będzie podróż, piwnice pewnie ocalały, psie klatki, kanały.

Ciekawe czy to będzie podróż po np. jakiś dokument/próbkę, czy ktoś tam wybudował nową placówkę w ukryciu.

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 3,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wierzę że to będzie dobry resident, niestety VIII to była tragedia, ma być w klimatach re2remake, chcę zombie, żadnych wilkołaków ani ludzi ryb.

• Niby można zmieniać widok z fpp na top

• Już wiadomo kto jest tajemnicza postacią z trailera Spoiler

Opublikowano

Nie no, ten screen wygrywa wszystko. Tyle wystarczy, byle do lutego pepegasm

image.png

Opublikowano

Ja licze że się zrehabilitują za re3r i rzeczywiście troche sobie pochodzimy po tym raccoon a nie 5min na komisariacie i elo

Opublikowano

Już wiadomo kto jest tajemnicza postacią z trailera

Spoiler

img_4_1749716953929.jpg

Opublikowano
19 minut temu, Szermac napisał(a):

Nie no, ten screen wygrywa wszystko. Tyle wystarczy, byle do lutego pepegasm

image.png

A kto pamięta korytarz z powiewającymi zasłonami w RE4? To był klimat. Remake'u chyba pozbawili tego motywu jak dobrze pamiętam.

Screenshots_2025-06-12-10-39-28.png

Opublikowano

Ma guna, to może nie do końca będzie walking sim.

17 godzin temu, Pupcio napisał(a):

Żonka wub

2 tryby widoku (do wyboru z menu więc trochę jak w lesie, nawet bethesda umie to zmieniać w trakcie gry) i 2 postacie czyli się potwierdziłoale będzie luks

20250611_172746.jpg

Opublikowano

Jaranko przeokrutne, a jeżeli faktycznie wraca Leon, to biere w ciemno. Trzeba będzie sobie zrobić double ficzera RE2R/RE3R i z otwartą japą podziwiać zmiany w odwiedzonych już lokacjach.

Btw, ta część nie będzie się w żaden sposób łączyć z VII i Village? Tego drugiego jeszcze nie ograłem w sumie i jakoś mnie nie ciągnie.

Opublikowano

REVIII fajny taki arcade survival horrorek

Opublikowano
20 minut temu, Jeez_PS napisał(a):

Ma guna, to może nie do końca będzie walking sim.

Przecież to jest agentka, skąd w ogóle przypuszczenia że nie będzie miała 6 rodzajów broni w kieszeni pod koniec gry?

Opublikowano

Ale taka agentka że mogłaby pisać na forum psxextreme.info liczę po prostu że będzie jak Ethan z 7mki. Trochę strzelanka i uciekanka

Opublikowano

Nie wygląda na bohaterkę ostatniego etapu w re8.

Opublikowano
Teraz, Rtooj napisał(a):

Nie wygląda na bohaterkę ostatniego etapu w re8.

Juz potwierdzone dawno temu ze to nie ona.

Opublikowano
5 minut temu, Rtooj napisał(a):

Przecież to jest agentka, skąd w ogóle przypuszczenia że nie będzie miała 6 rodzajów broni w kieszeni pod koniec gry?

NA zwiastunie wygląda na to że jest analitykiem i cały dzień pcha papiery.

Opublikowano
9 minut temu, Rtooj napisał(a):

Saga z Alan Wake 2, agentka FBI strzelająca może ze 3 razy przez całą grę?

Tak, wyolbrzymiam, ale tam naprawdę było więcej łażenia i przeklikiwania niż akcji. I tak, śmieszkuję teraz, bo wiem, że Capom nie pójdzie w tym kierunku.

Edytowane przez Josh

Opublikowano
15 minut temu, pawelgr5 napisał(a):

Juz potwierdzone dawno temu ze to nie ona.

Chodzi mi o szalone strzelanie Chrisem :D jedna z wielu katastrof tej części.

Opublikowano

Fajny motyw z ruinami RC, podoba mi się. A że mocno kłuci się z zakończeniem RE3OG? Chooy tam :)

ED - Czy mi się wydaje, czy głosu przełożonemu bohaterki użyczył aktor grający Marvina w 2R?

Edytowane przez Agent_Man

Opublikowano

Bomba zniszczyła Raccoon, to co zostało, to pozostałości po treningu Chrisa kiedy uczył się przestawiać głazy i przy okazji coś tam odbudował.

Opublikowano

Czyżby fabuła bazowała na złym zakończeniu Alyssy z RE:Outbreak vol. 1?

Spoiler