Opublikowano 8 czerwca 20258 cze Game Freak, the studio best known for the hugely popular Pokemon series, has just announced Beast of Reincarnation, an action RPG coming to Xbox/PS5.Set in post-apocalyptic Japan, you play as Emma on a quest to save humanity from extinction in a strange landscape.It features "demanding, technical combat" and, as the bond between Emma and her canine sidekick grows, they'll unlock new abilities.
Opublikowano 8 czerwca 20258 cze Największy mindfuck miałem jak zobaczyłem Logo GameFreak, ale okazało się, że to nie ich pierwsza multiplatforma. Bardzo dobra prezentacja.
Opublikowano 9 czerwca 20259 cze Czyli oprawa rodem z pierwszych gier na PS2 w poksach to wizja artystyczna skoro studio jednak potrafi nawet w grafikę?
Opublikowano 9 czerwca 20259 cze Trochę dużo tych chińskich slashero-soulsów ostatnio, ale laseczka fajnie wygląda, klimacik też niezły się zapowiada, więc może kiedyś.
Opublikowano 9 czerwca 20259 cze Czyli to jak wygladaja pokemony to jednak wina nintendo, a gamefreak potrafi dostarczyć grafike jesli maja wolna reke.
Opublikowano 22 stycznia22 sty No po dzisiejszym pokazie potwierdza się, że Game Freak nie żyją od 30 lat w jaskini tylko po prostu srają na pokemoniarzy I co, to nie wychodzi na Switcha 2 w ogóle? Wspomnieli tylko duże konsole
Opublikowano 22 stycznia22 sty A to nie Nintendo czasem robi pryyy na fanów pokemonów ustaląc budżet gry na poziomie darmowej mobilki na telefon?
Opublikowano 22 stycznia22 sty Movement postaci wygląda słabo, w ogóle tak średnio całość bym powiedział poza settingiem bo ten fajny. No ale pewnie się sprawdzi.
Opublikowano 22 stycznia22 sty Wygląda jak taka okej gierka 7/10, więc pewnie kiedyś ogram, bo lubię ten gatunek.
Opublikowano 22 stycznia22 sty GOAT developerciekawe ile milionów gry się sprzeda bez pomocy Nintendo
Opublikowano 23 stycznia23 sty No goat. W portfolio same mega hity. A to coś wygląda na takie 7/10. Przynajmniej nie wygląda jak gówno jak te pokemony
Opublikowano 23 stycznia23 sty 9 hours ago, GearsUp said:GOAT developerciekawe ile milionów gry się sprzeda bez pomocy NintendoCiekawe jakby wyglądały ich Pokemony gdyby nie sprzęt Nintendo.
Opublikowano 23 stycznia23 sty Wygląda jak gra z generatora souls-likeów. Gówno do gamepassa i zapomnienia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. TLDR - 4 sierpnia.Wywiad z Furushimą:Game Freak miał ok. 6 lat temu konkurs na projekt na nowe oryginalne IP, Furushima zgłosił to. "Nie tyle najważniejsze było zerwać z tradycją firmy, co uczucie, które chciałem oddać. Uczucie samotności, izolacji, ciepła, i design gry który naturalnie się z tym stapiał"główny pomysł był prosty - podróż z towarzyszem"chciałem stworzyć swój własny świat, śledziłem science fiction, które dobrze to robi, jak Blade Runer"grę robi małe studio wewnątrz Game Freaku - i sporo pracowników outsourcingu z różnych miejsc, jednak ludzie z GF mają wiodącą rolę w zarządzaniu projektemLiniowo czy nie? "To jest podróż - ma początek, środek i koniec. Ale te etapy nie są też do końca liniowe, jest trochę miejsca na eksplorację, przechodzenie się różnych miejsc itp."co właściwie się robi? "Różne rzeczy. Zagadki są bardzo lekkie. Dochodzisz do zawalonego mostu i myślisz, jaki skill ma Emma, że może przebyć na drugą stronę. Oczywiście jest masa walki, i eksploracji. Czasami chce się zejść z głównej ścieżki"eksploracja nie będzie ograniczona nabywanymi z czasem umiejętnościami. Gracz może wrócić do poprzednich lokacji, by pozwiedzać dalej, ale raczej dlatego, że sam lepiej opanował dostępne skillsy, niż żeby postać ich wcześniej nie miała3 poziomy trudności, w tym story. Gra jest action RPG i daje pewną elastyczność, jak chcemy używać Emmy i Koozawartość jest głównie oparta na Japonii, jej naturze itp.grafika jest dobrana tak, by pasowała do założonego doświadczenia gameplayowego
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Premiera już zaraz, a z tego trailera to w sumie niewiele się dowiedziałem. Trochę vibe Nier Automata jeśli chodzi o lokacje i walke. Nie ufam specjalnie GF, więc pewnie poczekam na recki, ale wstępnie jestem zainteresowany.