Opublikowano poniedziałek o 14:532 dni Autor Jako ciekawostka - jeden rekord już ten numer ma, a mianowicie liczba głosów na okładki z forum + formularz - na tę chwilę 860. Dla porównania SNES i Xbox miały po ok. 500, a Atari jakieś 400 i to po 6-7 dniach, tutaj mamy niespełna 24h.
Opublikowano poniedziałek o 15:532 dni 59 minut temu, Perez napisał(a):Jako ciekawostka - jeden rekord już ten numer ma, a mianowicie liczba głosów na okładki z forum + formularz - na tę chwilę 860. Dla porównania SNES i Xbox miały po ok. 500, a Atari jakieś 400 i to po 6-7 dniach, tutaj mamy niespełna 24h.Znaczy się będzie premia ? Edytowane poniedziałek o 15:532 dni przez Roger
Opublikowano poniedziałek o 16:282 dni 34 minuty temu, Roger napisał(a):Znaczy się będzie premia ?Roger i jego ekipa pod domem Prezesa
Opublikowano poniedziałek o 19:532 dni Autor 3 godziny temu, Roger napisał(a):Znaczy się będzie premia ?Za liczbę głosów w ankiecie premia? To aż się boję, co będzie, jak przedsprzedaż będzie powyżej średniej - od razu szykować dla Ciebie kasę na nowe auto i Kanary czy jeszcze się zastanowisz?! ;)
Opublikowano wtorek o 08:562 dni 20 godzin temu, Eskimos napisał(a):Tak jak by pozbierać te wszystkie specjalne, i numery zwykle po kilka okładek to by było z 400 gazet PSX-owych na chacie jak nie więcej xdA od czego jest piwnica? Elegancka oplytkowana, pomalowana i solidne regały z gazetami :) u mnie tak to wygląda
Opublikowano wtorek o 09:152 dni 17 minut temu, grzybiarz napisał(a):A od czego jest piwnica? Elegancka oplytkowana, pomalowana i solidne regały z gazetami :) u mnie tak to wyglądaA jak piwnicę zaleje to co? ;)
Opublikowano wtorek o 09:182 dni Wtedy durny ułożyłem na podłodze numery od najstarszego do najnowszego. Chciałem taką wieżę z extrimow zbudować. No i na domiar złego pękła rura z wodą w głównej piwnicy. Sąsiad pukał do drzwi, ale u mnie byli koledzy i jaraliśmy - udałem że nikogo nie ma w domu. Kurlaaa może gdyby nie ta sytuacja to nie musiałbym kupować używek za milion ponownie, tylko miałbym swoje oryginały kupione 100 lat temu w promocji „zamów 5 numerów i 2 dostaniesz gratis” wziąłem wtedy 7 pierwszych numerów :/
Opublikowano wtorek o 10:221 dzień Jak opowiadałeś kiedyś ta historie to ja przeorganizowalem swoje archiwa, bo tez mialem najstarsze numery najniżej. Teraz sa na górze, w koszulkach, a calosc podzielona na kilka kartonów.A nawet nie trzymam tego w piwnicy, tylko w mieszkaniu.
Opublikowano wtorek o 14:191 dzień Ja też trzymam wszystkie numery w piwnicy, bo niestety nie mam już miejsca w mieszkaniu. Kupiłem kilka rolek folii do pakowania oraz 60l plastikowe organizery. Ich wnętrze wypełniłem folią, PE zawinąłem w kilka warstw folii po kilka numerów, wsadziłem je do zamkniętego organizera i jeszcze jego owinąłem ciasno kilkoma warstwami folii, a całość postawiłem na drewnianym stoliku. Tak samo zrobiłem z ważnymi materiałami ze studiów, starymi rysunkami, pamiątkowymi skarbami kibica przeglądu sportowego itd. Wiem, że to może nic nie dać, jak całe takie pudło znajdzie się w całości pod wodą, ale wydaje mi się, że zminimalizowałem ryzyko przed zamoczeniem, kurzem, szczurami i innymi klęskami. Edytowane wtorek o 14:211 dzień przez Grześ
Opublikowano wtorek o 21:151 dzień Jeszcze folią aluminiową owiń i ścierką przykryj.Jprdl. 🙄To jakie wy macie mieszkani że nie macie miejsca by to przechować w normalnych warunkach że wynosicie to do piwnicy?
Opublikowano wtorek o 22:231 dzień pytanie powinno brzmieć, " to ile macie gazet że wam się nie mieszczą w chacie?", u mnie jest to 1 049 (według bloga, łącznie z grami).
Opublikowano wczoraj o 04:11 1 dzień To jest jedna sprawa, a druga taka, że każdy ma swój gust i nie każdy chce mieć na widoku szafki zapełnione gazetami i starymi kasetami vhs jak niektórzy
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ja trzymałem trochę starych numerów u siebie w piwnicy w bloku. Kilka lat temu jakiś gang olsena powłamywał się do piwnic mieszkańców. Zniknęły mi jakieś pierdoły wtedy, ale kartonu z ikstrimami nie ruszyli. Heh, frajerzy
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. @łom Jesteś absolutnie pewny, że ten art jest z dwójki crasha, bo niby bym wziął jak limitka będzie drętwa, a nie chciałbym popełnić fopa, bo na salonach, w doborowym towarzystwie, może to źle wyglądać, że mam okładkę z 97 r., gdy sama okładkowa gra i numer przynależą do innego roku.
Opublikowano 22 godziny temu22 godz. 5 minut temu, SlimShady napisał(a):@łom Jesteś absolutnie pewny, że ten art jest z dwójki crasha, bo niby bym wziął jak limitka będzie drętwa, a nie chciałbym popełnić fopa, bo na salonach, w doborowym towarzystwie, może to źle wyglądać, że mam okładkę z 97 r., gdy sama okładkowa gra i numer przynależą do innego roku.Tak, grafika była na reklamach i płycie Crasha 2
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Jedynka CB najlepsza. Skoro pierwszy numer to 2/3 pierwsze lata Playstation to liczę na fullset recek - może poza milardami japońskiego pachinko. Swoją drogą ten okres żywota był magiczny - dużo demek, filmików z nadchodzących/wydanych gier, otoczka techno (muzycznie nie moje klimaty ale sam dałem się ponieść hypowi na nową kosmiczną technologię). W gierkach (także w 3D) czuć było jeszcze posmak poprzedniej, bardziej retro generacji. Powiedziałbym, że ten okres to też rok 97. Lata 98-2000 peak, następnie 2001-2002 zmierzch. Edytowane 21 godzin temu21 godz. przez ciwa22