Opublikowano 25 lipca25 lip Ale bomby z rana .Czyli już chyba wiemy, że na koniec crossgen Intergalactic.
Opublikowano 25 lipca25 lip Same dobre wiadomości z rana 25 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ale bomby z rana .Czyli już chyba wiemy, że na koniec crossgen Intergalactic.No jestem ciekawy, jak to rozłożą w 2027, jeśli w okolicach listopada faktycznie będzie premiera ps6. Bo oprócz Laufey mają na przyszły rok jeszcze Until Dawn 2 i Intergalactic. Samo PS6 podejrzewam też dostanie na premierę z jakieś 2 gry tylko na ps6. Nowy Astro? Mniejszy Venom od Insomniaca w stylu Milesa Moralesa? Może być ciekawie.
Opublikowano 25 lipca25 lip W sezonie na ogórki UD2, potem nowa gra ND jako zakończenie przygody z PS5, pewnie z jakimś cyfrowym upgrejdem do PS6 hehehe.PS6 czemu ma nie wyjść na koniec 2027? Idealnie by się to spinało z końcem płytek...:).
Opublikowano 25 lipca25 lip 8 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):W sezonie na ogórki UD2, potem nowa gra ND jako zakończenie przygody z PS5, pewnie z jakimś cyfrowym upgrejdem do PS6 hehehe.PS6 czemu ma nie wyjść na koniec 2027? Idealnie by się to spinało z końcem płytek...:).A no w sumie. Zapomniałem, że koniec płytek ma być od 2028.
Opublikowano 25 lipca25 lip Ta, też mi się wydaje, że koniec płytek z początkiem 2028 roku oznacza premierę ps6 gdzieś w podobnym czasie. Jeśli nie listopad 27, to obstawiam najpóźniej wiosna 28. No nic, Laufey trzeba kupić w fizyku, bo to pewnie ostatni GoW w pudełku.
Opublikowano 25 lipca25 lip Pudełko będzie ale czy płyta to już nie wiadomo, bo kochane Sony może chcieć nas uchronić przed spoilerami jak Rockstar w GTA6.
Opublikowano 25 lipca25 lip 4 minuty temu, Patapon napisał(a):Pudełko będzie ale czy płyta to już nie wiadomoByło potwierdzone, że będzie na płycie.
Opublikowano 25 lipca25 lip Ależ się dupa pali jak muszą w sobote rano zapowiadać datę wydania swojej największej gry bez żadnej dużej imprezy.
Opublikowano 25 lipca25 lip 1 godzinę temu, Pix napisał(a):Same dobre wiadomości z rana No jestem ciekawy, jak to rozłożą w 2027, jeśli w okolicach listopada faktycznie będzie premiera ps6. Bo oprócz Laufey mają na przyszły rok jeszcze Until Dawn 2 i Intergalactic. Samo PS6 podejrzewam też dostanie na premierę z jakieś 2 gry tylko na ps6. Nowy Astro? Mniejszy Venom od Insomniaca w stylu Milesa Moralesa? Może być ciekawie.Intergalactic to w powijakach dalej jest przeciez. Nie wierzę w premiere w 2027.
Opublikowano 25 lipca25 lip 2 godziny temu, Donatello1991 napisał(a):A no w sumie. Zapomniałem, że koniec płytek ma być od 2028.A mi się wydaje, że PS6 końcówka 2028, a właśnie końcówka PS5 ma przyzwyczaić do braku płyt, żeby był mniejszy hejt na nową generację
Opublikowano 25 lipca25 lip Godzinę temu, Kangus napisał(a):Intergalactic to w powijakach dalej jest przeciez. Nie wierzę w premiere w 2027.Według niektórych leakerów, ale też potwierdzał to między innymi Schreier, Naughty Dog celuje w połowę 2027 z Intergalactic. Gra jest w produkcji od 2020 roku, więc o ile nie było jakiegoś kryzysu, to jak najbardziej powinni się wyrobić na przyszły rok po 7 latach pracy.Powinniśmy niedługo wiedzieć więcej. Jeśli gra się nie pokaże na jesiennym state of play albo grudniowym TGA, to wtedy można zacząć wątpić w premierę w 2027.
Opublikowano 25 lipca25 lip 50 minut temu, Pix napisał(a):po 7 latach pracyAle ile ona jest w developie, a ile była w preprodukcji? Oni tam na pełnej nie zaczeli dopiero pracować po anulowaniu GAASa? Ponoć w grudniu robili vertical slice dla zarządu.
Opublikowano 26 lipca26 lip W ogóle pisanie o końcu PS5 i wieszczenie jakichś pożegnalnych premier w 2027, gdzie pewnie minimum 2 lata po premierze szóstki będą wychodzić cross genowe gierki AAA xD. Przypominam, że na PS4 do 2022 wyszły m.in GT7, Miles Morales, GoW: Ragnarok, Horizon: FW, a od third party choćby Resident VIII czy Elden Ring. A i później było sporo portów. Przy obecnej polityce wydawniczej Sony, gdzie exy na PS5 można policzyć na palcach dwóch rąk, to cud, jak będą ze dwa exy godne uwagi w "oknie premierowym" nowego sprzętu. Niektórzy to już nogami przebierają, żeby móc się oddać PREMIEROWEJ SZAJBIE przy okazji nowej, rewolucyjnej konsoli xD
Opublikowano 26 lipca26 lip 53 minuty temu, kotlet_schabowy napisał(a):W ogóle pisanie o końcu PS5 i wieszczenie jakichś pożegnalnych premier w 2027, gdzie pewnie minimum 2 lata po premierze szóstki będą wychodzić cross genowe gierki AAA xD. Przypominam, że na PS4 do 2022 wyszły m.in GT7, Miles Morales, GoW: Ragnarok, Horizon: FW, a od third party choćby Resident VIII czy Elden Ring. A i później było sporo portów. Przy obecnej polityce wydawniczej Sony, gdzie exy na PS5 można policzyć na palcach dwóch rąk, to cud, jak będą ze dwa exy godne uwagi w "oknie premierowym" nowego sprzętu.Niektórzy to już nogami przebierają, żeby móc się oddać PREMIEROWEJ SZAJBIE przy okazji nowej, rewolucyjnej konsoli xDDo tego różnice międzygeneracyjne będą jeszcze bardziej komiczne ;]
Opublikowano 27 lipca27 lip Bez ps6 nie będziecie mieć mord ai od nvdii, gry będą przez to niegrywalne
Opublikowano 27 lipca27 lip Pewnie będzie jak z ps5, że pierwsze 2-3 lata pół exów będzie tylko na nextgena, a drugie pół też na poprzednią generację.No wkurzające to jest, bo taki Ragnarok podejrzewam mocno na tym ucierpiał, że był jedną nogą w ps4. Natomiast pamiętam, że przy takim rimejku Demon's Souls, Ratchet and Clank Rift Apart i Returnal faktycznie czułem, że przeskoczyłem na nowy sprzęt.
Opublikowano wtorek o 08:325 dni W dniu 27.07.2026 o 00:59, kotlet_schabowy napisał(a):W ogóle pisanie o końcu PS5 i wieszczenie jakichś pożegnalnych premier w 2027, gdzie pewnie minimum 2 lata po premierze szóstki będą wychodzić cross genowe gierki AAA xD. Przypominam, że na PS4 do 2022 wyszły m.in GT7, Miles Morales, GoW: Ragnarok, Horizon: FW, a od third party choćby Resident VIII czy Elden Ring. A i później było sporo portów. Przy obecnej polityce wydawniczej Sony, gdzie exy na PS5 można policzyć na palcach dwóch rąk, to cud, jak będą ze dwa exy godne uwagi w "oknie premierowym" nowego sprzętu.Niektórzy to już nogami przebierają, żeby móc się oddać PREMIEROWEJ SZAJBIE przy okazji nowej, rewolucyjnej konsoli xDWydaje mi się, że tym razem samo Sony wcześniej odetnie pępowinę exów od past genów, trochę zmienili politykowanie w tym czasie. Crossy to wiadomo.
Opublikowano wtorek o 08:355 dni Jeśli cena będzie taka jaką ja przewiduje czyli max 600 euro, bo odrobią na software i premiera koniec 2028( to tylko i wyłącznie moje bajanie ) to tak. Odetną się szybciej.
Opublikowano wtorek o 09:555 dni Ja pierdole Donek w oparach Sonego xddDlatego Pro sprzedają za 900euro bo przecież odrabiają sobie na sofcie
Opublikowano wtorek o 10:005 dni Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):Wydaje mi się, że tym razem samo Sony wcześniej odetnie pępowinę exów od past genów, trochę zmienili politykowanie w tym czasie.Ostatnio sporo kopiują od Nintendo więc tak pewnie będzie.