Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stellar Blade: Blood Rain

Featured Replies

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cytując dawny tekst grzybiego

• Ciężko stwierdzić z tymi platformami, może to być nawet cross-gen. Dla mnie gra pokazu Natomiast jeśli ktoś widzi postać z gierki i pierwsze co mu przychodzi na myśl, to dziecko i ruchanie, to... chy

• Nawet nie ma co z takimi dyskutować. Przypomina mi się, jak pewien krąg ludzi czepiał się, że Diana z Pragmaty biegała boso i podciągał to pod pdf-a. Ja jestem przekonany, że to będzie multiplatform

Opublikowano

Kurde, gęstość tych wizualiów i dynamika walki, ale będzie day one pizgane banderasPrzeskok jest wyraźny, to wyjdzie chyba na PS5/PS6 xD

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Szermac napisał(a):

Przeskok jest wyraźny, to wyjdzie chyba na PS5/PS6 xD

Na PC to leciało. W sumie platform jeszcze nie potwierdzili, ale możliwe, że będzie cross-gen.

Opublikowano

Trochę jednak zbyt dziecięca ta postać, kontrast między twarzą a ciałem mocny.

Ale poza tym to fantastycznie, jest parę rzeczy do poprawy po jedynce.

Opublikowano
4 minuty temu, Rtooj napisał(a):

Trochę jednak zbyt dziecięca ta postać, kontrast między twarzą a ciałem mocny.

czyli nasi forumkowi antywokowcy będą zachwyceni.

Opublikowano

Myślałem że to jest ta młoda z jedynki.

Tam była EVE tu mamy chyba Ivy.

Mam nadzieję że jakieś powiązania będą większe poza światem.

Opublikowano

Cytując dawny tekst grzybiego

Screenshot_20260606_011539_Chrome.jpg

Opublikowano

Nie trzeba było długo czekać, mój ulubiony sub na reddicie niki

Zrzut ekranu 2026-06-06 013801.png

Zrzut ekranu 2026-06-06 013811.png

Opublikowano

Zwiastun był sztywniutki. Miasto wygląda zajebiście. Muszę zagrac w pierwszą część.

Szkoda tylko, ze nie gra sie starą, wyschniętą babą ze skrzywioną mordą i fioletowa kostką

Opublikowano

Nie powiem że nie zaśmiałem, nieźle dowalili z tą twarzą, oczywiście w połączeniu z animacjami ciosu które wszystkie są "jakby tu zrobić zamach, by jak najbardziej wypiąć tyłek", kolesie podjarali się tym co w necie pisano o jedynce hehe.

Grafika robi wrażenie (pewnie na bazowym PS5 aż tak nie będzie), ale pierwszy Stellar poza tym był na tyle standardową giereczką mało wnoszącą od siebie, że nie wiem, czy mnie to kręci dalej, zobaczymy czy w grze jest coś jeszcze poza nawalaniem w dość anonimowo wyglądających miastach sci-fi.

W sumie to do momentu tej sceny wyżej z tyłkiem, to ciekaw jestem ile osób zgadło, jaka w ogóle to gra jest pokazywana przez te trzy minuty hehe. No nawalanie w sci-fi, pewnie by każdy zgadywał że raczej gra azjatycka ale poza tym to mogło być wszystko.

Opublikowano

Miasto wygląda jakby miało to już być nowa generacja konsol. Pewnie dlatego gameplay z PC pokazali. Ciekawe czy będzie tylko jedna postać bo trochę zdziwiony jestem zamiany miecza na pięści. Dziwi mnie również wybór platform skoro mieli wydawać na wszystko.

Opublikowano

W tym przypadku to w takiej jakości to na bank ps6 remake/remaster nas czeka.

Screenshot_2026-06-06-07-35-28-553_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2026-06-06-07-36-24-426_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2026-06-06-07-37-00-915_com.android.chrome.jpg

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Patapon napisał(a):

Dziwi mnie również wybór platform skoro mieli wydawać na wszystko.

Platform jeszcze nie potwierdzili, ale mają niby sami wydawać, więc się zobaczy.

6 godzin temu, Rtooj napisał(a):

Ivy z dworca zoo

Evie.

Opublikowano

Square 6 minut temu:

6 minut temu, Square napisał(a):

Platform jeszcze nie potwierdzili

Square 7 godzin temu:

7 godzin temu, Square napisał(a):

PS5 i PC

to jak to w końcu jest? potwierdzili czy nie?

Opublikowano

Tym razem chyba i twarz też wzięli z tej modelki, ona ma taką.

6 godzin temu, ogqozo napisał(a):

to ciekaw jestem ile osób zgadło, jaka w ogóle to gra jest pokazywana przez te trzy minuty hehe.

Myślę, że dużo osób jak ja, poznało co to za gra po kliku nutkach jak wjechała muza, albo po głosie ze słuchawki.

Opublikowano
  • Autor

Również 7h temu napisałem o platformach. I tak, dałem tu, bo na razie nie ma żadnych przesłanek aby miało wyjść np na Xboxa.

Opublikowano

Temat już był w ogólnych. Square przeniósł go tutaj

Teraz, Square napisał(a):

Również 7h temu napisałem o platformach. I tak, dałem tu, bo na razie nie ma żadnych przesłanek aby miało wyjść np na Xboxa.

Ale nie ma też przesłanek żeby miało wyjść na PlayStation.

Twórcy wspominali że kolejna część może wyjść już na wszystkie konsole plus teraz sami są wydawcą

Chodzi o zasady!

Mnie gra nie interesuje bo ja nie jestem pedofilem

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, devilbot napisał(a):

Dopowiadaj sobie dalej. Ja założyłem tu, Shen w ogólnych. I tak, zostawiłem tu temat, bo więcej prawdopodobne są platformy na których była pierwsza część, a jak się okaże, że wyjdzie tylko na PS6, PC i nowego Xboxa to się przeniesie.

Opublikowano
Godzinę temu, devilbot napisał(a):

Ale nie ma też przesłanek żeby miało wyjść na PlayStation.

Twórcy wspominali że kolejna część może wyjść już na wszystkie konsole plus teraz sami są wydawcą

Chodzi o zasady!

Mnie gra nie interesuje bo ja nie jestem pedofilem

Zalozylem pierwszy temat w multiplatformach, bo nic nie potwierdzili, ale zealot playstation musiał miec swój tutajpawel

Po tym jak shift up narzekał na współpracę z sony, to się nie zdziwie, że wyjdzie też na xboxa.

Opublikowano

Ciężko stwierdzić z tymi platformami, może to być nawet cross-gen.

Dla mnie gra pokazu ) Natomiast jeśli ktoś widzi postać z gierki i pierwsze co mu przychodzi na myśl, to dziecko i ruchanie, to... chyba potrzebny jest specjalista, bo to jest niepokojące.

Opublikowano

Nawet nie ma co z takimi dyskutować. Przypomina mi się, jak pewien krąg ludzi czepiał się, że Diana z Pragmaty biegała boso i podciągał to pod pdf-a. D

Ja jestem przekonany, że to będzie multiplatforma. Wydawca przechodzi na self-publishing, nie kumplują się już z Sony, a sam pokaz był nagrywany już na PC.

Edytowane przez Kuba0101

Opublikowano
35 minut temu, bountyhunter napisał(a):

Ciężko stwierdzić z tymi platformami, może to być nawet cross-gen.

Dla mnie gra pokazu ) Natomiast jeśli ktoś widzi postać z gierki i pierwsze co mu przychodzi na myśl, to dziecko i ruchanie, to... chyba potrzebny jest specjalista, bo to jest niepokojące.

Niektórzy po prostu są przerażeni że z tyłu dorosła kształtna kobieta a z przodu 12latka. Nie jest to normalne, a jak komuś jeszcze tym bardziej się podoba to wtedy zapraszam do specjalisty.