Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Kurde, gęstość tych wizualiów i dynamika walki, ale będzie day one pizgane Przeskok jest wyraźny, to wyjdzie chyba na PS5/PS6 xD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Autor 2 minuty temu, Szermac napisał(a):Przeskok jest wyraźny, to wyjdzie chyba na PS5/PS6 xDNa PC to leciało. W sumie platform jeszcze nie potwierdzili, ale możliwe, że będzie cross-gen.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Trochę jednak zbyt dziecięca ta postać, kontrast między twarzą a ciałem mocny.Ale poza tym to fantastycznie, jest parę rzeczy do poprawy po jedynce.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. 4 minuty temu, Rtooj napisał(a):Trochę jednak zbyt dziecięca ta postać, kontrast między twarzą a ciałem mocny.czyli nasi forumkowi antywokowcy będą zachwyceni.
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Myślałem że to jest ta młoda z jedynki.Tam była EVE tu mamy chyba Ivy.Mam nadzieję że jakieś powiązania będą większe poza światem.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Zwiastun był sztywniutki. Miasto wygląda zajebiście. Muszę zagrac w pierwszą część. Szkoda tylko, ze nie gra sie starą, wyschniętą babą ze skrzywioną mordą i fioletowa kostką
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Nie powiem że nie zaśmiałem, nieźle dowalili z tą twarzą, oczywiście w połączeniu z animacjami ciosu które wszystkie są "jakby tu zrobić zamach, by jak najbardziej wypiąć tyłek", kolesie podjarali się tym co w necie pisano o jedynce hehe.Grafika robi wrażenie (pewnie na bazowym PS5 aż tak nie będzie), ale pierwszy Stellar poza tym był na tyle standardową giereczką mało wnoszącą od siebie, że nie wiem, czy mnie to kręci dalej, zobaczymy czy w grze jest coś jeszcze poza nawalaniem w dość anonimowo wyglądających miastach sci-fi.W sumie to do momentu tej sceny wyżej z tyłkiem, to ciekaw jestem ile osób zgadło, jaka w ogóle to gra jest pokazywana przez te trzy minuty hehe. No nawalanie w sci-fi, pewnie by każdy zgadywał że raczej gra azjatycka ale poza tym to mogło być wszystko.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Miasto wygląda jakby miało to już być nowa generacja konsol. Pewnie dlatego gameplay z PC pokazali. Ciekawe czy będzie tylko jedna postać bo trochę zdziwiony jestem zamiany miecza na pięści. Dziwi mnie również wybór platform skoro mieli wydawać na wszystko.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W tym przypadku to w takiej jakości to na bank ps6 remake/remaster nas czeka.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 1 godzinę temu, Patapon napisał(a):Dziwi mnie również wybór platform skoro mieli wydawać na wszystko.Platform jeszcze nie potwierdzili, ale mają niby sami wydawać, więc się zobaczy.6 godzin temu, Rtooj napisał(a):Ivy z dworca zooEvie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Square 6 minut temu:6 minut temu, Square napisał(a):Platform jeszcze nie potwierdziliSquare 7 godzin temu:7 godzin temu, Square napisał(a):PS5 i PCto jak to w końcu jest? potwierdzili czy nie?
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Tym razem chyba i twarz też wzięli z tej modelki, ona ma taką.6 godzin temu, ogqozo napisał(a):to ciekaw jestem ile osób zgadło, jaka w ogóle to gra jest pokazywana przez te trzy minuty hehe.Myślę, że dużo osób jak ja, poznało co to za gra po kliku nutkach jak wjechała muza, albo po głosie ze słuchawki.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor Również 7h temu napisałem o platformach. I tak, dałem tu, bo na razie nie ma żadnych przesłanek aby miało wyjść np na Xboxa.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Temat już był w ogólnych. Square przeniósł go tutajTeraz, Square napisał(a):Również 7h temu napisałem o platformach. I tak, dałem tu, bo na razie nie ma żadnych przesłanek aby miało wyjść np na Xboxa.Ale nie ma też przesłanek żeby miało wyjść na PlayStation.Twórcy wspominali że kolejna część może wyjść już na wszystkie konsole plus teraz sami są wydawcąChodzi o zasady! Mnie gra nie interesuje bo ja nie jestem pedofilem
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Autor 2 minuty temu, devilbot napisał(a):Temat już był w ogólnych. Square przeniósł go tutajDopowiadaj sobie dalej. Ja założyłem tu, Shen w ogólnych. I tak, zostawiłem tu temat, bo więcej prawdopodobne są platformy na których była pierwsza część, a jak się okaże, że wyjdzie tylko na PS6, PC i nowego Xboxa to się przeniesie.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jak to ma wyjść na PS6 to Helix już będzie za słaby, żeby to udźwignąć w takiej jakości.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Godzinę temu, devilbot napisał(a):Temat już był w ogólnych. Square przeniósł go tutajAle nie ma też przesłanek żeby miało wyjść na PlayStation.Twórcy wspominali że kolejna część może wyjść już na wszystkie konsole plus teraz sami są wydawcąChodzi o zasady!Mnie gra nie interesuje bo ja nie jestem pedofilemZalozylem pierwszy temat w multiplatformach, bo nic nie potwierdzili, ale zealot playstation musiał miec swój tutajPo tym jak shift up narzekał na współpracę z sony, to się nie zdziwie, że wyjdzie też na xboxa.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ciężko stwierdzić z tymi platformami, może to być nawet cross-gen.Dla mnie gra pokazu Natomiast jeśli ktoś widzi postać z gierki i pierwsze co mu przychodzi na myśl, to dziecko i ruchanie, to... chyba potrzebny jest specjalista, bo to jest niepokojące.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Nawet nie ma co z takimi dyskutować. Przypomina mi się, jak pewien krąg ludzi czepiał się, że Diana z Pragmaty biegała boso i podciągał to pod pdf-a. Ja jestem przekonany, że to będzie multiplatforma. Wydawca przechodzi na self-publishing, nie kumplują się już z Sony, a sam pokaz był nagrywany już na PC. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Kuba0101
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 35 minut temu, bountyhunter napisał(a):Ciężko stwierdzić z tymi platformami, może to być nawet cross-gen.Dla mnie gra pokazu Natomiast jeśli ktoś widzi postać z gierki i pierwsze co mu przychodzi na myśl, to dziecko i ruchanie, to... chyba potrzebny jest specjalista, bo to jest niepokojące.Niektórzy po prostu są przerażeni że z tyłu dorosła kształtna kobieta a z przodu 12latka. Nie jest to normalne, a jak komuś jeszcze tym bardziej się podoba to wtedy zapraszam do specjalisty.