Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Stellar Blade: Blood Rain

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda jak Ciri w retrospekcjach jak byla mała. Niektórym chyba serio trzeba sprawdzić dyski twarde.

Screenshot_20260606_102206_Samsung Browser.jpg

• Odpowiedzi 52
  • Wyświetleń 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cytując dawny tekst grzybiego

• Ciężko stwierdzić z tymi platformami, może to być nawet cross-gen. Dla mnie gra pokazu Natomiast jeśli ktoś widzi postać z gierki i pierwsze co mu przychodzi na myśl, to dziecko i ruchanie, to... chy

• Nawet nie ma co z takimi dyskutować. Przypomina mi się, jak pewien krąg ludzi czepiał się, że Diana z Pragmaty biegała boso i podciągał to pod pdf-a. Ja jestem przekonany, że to będzie multiplatform

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał(a):

Wygląda jak Ciri w retrospekcjach jak byla mała. Niektórym chyba serio trzeba sprawdzić dyski twarde.

Chyba trochę jej dodałem z tymi 12latami. Zaraz się zrzygam.

Lolita.

38 minut temu, Kuba0101 napisał(a):

Nawet nie ma co z takimi dyskutować. Przypomina mi się, jak pewien krąg ludzi czepiał się, że Diana z Pragmaty biegała boso i podciągał to pod pdf-a. D

Ja jestem przekonany, że to będzie multiplatforma. Wydawca przechodzi na self-publishing, nie kumplują się już z Sony, a sam pokaz był nagrywany już na PC.

To że ktoś jest dewiantem i przeszkadzają mu bose dzieci to jedno. Ale jak ktoś próbuje normalnych dorosłych graczy podjudzać połączeniem dorosłej kobiety z twarzą dziecka to dewiacja jest po stronie twórcy i obrońców.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Wygląda super. Tak mi zaleciało Ghost on The Schell

Opublikowano

Postać wygląda jak statystyczna piosenkarka kpop, ktora moze miec miedzy 12-40 lat. Na trailerze było mniej dup shotów niż w spermiarz blade 1 + dla oburzonych mozecie grac defaultowym kostiumem, a pewnie do pieca dowalą opcjonalnymi jak w 1 xd

Opublikowano

Sony jak jest wydawcą to wiadomo, że muszą być napisy PL, a teraz jesteśmy na łasce Pana Koreańczyka i ciekawe czy będzie miał w pompce czy nie.

Opublikowano
6 minut temu, PiotrekP napisał(a):

@mario10 zwłaszcza jak zrzuca ten płaszcz i wdzianko biało.

Pytanie ile przyjdzie nam czekać na premierę.

Może być cross genem

Opublikowano
19 minut temu, Rtooj napisał(a):

Chyba trochę jej dodałem z tymi 12latami. Zaraz się zrzygam.

Lolita.

To że ktoś jest dewiantem i przeszkadzają mu bose dzieci to jedno. Ale jak ktoś próbuje normalnych dorosłych graczy podjudzać połączeniem dorosłej kobiety z twarzą dziecka to dewiacja jest po stronie twórcy i obrońców.

Dziewczyna ma posturę i proporcje dorosłej kobiety, a twarz wzorowaną na azjatyckich modelkach, które naturalnie mają taką urodę. Nazywanie twórców czy graczy dewiantami z tego powodu to dokładnie ten sam poziom absurdu, co czepianie się Diany z Pragmaty.
Jeśli ktoś widzi w tym cokolwiek powiązanego z dziećmi, to problem z postrzeganiem leży raczej po stronie oglądającego, a nie autorów gry.

Opublikowano

Nie no serio zrobili komiczne połączenie. Twarz dziecka a takie cysie ) jak to mawia klasyk

Opublikowano

Ashley z RE4 też wyglądała starszą niż 14 lat, a w rimejku to już wogóle za dorosłą by ją wziął.

Opublikowano

Z pragmatą to były śmieszki ale ta gra to serio dla pedofili

Opublikowano

Pięknie - brawlerek banderasi ta dupcia ajajAJ!

Opublikowano

Panowie nowi w świecie azjatyckich dewiacji?

Z twarzy na początku zwiastuna i powyższym screenie to postać bardziej wygląda jak młody chłopak, a nie dziewczyna. Szczególnie z tym głosem angielskim.

Na pozostałych ujęciach już lepiej. Młoda dziewucha, czy też chłopczyca. Przypomina Lily. Z dwunastolatką bym serio już nie przesadzał. Nie wiem, co tam panowie planują przy Stellarku robić oprócz grania, ale dramy nie czaję. Postać wygląda spoko od strony designu, który jak by nie patrzeć jest typowo azjatycki/koreański. Ja to wręcz mam wrażenie, że wszystkie postacie u nich wyglądają tak samo, tylko się fryzurami różnią.

Niemniej jednak nie mogę się doczekać reakcji co niektórych przewrażliwionych, jak po premierze zaczną się na forumku pojawiać screenshoty z tą dziołchą w "opcjonalnych" strojach.

Sama gra wygląda zajebiście. Przy pierwszym SB bawiłem się świetnie i bardzo mi taki styl gry przypadł do gustu, więc pokładam niemałe nadzieje w kontynuacji. Niemniej jednak mam obawy, jak to będzie działać/wyglądać na bazowym PS5. Chyba czas jednak pomyśleć o jakimś nowym PC.

Opublikowano

Eve z jedynki też się zmieniała trochę na przestrzeni developmentu, może tu też tego baby facea zmienią.

Opublikowano

Zmienicie u fryzjera włosy, dacie okulary, założycie strój rodem z plaży i będziecie grać i nie narzekać.

Ja też thumbsup

Opublikowano

Ale będzie beka jak opublikują materiały zakulisowe i się okaże że koreańska face modelka wygląda tak samo jak postać z gry i ma 25+ lat

Opublikowano
  • Autor
25 minut temu, Patapon napisał(a):

Sony jak jest wydawcą to wiadomo, że muszą być napisy PL, a teraz jesteśmy na łasce Pana Koreańczyka i ciekawe czy będzie miał w pompce czy nie.

SB miało na start kilka ścieżek dźwiękowych z dopasowanym lip-sync, sporo wersji napisów, a po premierze doszło więcej tego i tego. Raczej można dać im kredyt zaufania.

Opublikowano
12 minut temu, Szermac napisał(a):

Eve z jedynki też się zmieniała trochę na przestrzeni developmentu, może tu też tego baby facea zmienią.

Nie wydaje mi się. To był inny case niż pierwszym SB. Ewka wyglądała tak:original-design-for-EVE-06-Project-EVE.j

Natomiast Evie w trailerze ma już w pełni dopracowany, zaawansowany model, zrobiony w tej samej technologii co Eve pod koniec produkcji jedynki.

Edytowane przez Kuba0101

Opublikowano

Znowu będzie płacz, że prawdziwe kobiety tak nie wyglądają i tak dalej, czyli powtórka jak po premierze Stellar Blade pechowiec

Opublikowano
33 minuty temu, Kuba0101 napisał(a):

Dziewczyna ma posturę i proporcje dorosłej kobiety, a twarz wzorowaną na azjatyckich modelkach, które naturalnie mają taką urodę. Nazywanie twórców czy graczy dewiantami z tego powodu to dokładnie ten sam poziom absurdu, co czepianie się Diany z Pragmaty.
Jeśli ktoś widzi w tym cokolwiek powiązanego z dziećmi, to problem z postrzeganiem leży raczej po stronie oglądającego, a nie autorów gry.

Rozumiem że jestes fanem azjatyckich modelek z mleczakami?

Opublikowano

Mam nadzieję, że side questy będą prezentować jakiś poziom i zamiast dwóch dużych pustyni dostaniemy zero dużych pustyni. Poza tym wygląda mega dobrze, lekkie flashbacki z Godhand przy tym waleniu pięściami w niemilców

Opublikowano

@Rtooj Nie, po prostu rozmawiamy o stylu artystycznym gry. Nie ma sensu dorabiać do tego takich rzeczy.

Edytowane przez Kuba0101

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał(a):

Pierwszego Stellara broniłem, ale tutaj pas niki Przynajmniej wiadomo, czemu nie chcieli, żeby Sonka była znowu wydawcą.