Opublikowano czwartek o 13:465 dni Troche swietnych, troche niezlych, troche slabych. Ale wolalby zeby robil je jak najdluzej.
Opublikowano czwartek o 14:075 dni Trzeci Batman ma zwyczajnie w ciul nielogiczności od momentu przejęcia przez Bane'a miasta aż do w sumie samego końca. Incepcja i Interstellar poza Gackami topka, resztę w sumie obejrzałem raz.
Opublikowano czwartek o 14:125 dni Przyznam, że mnie trailery nawet nie powalają, a niby trochę mój klimat. Ale z Nolanem tak mam, że albo wjedzie, albo jest zwyczajnie nuda. Dobór aktorów jakoś dla mnie nijaki na zwiastunach, już nawet nie chodzi o to, że ktoś jest czarny, po prostu jakoś to takie wydaje się nijakie jak w teatrze. Wyjdzie w vod to się zobaczy.
Opublikowano czwartek o 14:205 dni Ja stwierdziłem, że już przeboleję Hollandów i Zendaje, żeby tylko zobaczyć te ponoć legendarne sceny bitewne i widoczki plus muzyka Goranssona, którego uwielbiam.Tyle wystarczy.
Opublikowano czwartek o 19:465 dni Scena z Eljotem lata już po internecie, np na X, gdzie co chwilę jest kasowanaNiewiarygodne jak blisko jest ta przeróbka:X (formerly Twitter)Dr. Clown, PhD (@DrClownPhD) on XTroy, but instead of Brad Pitt, it’s Elliot Page.
Opublikowano czwartek o 20:315 dni Teraz to wstyd się przyznać ale ja tam bardzo lubię filmy Nolana, może nie jest to najlepsze kino merytorycznie ale zawsze jest ta epickość, fajnie się ogląda na dużym ekranie z dobrym dźwiękiem. Hans Zimmer zawsze dowozi dojebany soundtrack i jemu tak naprawdę Nolan dużo zawdzięcza. Interstellar i Batmany to jedne z moich ulubionych filmów. Od pewnego czasu jest spory spadek to fakt, Tenet i Dunkierka były takie se, Oppenheimer był nudny ale miał swój klimat, do tego był Cillian Murphy i muzyczka Goranssona.Na Odyseję chciałem iść do kina ale teraz czuję spory niesmak i poczekam na oceny.
Opublikowano czwartek o 21:205 dni 6 godzin temu, Masorz napisał(a):ponoć legendarne sceny bitewneMalo sie CGI w zyciu naogladales?
Opublikowano czwartek o 22:555 dni 2 hours ago, Masorz said:Chyba nareszcie doświadczyłem ten sławny goyslop o którym mówi młodzież
Opublikowano piątek o 04:485 dni Jeremy poleca, mówi że epickie w ch#j i przy okazji adresując sprawę "kontrowersyjnego castingu" uspokaja, że łączny czas ekranowy czarnej Heleny i trans-dziewczynki to jakieś 7 minut max.
Opublikowano piątek o 11:204 dni Autor A mi się podobało. Właśnie wyszedłem z seansu. Na pierwszy rzut oka ciężko się do czegoś przyczepić. Może jestem mało wymagający ale jeden z lepszych, o ile nie najlepszy film w takich klimatach.Zagrało tutaj sporo rzeczy, od castingu, po surowe tereny akcji filmu, względna zgodność z "oryginałem" czy fajnie poprowadzona, nieliniowa fabuła. Kontrowersyjne postaci, jak już ktoś wcześniej napisał są w zasadzie pomijalne i nie wpływają ani negatywnie, ani też pozytywnie na odbiór całości. Gównoburza jaka się wokół tego tematu porobiła zupełnie zbędna.Oczywiście polecam. Edytowane piątek o 12:324 dni przez Jakim
Opublikowano piątek o 16:024 dni Walkiewicz mówi, że jest spoko i nie ma co srać żarem o woke. Ja mu tam wierzę.
Opublikowano piątek o 16:114 dni Chris Stuckmann dał filmowi A+... to chyba idąc forumkowym poziomem humoru, czas go nazwać Chris Cuckmann co nie, haha.
Opublikowano piątek o 17:144 dni W dniu 16.07.2026 o 16:07, PiotrekP napisał(a):Trzeci Batman ma zwyczajnie w ciul nielogiczności od momentu przejęcia przez Bane'a miasta aż do w sumie samego końca. Incepcja i Interstellar poza Gackami topka, resztę w sumie obejrzałem raz.Interstellar xDDDD Ten film i jego oceny to jakaś masowa halucynacja.
Opublikowano piątek o 18:474 dni Nom, jest spoko. Choć IMO nie ma tu jakiejś mega epickości którą szumnie zapowiadano. Takie 6/10 mogę dać, o.
Opublikowano piątek o 21:064 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja przed chwilą wróciłem z kina i bardzo dobrze się bawiłem.Tylko dodam, że nie dość że byłem sam, to jeszcze autem pojechałem na 3 godzinny film bez alkoholu, co tylko świadczy o jego wysokim poziomie, bo na zegarek spojrzałem ze 2 razy.Niesamowite jest to jak ludzie potrafią obrzydzić i wypatrzyć faktyczny obraz całości. Znowu te 10tki i spusty to też w drugą stronę przegięcie.Audiowizualnie to chyba jego najlepszy film, no nie ma tu żadnych zgrzytów, wszystko dopieszczone do perfekcji.Zresztą ja nawet nie jestem fanem fantasy, ale i tak polecam pójście do kina. Nie powiem, była beka jak murzyn z hindusem się drą "We are Greeks!!!@!!!", ale poza tym nie poczułem zniesmaczenia, tymbardziej pewnie bo nie czytałem Homera ani nawet tej Troi z 2004 roku nie widziałem. Nawet ten nieszczęsny Elliot Page nie wypadł tak źle jak zapowiadano.Aktorstwo- Hathaway, Pattinson i Damon imho najlepsi, ale nawet kurwa Spider-Man wykrzesał z siebie emocje i też mi trochę zaimponował.Chętnie zobaczę Odyseję drugi raz, może tym razem z bratem przy flaszce.Kończąc moje pierdolenie daję 8/10.Jeszcze jedno- wydaje mi się, że film sakramencko zarobi dutków, bo mało kiedy w tym kinie jest tak, że frekwencja na oko to było ponad 60% sali. Dla porównania 3 tygodnie temu premiera Supergirl się nie odbyła, bo kino ma wymóg minimum 6 osób a przyszły 2. Wiem bo mi bileter powiedział jak poszedłem w tani poniedziałek
Opublikowano sobota o 00:344 dni ‘The Odyssey’ Launches Weekend Voyage With Thursday Previews Around $15M U.S - Biggest 2026 Live Action Openinga-ale te kciuki w dół na trailerze, te przepowiednie o porażce roku przez criticalprzegrywów i asmonśmierdzieli
Opublikowano sobota o 07:074 dni 9 godzin temu, Masorz napisał(a):nawet tej Troi z 2004 roku nie widziałem.
Opublikowano sobota o 07:184 dni Ten recenzent (nie wiem czy wiarygodny) zjechał film ostroWg Metatrona 6/10
Opublikowano sobota o 08:524 dni 1 godzinę temu, bastek66 napisał(a):Ten recenzent (nie wiem czy wiarygodny) zjechał film ostroNo jak według niego to jest gorsze od Dark Knight Rises czy Tenet to gratuluję gustu XDZresztą marna ta recka, przypierdolić się do każdego możliwego elementu z dupy. Powstała tylko dla wyświetleń.Michał z kolei ponarzekał sporo, ale dał taką samą ocenę jak ja
Opublikowano sobota o 09:314 dni Na GOL-u najmocniejsze 5.5/10 w historii.https://www.gry-online.pl/opinie/odyseja-nolana-to-wielkie-rozczarowanie-zamiast-mocy-klasycznej-h/z44961
Opublikowano sobota o 10:233 dni 9 godzin temu, Figaro napisał(a):a-ale te kciuki w dół na trailerze, te przepowiednie o porażce roku przez criticalprzegrywów i asmonśmierdzieli Critical akurat dobrze, ze punktuje te holiwoodzko lewackie zje.bstwo, bo nic takiego spustoszenia w filmach nie zrobilo jak ostatnia dekada tych podludzi. Tyle, ze jak cos nie sprawdzilo sie z je.go pier.doleniem to przyznaje sie do bledu i nawet daje okejke.