Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odyseja 2026

Featured Replies

Opublikowano

No niech on teraz nagra filmik PO obejrzeniu filmu, ale pewnie będzie hejtował.

• Odpowiedzi 68
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Interstellar xDDDD Ten film i jego oceny to jakaś masowa halucynacja.

• Ja przed chwilą wróciłem z kina i bardzo dobrze się bawiłem. Tylko dodam, że nie dość że byłem sam, to jeszcze autem pojechałem na 3 godzinny film bez alkoholu, co tylko świadczy o jego wysokim poziom

• A mi się podobało. Właśnie wyszedłem z seansu. Na pierwszy rzut oka ciężko się do czegoś przyczepić. Może jestem mało wymagający ale jeden z lepszych, o ile nie najlepszy film w takich klimatach. Zagr

Opublikowano
22 minuty temu, Mejm napisał(a):

Critical akurat dobrze, ze punktuje te holiwoodzko lewackie zje.bstwo, bo nic takiego spustoszenia w filmach nie zrobilo jak ostatnia dekada tych podludzi. Tyle, ze jak cos nie sprawdzilo sie z je.go pier.doleniem to przyznaje sie do bledu i nawet daje okejke.

tak jak masorz mówi, to niech nagra teraz filmik, czekam.

Opublikowano

No przeciez zawsze nagrywa po wizycie w kinie xD

Opublikowano
11 hours ago, Figaro said:

a-ale te kciuki w dół na trailerze, te przepowiednie o porażce roku przez criticalprzegrywów i asmonśmierdzieli [

7:40 mówi, ze film prawdopodobnie będzie finansowym sukcesem

Nie ma za co

Opublikowano

A jakim jeszcze? Ideologicznym? yao Ludzie na to ida bo popieraja czarna Helene? Bruh.

Opublikowano

Jak każdy film Nolana. Normiki tak sygnalizują, ze pasjonuje ich kino.

Wszystkie jego filmy tracą większość walorów poza sala kinową bo sie zostaje z poszatkowane akcją i dudniącym dźwiękiem

Opublikowano

No nie wiem, ja oglądałem w domu Incepcje, Interstellar, Oppenheimer, Mrocznego Rycerza, Prestiż (no i resztę też;) i jednak jest tam więcej niż poszatkowana akcja i dudniący dźwięk.

Więc coś pierdolisz przyjacielu

Opublikowano

Dark Knight Rises był wielkim hitem i pozytywnie oceniany a był kompletnym szajsem po świetnym tDK

Opublikowano

Jak ktoś ma 6 godzin do zabicia. Film omówiony od początku do końca

Opublikowano

Poświęciłeś 6 godzin na oglądania analizy filmu, którym nie jesteś zainteresowany i ci się nie podoba?

Opublikowano

Lubię materiał źródłowy.

Nie poświęciłem nic bo nie ma tam co oglądać o czym byś wiedział jakbyś to odpalił. Można słuchać w tle

Opublikowano
5 godzin temu, ASX napisał(a):

Poświęciłeś 6 godzin na oglądania analizy filmu, którym nie jesteś zainteresowany i ci się nie podoba?

*6 godzin analizy tego jakie spierdolenie trapi współczesną kinematografię. I w sumie wolałbym przeznaczyć tyle czasu na tę analizę, niż 3 godziny w kinie na kolejnym slopie AAA od Nolana.

Opublikowano

Jedno na pewno można o filmie powiedzieć, podczas oglądania często myślałem o tym, jak niewyobrażalnie dobrą grą jest Hades 2 i że nie wiem czy jeszcze kiedyś coś tak dobrego zobaczymy.

Opublikowano

Poszedłem na film bez nastawienia i bez obejrzenia trailera. Nie jestem ani fanem ani antyfanem Nolana. Podobało mi się i nie pamiętam czy choć raz na zegarek spojrzałem. Jednakże miałem wrażenie że 20letnia Troja miała większy budżet niż ten film xD kostiumy czasami wyglądały fatalnie. Dobór aktorów też średni - Damon i Pattison świetni, Holland i Zendaya fatalni. Eliot Page nawet też nieźle wypadł w sumie. Poza tym nie mam do czego się przyczepić. Myślę że warto pójść, no i dawno na sali kinowej nie widziałem takiej kulturki - pewnie dlatego że żadnych dzieciaków nie widziałem.

Opublikowano

Też byłem i też uważam że bardzo spoko film, w Imaxie robi mega wrażenie. Bardzo fajnie że w dobie filmów nasyconych do granic CGI zastosowano tutaj często starą szkole efektów specjalnych nawet kosztem zmniejszenia skali niektórych akcji (np Troja tutaj to wioska atakowana przez kilkuset Greków vs megacity oblężone przez setki tysięcy w "Troi") ale ja jestem fanem od zawsze takich praktycznych efektów specjalnych.

Multikulti obsada aż tak nie przeszkadza, niektóre rolę zawodzą ale przy takim nagromadzeniu postaci nie każdy ma nawet moment by błysnąc

Zawiedziony totalnie jestem kostiumami ale to już wiedziałem po zwiastunach i muzyką bo praktycznie to same dudnienie przez 3h.

Jak Nolana uważam za reżysera przehypowanego robiącego dobre filmy w kratkę, to tutaj jest po prostu spoko.