Opublikowano sobota o 10:403 dni No niech on teraz nagra filmik PO obejrzeniu filmu, ale pewnie będzie hejtował.
Opublikowano sobota o 10:463 dni 22 minuty temu, Mejm napisał(a):Critical akurat dobrze, ze punktuje te holiwoodzko lewackie zje.bstwo, bo nic takiego spustoszenia w filmach nie zrobilo jak ostatnia dekada tych podludzi. Tyle, ze jak cos nie sprawdzilo sie z je.go pier.doleniem to przyznaje sie do bledu i nawet daje okejke.tak jak masorz mówi, to niech nagra teraz filmik, czekam.
Opublikowano sobota o 12:283 dni 11 hours ago, Figaro said:a-ale te kciuki w dół na trailerze, te przepowiednie o porażce roku przez criticalprzegrywów i asmonśmierdzieli 7:40 mówi, ze film prawdopodobnie będzie finansowym sukcesem Nie ma za co
Opublikowano sobota o 12:533 dni A jakim jeszcze? Ideologicznym? Ludzie na to ida bo popieraja czarna Helene? Bruh.
Opublikowano sobota o 13:003 dni pod takim względem, że ludziom się podoba i wysoko oceniają. pozdrawiam.
Opublikowano sobota o 13:043 dni Jak każdy film Nolana. Normiki tak sygnalizują, ze pasjonuje ich kino.Wszystkie jego filmy tracą większość walorów poza sala kinową bo sie zostaje z poszatkowane akcją i dudniącym dźwiękiem
Opublikowano sobota o 17:533 dni No nie wiem, ja oglądałem w domu Incepcje, Interstellar, Oppenheimer, Mrocznego Rycerza, Prestiż (no i resztę też;) i jednak jest tam więcej niż poszatkowana akcja i dudniący dźwięk. Więc coś pierdolisz przyjacielu
Opublikowano niedziela o 03:133 dni Dark Knight Rises był wielkim hitem i pozytywnie oceniany a był kompletnym szajsem po świetnym tDK
Opublikowano niedziela o 22:182 dni Jak ktoś ma 6 godzin do zabicia. Film omówiony od początku do końca
Opublikowano poniedziałek o 05:382 dni Poświęciłeś 6 godzin na oglądania analizy filmu, którym nie jesteś zainteresowany i ci się nie podoba?
Opublikowano poniedziałek o 06:432 dni Lubię materiał źródłowy.Nie poświęciłem nic bo nie ma tam co oglądać o czym byś wiedział jakbyś to odpalił. Można słuchać w tle
Opublikowano poniedziałek o 11:051 dzień 5 godzin temu, ASX napisał(a):Poświęciłeś 6 godzin na oglądania analizy filmu, którym nie jesteś zainteresowany i ci się nie podoba?*6 godzin analizy tego jakie spierdolenie trapi współczesną kinematografię. I w sumie wolałbym przeznaczyć tyle czasu na tę analizę, niż 3 godziny w kinie na kolejnym slopie AAA od Nolana.
Opublikowano poniedziałek o 14:261 dzień Jedno na pewno można o filmie powiedzieć, podczas oglądania często myślałem o tym, jak niewyobrażalnie dobrą grą jest Hades 2 i że nie wiem czy jeszcze kiedyś coś tak dobrego zobaczymy.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Poszedłem na film bez nastawienia i bez obejrzenia trailera. Nie jestem ani fanem ani antyfanem Nolana. Podobało mi się i nie pamiętam czy choć raz na zegarek spojrzałem. Jednakże miałem wrażenie że 20letnia Troja miała większy budżet niż ten film xD kostiumy czasami wyglądały fatalnie. Dobór aktorów też średni - Damon i Pattison świetni, Holland i Zendaya fatalni. Eliot Page nawet też nieźle wypadł w sumie. Poza tym nie mam do czego się przyczepić. Myślę że warto pójść, no i dawno na sali kinowej nie widziałem takiej kulturki - pewnie dlatego że żadnych dzieciaków nie widziałem.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Też byłem i też uważam że bardzo spoko film, w Imaxie robi mega wrażenie. Bardzo fajnie że w dobie filmów nasyconych do granic CGI zastosowano tutaj często starą szkole efektów specjalnych nawet kosztem zmniejszenia skali niektórych akcji (np Troja tutaj to wioska atakowana przez kilkuset Greków vs megacity oblężone przez setki tysięcy w "Troi") ale ja jestem fanem od zawsze takich praktycznych efektów specjalnych.Multikulti obsada aż tak nie przeszkadza, niektóre rolę zawodzą ale przy takim nagromadzeniu postaci nie każdy ma nawet moment by błysnącZawiedziony totalnie jestem kostiumami ale to już wiedziałem po zwiastunach i muzyką bo praktycznie to same dudnienie przez 3h.Jak Nolana uważam za reżysera przehypowanego robiącego dobre filmy w kratkę, to tutaj jest po prostu spoko.