Opublikowano 21 maja 20213 l U progu wykończania domu mój pokój w bloku wygląda tak: w użyciu wyłącznie switch i series X Edytowane 21 maja 20213 l przez Wieslaw
Opublikowano 21 maja 20213 l ale już ukośnicy potrafiącej zagłuszyć standardowy model PS4 to nie znalazłeś?
Opublikowano 21 maja 20213 l Yebać krajzyge, lepiej powiedz co robisz z tą lalką barbie? Tylko nie mów, że od syna.
Opublikowano 23 maja 20213 l Dzisiaj troche ogarneliśmy i odpaliliśmy małe akwarium. W niedługim czasie wypadałoby odmalować ściany, oczywiście w kolorze PSXa.
Opublikowano 30 maja 20213 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wpadł nowy telewizor i ta obrzydliwa konsola od sony więc wrzucam zdjęcie aktualizacyjne : Edytowane 30 maja 20213 l przez malin1976
Opublikowano 30 maja 20213 l Pod kolcami masz podkładki? Jak postawiłem na chwile bez, to zrobiły mi się dziurki w panelach
Opublikowano 30 maja 20213 l Teraz widzę ze to Digital, one własnie tak wyglądają jak by upadla na bok, dlatego moja stoi bo by mnie OCD zjadło
Opublikowano 30 maja 20213 l Tych dziurek w panelach mam bez liku bo kilka razy je już przestawiałem w sensie dalej , bliżej , węziej , szerzej hehe . Digital wziąłem nie chce mi się płytek przerzucać w kółko , filmy na blu ray też wysprzedane , muzyka to samo cyfra panie pełną gębą .
Opublikowano 30 maja 20213 l Super to wygląda, mega mi się podobają takie regały jednak ze względów praktycznych zawsze biorę zamykane.
Opublikowano 30 maja 20213 l 11 minut temu, suteq napisał: Wszystko fajnie tylko ten telewizor jakiś taki za mały. xD Tak lepiej? Spoiler
Opublikowano 2 czerwca 20213 l W dniu 20.12.2020 o 14:50, Boomcio napisał: To u mnie będzie Cię ranić podwójnie Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki czemu nie przeszkadzam młodzieży umiejscowionej w pokojach niżej w nauce. Z dodatkowych rzeczy - stolik do karcianek i czasem planszówek, no i bufet, czyli serce pokoju. dopiero widzę, fajnie to wygląda. Te kolorki to robi amiblight w tv, czy coś innego? kurła efekt lepszy niż w reklamie
Opublikowano 2 czerwca 20213 l 53 minuty temu, grzybiarz napisał: kolorki to robi amiblight w tv, czy coś innego? Nie, nie, osobny od tv system.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Ambilight śledzi jak gdyby obraz i rzuca odpowiednie kolorki na ścianę tu masz tylko jeden kolor na raz z tego co widzę, więc to nie ambi. W swoim Philipsie mam ambi i 5 latach mi się nie znudził. Kolejne pudło też będzie z ambi.
Opublikowano 9 czerwca 20213 l Też mam Philipsa z Ambilightem i efekt jest mega dobry w grach, wrażenie robi szczególnie w wyścigach (albo jakimś GTA) jak po bokach mijasz źródła światła i wraz z nimi rozświetla się ściana.
Opublikowano 14 czerwca 20213 l Pościgi, wybuchy, sensacyjna rolada mięsna. No ambi działa dobrze, a jeszcze jakby do tego dowalić żarówki hue to już w ogóle.
Opublikowano 17 czerwca 20213 l A te ambi tak trochę nie oszukuję oka i daje wrażenie jakby "większego" ekranu? Tak mi się zdawało jak kiedyś oglądałem w markecie.