Opublikowano 3 lutego 20178 l Super jak wszyscy zainteresowani już przeszli! 60fps to był jeden z powodów dla którego kupiłem Pro, niezłe cygany ten update miał być w grudniu 2016 jak mówili na początku. Widzisz Fanek, jednak warto czasami zasypac sie grami - 60fpsow w FF, HDR do Hitmana xD
Opublikowano 7 lutego 20178 l Ola boga, nadciąga patch do swobodnej jazdy autem, pracują w tym SE, że aż czacha dymi XD Edytowane 7 lutego 20178 l przez Faka
Opublikowano 7 lutego 20178 l M2, połatana gra, 60 fps, parę pierdół i można grać w pełnoprawną grę już.
Opublikowano 10 lutego 20178 l Czy loadingi na ps4 i ps4 pro trwaja tyle co na x1? Edit: Juz nie wazne, gra odinstalowana, model walki nie na moje nerwy Edytowane 10 lutego 20178 l przez bart-blank
Opublikowano 10 lutego 20178 l Czy loadingi na ps4 i ps4 pro trwaja tyle co na x1? Edit: Juz nie wazne, gra odinstalowana, model walki nie na moje nerwy Niecałą godzinę ci zajęło, szybko.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Świetne, pozytywne rozczarowanie. Aż sobie platynę strzelę :) Dziś ubiłem żółwia, niestety został mi grind w postaci wymaksowania łowienia ryb. Da się to jakoś przyspieszyć? Nudne to jak cholera, próbuję robić questy od tego wędkarza, ale trzeciej ryby ni cholery nie jestem w stanie złowić. Szósty level w łowieniu ryb, jak się łowi zwykłasy, pasek bardzo słabo się napełnia.
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ja pie rdo le i znowu fps'y normalnie umrzecie przez to, poważna dzisiejsza choroba młodych szczawików. Edytowane 20 lutego 20178 l przez Strife
Opublikowano 20 lutego 20178 l Ciekawe co jeszcze dodadzą w miesiącach, w których już nikt nie będzie w to grał.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Lol, jak można było wypuścić takiego patcha, który nie dość, że nie naprawia zje,banego po całości framepacingu na PS4 Pro w High to jeszcze psuje Lite Mode, który zamiast stabilnego 30fps teraz zapuszcza połowę klatek w 16ms, a połowę w 33ms O_o? To jest chyba pierwsza gra (i to raczej będzie rodzynek), którą lepiej ograć na PS4 niż na PS4 Pro, a nawet lepiej na X1 niż na PS4 Pro. Miałem zamiar kiedyśtam sobie sprawić, ale w tym momencie opcja na PS4 dla mnie odpada. Niech się ogarną i chociaż oddadzą zablokowany w 30fps lite mode. K,urwa jak ja nie lubię czegoś takiego. Są gierki jak Horizon, gdzie sztywniutkie 30fps trzyma i jest naprawdę fajnie. Jest Nioh, który daje graczom pełną swobodę wyboru, tak naprawdę oferując coś w rodzaju ustawień z PC, gdzie możemy sobie wybrać między jakością obrazu a płynnością (i to jeszcze jest wybór między sztywnym 30 a 60fps, jest też movie mode dla masochistów, czyli dla każdego coś miłego). I jest jeszcze FFXV od SE, gdzie nie dość, że grzebią w grze już po premierze, to jeszcze dają do wyboru albo jeden zje,bany tryb, albo drugi zje,bany tryb xD.
Opublikowano 12 marca 20178 l Nie dałem rady, To juz nie jest nawet blisko legendy Final Fantasy. Sprzedałem to w pizdu. Grałem w każdego dużego Finala zaczynajac od 1, I o ile przy 12 myślałem ,ze jest źle, to potem dostałem jeszcze 13, i jego dwa rozszerzenia (troche lepsze niz 13) , a teraz 15. No nie (pipi)a. Nie tedy droga panowie. 100x lepiej bawiłem sie przy Ni no Kuni. Final Fantasy na PS3 i PS4 to dla mnie całkowita porażka. X-2 , 15 - nie dałem rady ich skończyć.
Opublikowano 28 marca 20178 l Wyszedł DLC Epizod tego Glaudiosa i co ciekawe, Okabe (koleś od OSTa NieRa) zrobił muzykę.
Opublikowano 28 marca 20178 l Dobrze wiedzieć, że widzą jaki koleś ma talent i delegują do pracy nad największą marką SE. Okabe to nowy Uematsu dla mnie, niech zrobi OST do FF XVI kiedyś tam.
Opublikowano 30 marca 20178 l Dziki strzal, ze nikt nie ogral, bo wszyscy graja w dobre gry. Swoja droga, to zdalem sobie ostatnio sprawe, ze z perspektywy kilku miesiecy ten FF to byl taki typowy sredniak. Gralo mi sie fajnie, zrobilem te 60h, ale jezusie nazarejski jakie to bylo niedorobione. Nie mam najminejszej ochoty na granie w te wszystkie epizody z dlc (w ogole sprzedawanie tego jako dlc to slaby zart).
Opublikowano 2 kwietnia 20178 l Myślę, że nie ma sensu teraz sobie głowy zawracać tymi DLC. Znając chciwość S-E to i tak wydadzą potem edycję Complete/GOTY :D
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Jak duża jest łatka teraz? Bo chyba sobie sprawię. Podoba mi się rozgrywka i design świata. I jeszcze jedno ważne pytanie: Muszę oglądać ten film "Gwardia Króla"? Jest do kupienia za 65 zeta na Allegro.
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Bez tego filmu to juz w ogole zadnej fabuly i smaku nie uswiadczysz w grze. Film jest wprowadzeniem ktorego w ogole nie ma w grze wiec jak nie ogladniesz to juz w ogole bedzie wozenie zab samochodem i tyle XD
Opublikowano 10 kwietnia 20178 l Weź sobie obejrzyj lepiej w sieci - na cda jest w dobrej jakości. Ja wytrzymałem do połowy, potem zasnąłem i nie chce mi się wracać ;) Natomiast sama gierka nie umywa się do legendarnych części FF, ale mi i tak grało się bardzo przyjemnie. Ta formuła kina drogi, stacje benzynowe itd. - w grach to coś nowego i to sprawiło, że trzasnąłem platynę.