Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co męczycie na kompie

Featured Replies

Opublikowano

Cisnę diabli pomiot w klasyku  od kilku dni w postaci Diablo 2. Ostro jest momentami miło się robi a i mrocznie czego się nie spodziewałem przed rozpoczęciem zabawy jednak wy już o tym wiecie bo gra ma swoje lata a ja wcześniej nie miałem możliwości odpalić tej produkcji. Miałem paladyna jednak save poszedł się kochać a teraz palę wszystkich moją czarownicą.

• Odpowiedzi 3,1 tys.
  • Wyświetleń 350,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gram w Wieśka Trzeciego i cały czas jestem w szoku, jak wieeeeelka to gra. ps. robię też screenshoty z erotycznych scen.

• Po pojawieniu sie pierwszych informacji odnosnie Thief 4 zdalem sobie sprawe, ze nigdy nie gralem w zadna czesc. Kupilem trylogie i zaczynam od jedynki (jakims cudem nawet moj netbook daje rade).

• Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Opublikowano

Skończyłem Batmana Arkham Asylum i skończyłem Arkham City (które chcę teraz wymaksować do 100%) - najlepsze gry z superbohaterem, w jakie w życiu grałem. AA to takie 9+/10, AC to 10/10, wiec zakładam że AK będzie 11/10, patrząc po zapowiedziach. Muszę dorwać edycje kolekcjonerskie.

Teraz czeka mnie Arkham Origins, ale nie napalam się na tę grę jakoś szczególnie, bo podobno najsłabsza część :/ Jeszcze chcę przejść na szybkości drugiego Wiedźmina przed premierą trzeciego, żeby tak... po raz trzeci zakończyć tę przygodę :P

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

w origins bossowie i lokacje zawiodly jak dla mnie bo historia byla imo duzo lepsza niz w poprzednich czesciach (to ze najslabsza czesc nie znaczy jeszcze ze slaba :P)

Edytowane przez Gattz

Opublikowano

Ja też pykam w Batmana AC teraz 14zł za wersję GOTY to jak za darmo i już końcóweczka GTA IV więc na 14tego będę miał wszystko pokończone i urlop załatwiony .  GTX970 też już zakupiony a i kodzik do Wiedźmina 3 dostałem :)

Opublikowano

Pillars of Eternity - na takiego rpga czekałem w zasadzie od NWN2. Kozacka gierka którą ukończę pewnie nie raz.

The Talos Prin(nene)le - gra logiczna a'la Portal tyle że w poważniejszych klimatach i z rozważaniami typu czy sztuczna inteligencja może być człowiekiem, jakie są podstawy człowieczeństwa itd. Grę dorwałem za 10euro na steam i po pierwszych godzinach myślę że było warto.

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

Wróciłem do grania na kompie po 8 latach na konsolach only :)

Najbardziej zachwycające dla mnie są ceny gier :D Aktualnie ogrywam:

Shadow Of Mordor - miód ! kupiłem w promocji za 50 pln

CS:GO - boże jak ta gra się przez te wszystkie lata zmieniła!

Heroes of The Storm - bardzo bardzo bardzo miodna. Klimat Blizzarda + brak gimbusów z lola (jeszcze)

Wiesiek 2 - w przygotowaniu na trójkę, która dostałem za free do kompa ;000

Opublikowano

To co właśnie kocham w graniu na pc. Jako posiadacz PS4 mógłbym pomarzyć o pograniu w bad company 2 a pewnie jako posiadacz PS3 znalazł bym 3-4 pełne serwery. Kupiłem za 15 zika bad company 2 odpalam i masa serwerów przepełnionych graczami. Wsteczna kompatybilność? PC gaming ...

Opublikowano

Odpaliłem sobie Stalkera:CoP na parę minut i.... wsiąkłem totalnie :D Lekko podstażały i dość trudny FPS, ale nadal daje radę. A teraz instaluje Clear sky - może wreszcie przejdę nie nacinając się przy tym na jakiegoś buga, który przekreśli całą grę.

Opublikowano

Po Pillarsach postanowiłem rozfoliować Wasteland 2 (mam od premiery :D) Dostałem teraz solidnie w dupe jak tylko zobaczyłem kreator postaci i ile rzeczy można rozwijać... 

Opublikowano

Wstałem w nocy GTA 5 się zainstalowało i tak gram od nie wiem nawet której :)

Opublikowano

pkwOJTV.jpg

Piękny loading screen, skończyłem wkońcu Divinity Original Sin po 48 godzinach i zabieram sie za kolejnego ogromnego RPG... gdzie na to wszystko czas? W miedzy czasie napewno będe ogrywać jeszcze inne tytuły które mam na steam, ale to aktualnie Top1, odpaliłem i gram już 4h bez przerwy, cudowna gierka ;)

Opublikowano

Wsiąkłem w serię Heroes of Might & Magic ( nigdy w nia nie grałem, zawsze jakoś wolałem serie Dis(nene)les), więc do premiery VII, postanowiłem ograć cześć V z dodatkami, a potem VI.

A po darmowym weekendzie postanowiłem kupicDungeon of the Endless. Naprawdę fajna, wciągająca gra :D

Opublikowano

GTA V. Zapomniałem już jaka ta gra jest kapitalna i dopracowana. Do tego bardzo udany port na PC. Brać i grać

Opublikowano

Ja dałem 130zł i działa dobrze, długo się ściągało tylko

Opublikowano

Popieram ja już kilka nocek zarwałem od tego 14 kwietnia przy GTA V :)

Opublikowano

GTA V na lapku, propsy dka R* za optymalizacje. Na GTX660m mocno grywalne ze wszystkim na high/very high oprocz tekstur :obama: 60fps nie ma co marzyc, ale potwor pod w3 dopiero w maju skladany bedzie :reggie:

Opublikowano

Za ten dobry uczynek po śmierci pójdziesz do chmury.

Edytowane przez Shankor