Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Jezeli masz Androida to:

1. otwierasz belke z powiadomieniami

2. klikasz ustawienia

3. w zakladce "Sieci zwykle i przewodowe" wybierasz "Wiecej..."

4. wybierasz "Thetering i przenosny hotspot"

5. aktywujesz opcje "Przenosny hotspot Wi-Fi"  poprzez "zaptaszkowanie" 

6. W "Ustawieniach przenosnego hotspotu Wi-Fi" wybierasz "Skonfiguruj punkt Wi-Fi" i ustawiasz tak by nie bylo hasla zabezpieczajacego (musialem tak zrobic poniewaz z haslem nie chcialo sie polaczyc)

7. na PS3 chyba nie musze opisywac jak polaczyc sie za pomoca wi-fi ?

PS. Nazwy moga sie troche roznic

Tutaj tez jest to opisane:

http://darmowyinternet.net/forum/temat-internet-w-komputerze-z-telefonu-po-wifi-lub-kablu-usb_620

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 238,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wsadziłem Tekkena 3 NTSC-U do konsoli PAL i jak na zdjęciu 

• Czyli że co, dałeś nowy użytkownik, wpisałeś nazwe i stary zniknął ? Jeżeli zniknął (nie wiem jak) to zrób nowy profil i zaloguj się na swoje konto.       Dzisiaj jest chyba przebudowa PSN, pewni

• Tak jak pisałem, jest przebudowa i pewnie dlatego jest problem z logowaniem. Trofea nie przepadły są na serwerze.

Opublikowano

Wielkie dzięki, jutro poleci plusik - potem wypróbuję :)

Opublikowano

Nadal błąd 8002AE22 ...

Opublikowano

Witam,  mam takie pytanko... Mam okazję kupić tanio drugą konsolę PS3 (do drugiego pokoju) czy można swój profil oraz savy mieć na pen drive i przenosić między konsolami czy za każdym odpaleniem konsoli muszę wszystko trofea, ustanienia itp. pobierać z sieci ?

Opublikowano

Jak kupie gry z psone na koncie us, sciagne na dysk i przeloguje sie na europejskie konto do gry nadal beda dostepne? Nie chce mi sie skakac miedzy kontami.

Opublikowano

Tak, wszystkie* gry są dostępne na wszystkich kontach.

*jakieś pojedyńcze przypadki nie trybią, ale to gry z PS3

Opublikowano

Nadal błąd 8002AE22 ...

Na pewno usunales wszystko co zwiazane z HM (sejw, wadliwy update i sama gra) ? 

Opublikowano

Zmieniam mieszkanie, kupiłem drugą konsolę. Tą pierwszą zostawiam bratu. Jak przenieść z niej dane na tą drugą? Chce mieć tam te wszystkie rzeczy które mam na tej która zostaj, profile, gry, sejwy? Da rade to jakoś po kablu skopiować, czy trzeba kombinować z dyskami? Z góry dziękuje za rade i pomoc:)

aureliusz

Opublikowano

Nadal błąd 8002AE22 ...

Na pewno usunales wszystko co zwiazane z HM (sejw, wadliwy update i sama gra) ? 

Wszystko...

Opublikowano

Na oficjalnym FW nie ma takiej opcji.

Opublikowano

Zmieniam mieszkanie, kupiłem drugą konsolę. Tą pierwszą zostawiam bratu. Jak przenieść z niej dane na tą drugą? Chce mieć tam te wszystkie rzeczy które mam na tej która zostaj, profile, gry, sejwy? Da rade to jakoś po kablu skopiować, czy trzeba kombinować z dyskami? Z góry dziękuje za rade i pomoc:)

aureliusz

1. Profil PSN oczywiście zakładasz na drugiej konsoli, wpisując swój adres mail i hasło. Wówczas masz swoje trofea i swoje konto na drugiej konsoli.
  2. Teraz aby przenieść save'y na drugą konsole potrzebny jest pen drive, nic więcej i spora dawka cierpliwości bo nie da się folderu z sejwami przenieść wszystkich za jednym zamachem i trzeba to robić pojedynczo, każdy save oddzielnie. 
  3. Co do gier to o ile kupowałeś je na psn to znajdziesz je w zakładce Instant Game Collection albo Downloads. I bez problemu można je ściągnąć z psn na drugą konsole.
Opublikowano

Na oficjalnym FW nie ma takiej opcji.

Kurka to nie wiem jak Ci c0r pomóc :<. Wyraźnie zmiana źródła Internetu mi pomogła, spróbuj może innego telefonu, innej sieci (rodzina, znajomi, te 20 mb transferu to nie jest dużo).

Opublikowano

U mnie przez telefon też się wysypał błąd :turned:

Opublikowano

No trudno - poczekam może, dużo osób ma z tym problem i może ktoś postanowi coś z tym zrobić :)

Opublikowano

Ale o co chodzi z tym błędem Hotline Miami? Czy to dotyczy tylko wersji z PS+? Bo ja kupiłem Hotline jakiś czas temu jak była za 10 zł, nie pamiętam czy coś tam się patchowało po starcie, czy był jakiś update po włączeniu gry. W każdym razie jak teraz włączam grę to nie ma info o żadnej aktualizacji. Więc o czym mowa?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

A próbowaliście ściągnąć patcha po odpaleniu gry offline? Kiedyś to był sprawdzony sposób przy problemach z pobieraniem łatek. Anulujcie pobieranie, gra się odpali, zalogujcie się do PSN i wejdzcie w jakąś opcje online jeżeli taka występuje, tak żeby patch był potrzebny.

Opublikowano

Najpierw mi się konsola zwiesiła xD A teraz wywala że "Podczas instalacji wystąpił błąd. (8002AE22)." Więc nie działa :D Jutro zrobię odbudowa bazy danych z RM. Jak nie pójdzie po tym to w dupe z tą grą i fucki dla tego kto wrzucił tego patcha :)

Edit: Po przebudowie bazy danych nadal wywala błąd...

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

A próbowaliście ściągnąć patcha po odpaleniu gry offline? Kiedyś to był sprawdzony sposób przy problemach z pobieraniem łatek. Anulujcie pobieranie, gra się odpali, zalogujcie się do PSN i wejdzcie w jakąś opcje online jeżeli taka występuje, tak żeby patch był potrzebny.

Próbowałem już tak, to akurat nie pomagało.+

Opublikowano

Dobra, najwyraźniej jetem za głupi na połączenie konsoli z hotspotem w telefonie, bo chociaż zrobiłem wszystko zgodnie z instrukcją z poprzedniej strony i nawet niby mi konsola to połączenie hotspotowe wykrywa na 100%, to po wybraniu go na etapie testowania połączenia wskakuje błąd DNS 80710102 : /

Opublikowano

Ustawiałeś hasło? Spróbuj bez, tez wywalało mi błąd gdy miałem jakieś zabezpieczenie włączone.

Opublikowano

No właśnie bez hasła, bo z zabezpieczeniem w ogóle się nie chciał hotspot ustawić. Nie wiem, może ma znaczenie, że standardowo korzystam z netu wifi przez router, więc wykrywa 2 połączenia bezprzewodowe, ale to nie powinno mieć nic do rzeczy.

Najgorsze, że jak już się poddałem i chciałem grać ofline bez patcha, to i tak co chwila wykrywa tego patcha i pyta się czy nie chcę pobrać, co nie dość że w(pipi)ia, to jeszcze jak wyskoczy w złym momencie to można niechcący zatwierdzić, co spowoduje wyjście z gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzedaję swoje PS3. Muszę zdezaktywować i usunąć swoje konto jak mniemam, to wszystkie gry, które zakupiłem nie odpalą się już na konsoli z innego konta? Pozostaną tylko te składkowe aktywne do grania?