Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 748,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jest opcja odblokowania iphona? Ktos zgubil go i zablokowal. Mozna robic zdjęcia itp ale nie mozna wejść w menu. Opłaca się go zabierać do pl i odblokowac. Zadziała to w ogóle?

• Nie ma niestety. Padło na złą osobę.

• No to sprzedaje 5s i kupuje 3gs

Opublikowano

Jak będziesz miał jakaś podróbę to telefon raz połączy, a raz Ci da znać ze podróba i nie może połączyć. Miałem tak na kablu do ładowania za 10 zł czy przejściówce na usb 

Opublikowano
4 godziny temu, Czoperrr napisał:

Używa ktoś przejściówki Lightning-->Jack? Jak się sprawują? Macie oryginały czy z Aliexpress? Dla dziewczyny pytam!

Kumpel ma tą oryginalną za 40zł z autoryzowanego sklepu i poleca, miał jakieś podrobione to się sypały. 

Edytowane przez bluber

Opublikowano

W sumie racja, kupilem kiedys podrobe kabla do ladowania zegarka i przerywal co 15 minut. 

A na SE jednak zdecydowalem sie bialego, w sumie to taki jasniejszy space gray.

Opublikowano

Obczajcie sobie kable Anker Powerline Lightning. 

Opublikowano

Dobra, zamówię żonie SE. W inne (wyższe) modele to już szkoda kasy, wiec to musi wystarczyć.  Mam tylko nadzieję, że aparat "da radę".

Skąd braliście swoje egzemplarze?

Opublikowano

Ja zamawialem z Apple store, przyszedl po 4 dniach (zamowiony w poniedzialek, dostarczony w czwartek). Do tego skorzystalem z Apple Trade i 30 euro z powrotem dostane za starego SE, maja przyslac specjalna koperte na niego i bede mogl odeslac ale jakos nie doszlo jeszcze.

Opublikowano

Tak, skorzane ktore od Apple ktore sa dobre na kazdy model. Plus z tego co wiem etui do 8-ki i 7-ki pasuje tez do SE a sam uzywam skorzanego od Apple i jest bardzo dobrze, polecam

Opublikowano

Jak tam bateria w nowym SE? Trzeba latać z ładowarką czy lepiej? Przez dwa miesiące miałem siódemkę i trochę dramat w tym temacie, niby są testy na yt, ale raz lepiej, raz gorzej, dajcie znać jak tam u was.

Opublikowano

Ja jestem bardzo zadowolony. Codziennie jeżdżę 1,5 godziny z włączonym Yanosikiem, Spotify. Do tego kilka telefonów dziennie, regularnie dostęp do sieci i cały czas włączone LTE. Wieczorem jak podłączam do ładowania przed snem to mam około 20% baterii. Dla mnie w porównaniu do 6S jest bardzo dobrze.

Opublikowano

Ten SE2 to wyglada jak siódemka/ósemka. I ma trochę lepszy procek niż ósemka. I tylko tyle. Liczyłem kiedyś, ze jak wyjdzie SE2, to będzie dalej taki mały, dla mnie wtedy 4,7 cala to była „cegła”. A tak - dla kogo ten telefon? W 2020 ekran z ramka w telefonie za 2200? 

Opublikowano

Troche lepszy procek niz 8 xd 

a13 siedzi ziomuz z iphona11, bez zalu pozegnalem poprzedniego SE, mimo ze tez sie obawialem ze bedzie ceglofon. 

Opublikowano
12 godzin temu, grzybiarz napisał:

Ten SE2 to wyglada jak siódemka/ósemka. I ma trochę lepszy procek niż ósemka. I tylko tyle. Liczyłem kiedyś, ze jak wyjdzie SE2, to będzie dalej taki mały, dla mnie wtedy 4,7 cala to była „cegła”. A tak - dla kogo ten telefon? W 2020 ekran z ramka w telefonie za 2200? 

Dla wielu ludzi, którzy chcą ajfona w niższej cenie :usmiech:

Opublikowano
W dniu 14.05.2020 o 15:11, Banny napisał:

Etui + szkło hartowane dla Iphone SE2020 - coś polecacie? 

Ja mam takie:
https://allegro.pl/oferta/etui-book-magnet-case-czerwony-do-iphone-se-2-szkl-9179311586?snapshot=MjAyMC0wNC0yN1QwNjoyMDoxMS40OTRaO2J1eWVyO2EzZjMwYmU0NTA4N2QyYmIwMTM3NzM3NDI3NjE4MDY1YTQ0Y2QxMzc2YWU2ZjE0OWQ2MjY5MDU0ZmYxZWQ3ZmM%3D

Myślę, że za 2 dyszki + szkło w gratisie to całkiem niezła opcja.

Opublikowano

Serio naklejacie szybke ochronna? Ja nie mialem nigdy (5s i SE) i zadnej rysy na ekranie nie uswiadczylem. A pare ciezkich upadkow oba telefony zaliczyly. Aluminiowy tyl z kolei to juz inna para kaloszy xD dobrze ze w nowym SE z tego zrezygnowali

Opublikowano

Ja też już nie naklejam, bo każde szkło, które używałem było chuyowe w dotyku w porównaniu do szkła z ekranu i mówię o tych lepszych.

W każdym razie etui od Spigena zawsze sobie chwalę i jakościowo są super. Na pewno nie polecam żadnych zamykanych jak książka, bo na dłuższą metę to katorga w użytkowaniu telefonu, no, ale co kto lubi.

Opublikowano

Zawsze beka z ludzi na na ulicy co pyerdolą się z tym etui, żeby telefon odebrać xD 

Edytowane przez Bartolinsky