Opublikowano 28 maja 20195 l Kusi kurła kusi.... https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-skyline-r34-coupe-gt-turbo-automat-pakiet-aero-srebrny-lift-wyjatkowy-ID6BWD5g.html#gallery-grid-full
Opublikowano 28 maja 20195 l Nie te czasy niestety. Ale w Metropolis Street Racer na Dreamcascie wymiatał.
Opublikowano 29 maja 20195 l No a wersja R to już wogole https://www.autoscout24.pl/oferta/nissan-skyline-r34-gtr-direkt-aus-japan-tuev-neu-benzyna-czarny-2878ed83-d933-407a-e053-e250040a3984?ipc=opt_listings&ipl=item_card
Opublikowano 24 czerwca 20195 l Cuuuudo 10% drożej niż zwykle gt? Sharapentejkmajmaney Podali specke 760km/847nm 0_o
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Ford chyba w końcu zatrudnił kogoś mądrego w swoje szeregi. Ostatnie lata to dla nich rozkwit porównywalny z koreańskimi autami, a może nawet większy, bo cały czas walcza z etykieta " Ford (pipi) wort"
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Ból jest tylko taki ze aby te 5.0 mogło jedzic po Eu to wpakowali tam stado katalizatorow. Psuje się to ponoć.
Opublikowano 25 czerwca 20195 l Rozwiązaniem jest bypass w układzie wydechowym, gdzie po załączeniu sportowej mapy w ECU, otwiera się zawór i robi się ładny przelot - jednoczesnie tracąc homologację na ten czas. Nie wiem dokładnie w jakich autach to jest montowane, ale wydaje mi się w każdym, gdzie radykalnie zmienia się dzwiek wydechu po wejsciu w tryb race jak np. Alfa Romeo Gulia.
Opublikowano 26 czerwca 20195 l W dniu 24.11.2018 o 19:53, kanabis napisał: Byc bogatym i miec zone i dzieci Wystarczy ze bym zapakowal do vipera mojego 18 letniego kroliczka playboya i ps4 pro Ja to szanuje i tak trzeba żyć
Opublikowano 24 listopada 20195 l Turbany to się bawią Z drugiej strony ich chyba nic nie cieszy. Edytowane 24 listopada 20195 l przez Wooyek
Opublikowano 28 listopada 20195 l Polecam obejrzeć to, masakra jakaś, że taki warsztat jest w Polsce Mało tego, to jest Włodawa, dziura na wschodzie Polski, gdzie szejki zwożą swoje zabawki
Opublikowano 28 listopada 20195 l Mikiciuk może być irytujący, ale to co on pokazuje w tych filmach jest bezcenne. Ta wiedza, jaką mają specjaliści u nas, jakieś kruczki techniczne w każdy temat, technologia produkcji wszystkiego. Oglądam z otwartą mordą to wszystko. Na przykład w którymś ostatnim odcinku o Ferrari ten gość mówił, że niewskazana jest praca silnika na jałowych obrotach, bo pierścienie tłokowe nie uszczelniają wtedy w 100%, dopiero przy wyższych obrotach wszystko działa poprawnie. Nie wiedziałem tego. To jest kolejny przykład na to, że "pałowanie" silnika nie jest dla niego niezdrowe. Edytowane 28 listopada 20195 l przez szejdj
Opublikowano 28 listopada 20195 l Właśnie nie wiem jak to jest do końca z tym pałowaniem. Zarówno pierwszy jak i aktualny samochód regularnie cisnąłem pod czerwone pole i jeszcze nie miałem żadnych problemów, nawet oleju nie brały. W miarę możliwości tylko czekam na nagrzanie się silnika, potem już co chwilę redukuję żeby wykrzesać trochę mocy.
Opublikowano 10 września 20213 l Nigdy takowego nie miałem.... Ale jeśli już to... Lotus Exige Wiem skromny jestem
Opublikowano 28 marca 20223 l Ostatnio oczarowany jestem Ioniq 5. Może to nie samochód marzeń, bo cena jest relatywnie niska, ale wygląda fantastycznie:
Opublikowano 28 marca 20223 l Robi wrażenie tym cyberpunkowym dizajnem, zwłaszcza na żywo, bo to auto na zdjęciach wygląda jak zwykły kompaktowy hatchback, ale tak naprawdę jest DUŻE. Polecam się przejechać do salonu Hyundaia zobaczyć w realu. Widziałem już też na ulicy jego technologicznego brata, czyli KIA EV6 - zupełnie inny styl, ale też jest efekt wow.