Opublikowano 26 listopada 20213 l Jadę na drwala dżalapino, postaram się zapomnieć o moich niesnanskach z podstawowym drwalem i podejść do niego jak na burgerkowego profesjonaliste przystało
Opublikowano 26 listopada 20213 l Szybko poszło ale to małe miasteczko. Dżalapino o niebo lepszy niż zwykły ale wciąż bez szału
Opublikowano 26 listopada 20213 l Czyli faktycznie jak z konsolami, lepsza dostępność w małych mieścinach xd
Opublikowano 26 listopada 20213 l drwala z żurawinką? bo hajp nakręcacie, że jutro po drodze chyba wstąpię jak się dopcham przez te namioty
Opublikowano 26 listopada 20213 l Przed chwilą zjedzony z żurawiną i jest naprawdę smaczny. Teraz kolej na ostry.
Opublikowano 26 listopada 20213 l Potwierdzam, nie jest suchy. Najlepsza rzecz w maku, jeśli ktoś oczywiście lubi żurawinę do mięska.
Opublikowano 26 listopada 20213 l Też dziś zjadłem. Bułka jak bułka, ale gdzie się podziały zakręcone frytki? Zawsze z nim w zestawie były
Opublikowano 26 listopada 20213 l No są, wybieralem z menu ale niepotrzebnie solo. Ponoc w powiekszonym występują jako element zestawu.
Opublikowano 27 listopada 20213 l W zwyklym zestawie sa zwykle frytki a w powiekszonym te zakrecone. Wiem bo dyskutowalem o tym z jakims grubym 30 latkiem w poczekalni. Zapewne graczem. Dzisiaj dostalem swoj egzemplarz. Powiem tak. Jestem zadowolony.
Opublikowano 27 listopada 20213 l O kur.wa, co za guwno ten drwal xd wziąłem z żurawiną za waszym poleceniem i połowa poleciała do kosza. I pomyśleć, że za 5 zł wiecej kupiłbym normalnego burgera
Opublikowano 27 listopada 20213 l Bylo mi wyslac paczkomatem. Dojadlbym za ciebie, pojdziesz do piekla za takie wyrzucanie zarcia do kosza
Opublikowano 27 listopada 20213 l Panowie, my się tu tą kanapką drwala podniecaliśmy sto lat temu. A dzisiaj widzę na fejsie znajomi wrzucają relacje (!) że jedzą tego burgera. Kobita mi pokazała swoją koleżankę z pracy a ta ma podpisane foto „obiad z mężem”. No ja cię pierdole, co to za obiad
Opublikowano 27 listopada 20213 l Tez sie dzisiaj pokusiłem na zwyklego z mieskiem x2. Najlepszy z tego burgerka jest bekonik, ale ogolnie bez rewelacji. Te buły maestro sa lepsze.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Godzinę temu, grzybiarz napisał: Panowie, my się tu tą kanapką drwala podniecaliśmy sto lat temu. A dzisiaj widzę na fejsie znajomi wrzucają relacje (!) że jedzą tego burgera. Kobita mi pokazała swoją koleżankę z pracy a ta ma podpisane foto „obiad z mężem”. No ja cię pierdole, co to za obiad Hype i trendy robią dziwne rzeczy z ludźmi.
Opublikowano 27 listopada 20213 l A co jak hejtowanie drwala robi się trendy? Wtedy ci co hejtują muszą być faktycznie dziwni, że się takiej modzie dają
Opublikowano 27 listopada 20213 l Moda na hejtowanie jedzenia trendy. Ludzie, idźcie coś po prostu zjeść, taknieok?
Opublikowano 27 listopada 20213 l No właśnie muszę się wybrać na Rebel Whoppera z frytami i 7up Zero do Burger Kinga. Żałuję, że u nas nie ma tyle BK, co Maków w większych miastach i trzeba głównie do galerii uderzać.
Opublikowano 27 listopada 20213 l Zajebisty jest, ale smazony na tym samym tłuszczu co burgery wołowe.
Opublikowano 27 listopada 20213 l W BK grillują kotlety, do tego te ich standardy czystości i higieny, więc pół biedy. No i zawsze to fajne urozmaicenie w ofercie, którego Mak nie ma.
Opublikowano 1 grudnia 20213 l A wy jakie mieliście przygody podczas jedzenia drwala? Koleżanka w czarnym mam nadzieję że wzięła colę zero
Opublikowano 1 grudnia 20213 l Moje dwie przygody przy dwóch ostatnich drwalach to: - dostałem wieśmaka zamiast drwala - dostałem pojedynczy zamiast podwójnego A też chciałbym nagle być porwany wraz z dzieckiem do jakiegoś lodowatego pomieszczenia pełnego pojebów
Opublikowano 1 grudnia 20213 l https://www.money.pl/gospodarka/w-cieniu-wielkiego-drwala-o-tym-jak-pyszne-wycielo-restauracje-6708964517423712a.html