Opublikowano 28 lutego 20241 r W każdym wojtku są dwa wilki Spoiler jeden twierdzi, że ps5 pro rozwali mózgi drugi mówi, że ps6 będzie popierdółką
Opublikowano 28 lutego 20241 r Rzeczywista, najpierw był newsik o tym, że PS6 będzie kieprawe, a kilka godzin później ten o "POTWORZE PRO".
Opublikowano 22 marca 20241 r Proponuję zmienić nazwę tematu na "wysrywy z PPE" Edytowane 22 marca 20241 r przez Paolo1986
Opublikowano 22 marca 20241 r 24 minuty temu, dee napisał: Możliwe, że to pilne Było wcześniej oznaczone jako P I L N E
Opublikowano 22 marca 20241 r 49 minut temu, Paolo1986 napisał: Proponuję zmienić nazwę tematu na "wysrywy z PPE" Właśnie to była moja pierwsza myśl wchodząc do tego tematu
Opublikowano 26 marca 20241 r Kto pisze te wysrywy, brak słów. Treść nie liczy się w ogóle. Chodzi tyko o klik.
Opublikowano 11 kwietnia 20241 r To jest najlepszy cytat w historii tego portalu: Parę osób pytało, czy ja założyłem ten profil. Nie, nie jestem w żaden sposób związany z prowadzeniem tego profilu. Ale autorowi podrzuciłem trochę smaczków i bardzo mu kibicuję
Opublikowano 13 kwietnia 20241 r ZNANY DZIENNIKARZ GROWY UCZY CD PROJEKT JAK ROBIĆ GRĘ [ZOBACZ JAK] To w CDP tam teraz ostre poruszenie pewnie mają. Zapowiadał się spokojny weekend, tymczasem trzeba kranczować i analizować pomysły Kajetana.
Opublikowano 13 kwietnia 20241 r N8e śmiej się, on tam pisał, że może być alchemia i jazda konno. Jakby co to już wiecie komu dziękować.
Opublikowano 16 kwietnia 20241 r W dniu 11.04.2024 o 12:41, ProstyHeker napisał: To jest najlepszy cytat w historii tego portalu: Parę osób pytało, czy ja założyłem ten profil. Nie, nie jestem w żaden sposób związany z prowadzeniem tego profilu. Ale autorowi podrzuciłem trochę smaczków i bardzo mu kibicuję Ten profil to złoto
Opublikowano 16 kwietnia 20241 r https://www.ppe.pl/news/340757/rayman-powraca-jeszcze-w-tym-roku-fani-otrzymaja-nowy-tytul.html Rayman powraca. Jeszcze w tym roku fani otrzymają nowy tytuł Jasne, nie liczyłem na nową grę na currentgeny. Wahałem się pomiędzy jakimś hdremasterem, a kolejną częścią Go. Ale nie. To planszówka. Ręce opadają. Ja wiem, kliki, nagłówki i tak dalej. Ale chyba są jakieś granice żenady
Opublikowano 17 kwietnia 20241 r nie wiecie o co chodzi? już wam tłumaczymy, możliwe jednak, że nie o to chodzi
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Nawet jak na poziom PPE tłumaczenie słowa "roadmap" powaliło mnie na łopatki xD
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r Artykuł powstał podczas konsumpcji gorącego psa, nie widzę innego wytłumaczenia.
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r To jest uniwersum, którego nie rozumiem, nie wierzę w jego istnienie, to jest symulacja. Chłop, rzekomy leaker, którego cytują, jest aktywnym userem PPE. Grzegorz Gragi Cyga jest godnym następcą Gruchy. O mój ty panie nie wierzę w to co widzę xD Edytowane 18 kwietnia 20241 r przez ProstyHeker
Opublikowano 18 kwietnia 20241 r O losie Przecież rekrutacja tam musi wyglądać tak, nie widzę tego inaczej: