Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

polowa forum narzeka na scenariusz, a ta sama polowa potem wali konia ogladajac gwiezdne wojny/indiana jones/filmy z arnoldem/batmany i inne takie. ku.rwa to jest film rozrywkowy, w zyciu jest miejsce na kino ambitne i na zabawe. co tam mialo byc? skomplikowana fabula? zaskakujace zakonczenie? mialo sie okazac, ze akcja dziala sie na ziemi, glowny bohater byl cpunem i to wymyslil? czy co ku.rwa? blyskotliwych dialogow wam brakuje? nie rozumiem po jaka cholere niektorzy to w ogole ogladali. w swoim gatunku avatar to najlepszy film w historii, dziekuje.

• Odpowiedzi 655
  • Wyświetleń 88,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pamiętam jakie wrażenie zrobił na mnie pierwszy Avatar w 3D, ale ta część to jest mózgorozpierdalacz w tej dziedzinie. Serio, w 3D ustawili poprzeczkę tak wysoko, że chyba ją jedynie kolejną częścią p

• Alkohol byl grany moze wczoraj?

• Jestes piratem?

Opublikowano

w swoim gatunku avatar to najlepszy film w historii, dziekuje.

Bez watpienia.

brokeback%20movie.jpg

A na drugim miejscu w tym gatunku plasuje sie Brokeback Mountain.

Opublikowano

w twojej opini

nie oczekiwalem blyskotliwych dialogow

z drugiej strony jestem w stanie zacytowac pare z terminatora czy aliena a z avatara w tydzien po seansie nie pamietalem nic

zaskakujace zakonczenie? jesli imperium kontratakuje je mialo, terminator 3 je mial, ali3n je mial to czemu avatar nie mogl go miec?

Opublikowano

zeby sie spodobało calemu forum musialby miec nastepujace skladniki jeszcze:

- scene gry na konsoli - mamy konsolomaniaków

- zakrecona koncowke ( scena pokazujaca lecace nastepne statki z jakies korporacji wydobywczej w ostatniej scenie zalatwila by sprawe) - mamy fanów zakończen : "o ja (pipi)e!"

- byc filmem niemym - dla M

Na obsa nie ma sposobu, bo nie on nakrecil ten film.

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

Pytam bez złośliwości (zanim Milan mnie zjedzie). Bo nie byłem jeszcze na Avatarze.

W jakim gatunku jest najlepszy: science fiction, dramat, kino rodzinne ?

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

z gatunku - ''czego oni tam nie naje,bali''

czyli podchodzi pod kino rodzinne

Edytowane przez Carleone

Opublikowano

Familijno-biblijny komediodramat science-fiction. Jak "Gwiezdne Wojny" i "E.T.", co nie.

Opublikowano

Pytam bez złośliwości (zanim Milan mnie zjedzie). Bo nie byłem jeszcze na Avatarze.

W jakim gatunku jest najlepszy: science fiction, dramat, kino rodzinne ?

Avatar to genialny film s-f z potężną nutką dramatu. Strasznie dużo osób ma po tym filmie doła :/

Opublikowano

no w kategorii film przygodowo rodzinny typu star wars, indiana jones itd.

Opublikowano

Jak tak czytam ten temat (zresztą nie tylko ten), to zadaję sobie pytanie - kiedy Wam się znudzi te wzajemne wygłaszanie sarkazmów, wiecznych podjazdów, przekonywanie o swoich racjach na forum internetowym? Siedzę tutaj 8-9 lat i nieprzerwanie czytam ten sam schemat, który totalnie mnie znudził. Kiedy ja już nie mam na to wszystko sił, rzadko tutaj przesiaduję, mało czytam, a już w ogóle nie chce mi się odpowiadać i wchodzić w dyskusję z którymkolwiek userem, bo najzwyczajniej w świecie jestem już tym zmęczony i wiem, że i tak nie dowiedziemy przed swoimi osobami tej jedynej racji, Wy nadal znajdujecie te pokłady sił i wzajemnie sobie dopier...cie. Bez wyjątku stażem forumowym, starzy i młodzi. Naprawdę podziwiam Was, że macie jeszcze zapał i chęci do siebie.

PS. Kiedy mi poprzestawiało się we łbie, przeszedłem jakąś tam "metamorfozę" przez wszystkie lata tutejszego pobytu, powiedziałem sobie - dosyć, a Wy nadal to samo, jak "Niekończąca się opowieść".

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

kłotnia i pojazdy to też rozrywka.

Opublikowano

Jak tak czytam ten temat (zresztą nie tylko ten), to zadaję sobie pytanie - kiedy Wam się znudzi te wzajemne wygłaszanie sarkazmów, wiecznych podjazdów, przekonywanie o swoich racjach na forum internetowym? Siedzę tutaj 8-9 lat i nieprzerwanie czytam ten sam schemat, który totalnie mnie znudził. Kiedy ja już nie mam na to wszystko sił, rzadko tutaj przesiaduję, mało czytam, a już w ogóle nie chce mi się odpowiadać i wchodzić w dyskusję z którymkolwiek userem, bo najzwyczajniej w świecie jestem już tym zmęczony i wiem, że i tak nie dowiedziemy przed swoimi osobami tej jedynej racji, Wy nadal znajdujecie te pokłady sił i wzajemnie sobie dopier...cie. Bez wyjątku stażem forumowym, starzy i młodzi. Naprawdę podziwiam Was, że macie jeszcze zapał i chęci do siebie.

Eee... twoja stara?

Opublikowano

Nie wiedzieć czemu, jednak cały czas dobrze się to czyta, mimo że wcześniej napisałem - nuda. Głupie i mądre teksty, ubrane przez rozumnych i tych mniej rozumnych, zawsze będą na topie.

PS. Żeby nie było Wam się oburzać, w gruncie rzeczy też jestem jeszcze ciągle i na swój sposób głupi.

PS2. Z jednej strony neguję, z drugiej akceptuję.

PS3. W ostateczności, tak trzymać. Eehhehe

Pozdrawiam

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

Teraz to juz na pewno Twoja stara.

Opublikowano

Wracaj grać w gry i nie wcinaj się jak dorośli rozmawiają.

Opublikowano

9 lat stażu?? oj rysiu...

A Avatar to przecież fajny film, nie bierz do siebie tego co tu ludzie piszą.

Opublikowano

PS. Kiedy mi poprzestawiało się we łbie, przeszedłem jakąś tam "metamorfozę" przez wszystkie lata tutejszego pobytu, powiedziałem sobie - dosyć, a Wy nadal to samo, jak "Niekończąca się opowieść".

najpierw gierki teraz forum . Co pozniej ?? Śmierć Boga i brak sensu życia ? Keep going maaan ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niedawno wróciłem z kina. Całkiem dobry film, ale raczej nic genialnego poza efektami. Jak na te 12 lat pracy czy ile to spodziewałem się czegoś mniej schematycznego.

No i Michelle Rodriguez fajna :thumbsup:

@down:

thumbs-down.jpg

Edytowane przez Pan Pieczarka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postanowiłem obejrzeć ten film drugi raz. Koncentrując się na otoczeniu, eksplozjach, krzykach i ogólnie pojętych smaczkach ten film wydaje się nawet lepszy. Oczywiście, że nie chodzi tu o jakość przekazu moralnego czy o wyznaczanie nowych kanonów kinematografii, ale całość udała się znakomicie. Świetna zabawa, pocieszne stworki i klimat na niedzielne popołudnie z popcornem i pepsi jak znalazł. Więcej takich filmów.

Opublikowano

Świetna zabawa, pocieszne stworki i klimat na niedzielne popołudnie z popcornem i pepsi jak znalazł. Więcej takich filmów.

To jeden z najdroższych filmów w historii kina, tworzony kilkanaście lat, jakby Cameron to przeczytał to by ci zaje,bał

Opublikowano

po tym jak była żona zabrała mu kilka oskarów to chyba by mu to zwisało.