Opublikowano 8 kwietnia 20169 l W sumie profit jedyny z tego, to ciuchy tej babki (które swoją drogą bardzo mi odpowiadały, chociaż trochę umorusane chyba od miesiączki) i to, że można po jej respawnie z nią rozmawiać.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Jeszcze po zabiciu Lautreca w Anor Londo można znaleźć jego zbroję (to samo pomieszczenie) i zatrzymać Fire Keeper Soul dla siebie.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Normalnie to można ją cheesować wchodząc na nią i odskakiwać tylko jak puszcza ten swój wybuch aoe, ataki można omijać trzymając ją blisko, lekko po skosie. Możesz też biegać w kółko i czekać aż zacznie ten swój długi atak plucia lawą, wtedy dobiegasz i lejesz do oporu i potem znowu zwiewać. No a jak kompletnie nie dajesz rady to użyj humanity i zsumonuj sobie mildred, jezeli ja wczesniej pokonales, przy wyjsciu z tunelu od strony depths
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Udalo sie bez przywolywania kogokolwiek. Uderzylem w drugi dzwon no i pszedlem tam gdzie sie brama otorzyla. Paskudne te jeszczury. Ide walic browar. Nie mam juz sily. Gdzie mam teraz wogole isc?
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l No właśnie tam do tych jaszczurów. Lokacja jest nieprzyjemna przez wahadła, ale jak pokonasz bossa(łatwego) to przeniesiesz się już do Anor Londo, a tam czeka na Ciebie prawdziwe wyzwanie.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Dzisiaj na kacu włączyłem ds aby wreszcie pokonać dwóch koleżków i... chyba na kacu to nie dla mnie:) spróbuję wieczorem. I tak zwracam honor teraz mi się przypomniało gdzie odzyskiwałeś duszę w anor.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Ja obecnie jestem po przymusowej porażce z Sif the scaleless i próbuję do niej wrócić eksplorując inną część tej lokacji. Przyznam, że ciachanie kataną mnie trochę znużyło, więc podpakowałem strength do 24 aby potestować niektóre bronie quality
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Seath the scaleless xd Kutang co zabawne jako boss nie jest trudny. Zdecydowanie bardziej perfidna jest droga do niego. lać go z boku i uciekać wokół niego. Gorzej jest dorwać jego ogon, z którego wypada broń. Mi się nigdy chyba nie udało
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Seath the scaleless xd Kutang co zabawne jako boss nie jest trudny. Zdecydowanie bardziej perfidna jest droga do niego. lać go z boku i uciekać wokół niego. Gorzej jest dorwać jego ogon, z którego wypada broń. Mi się nigdy chyba nie udało Ludziska narzekają bo zwykle biją w złym miejscu. Należy raczej ciachać pod koniec ogona niż po środku czy w 3/4ych. I tak, droga do niego jest perfidna w uj. Sam boss zaś potrafi taniochę sprzedać, a mob przed samą walką lepiej rozpłatać na dwoje bo po prostu leci za nami do lokacji z bossem i zamiast kroić szefa mamy jeszcze jego minionki. Aż mnie nostalgia trafia kiedy myślę o Dark Souls.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Udało się padli czas iść dalej:) Którego ubiłeś najpierw? Mimo wielu zaleceń ubicia Ornsteina ja ubiłem Smough'a jako pierwszego (po x walk z dopakowanym Smough'iem) i było według mnie dużo łatwiej. Jak stałeś odpowiednio blisko niego to nie sięgał Twojej postaci swoją dzidą.
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Grubas pierwszy i tak jak dopakowany to można przy jego nogach uciekać. Zmieniłem taktykę i poszło łatwo. Unikami nie dawałem rady to ubrałem się w czołg i tarcza z dużą stability. Jak zabiłem jednego to drugi był już łatwy.
Opublikowano 11 kwietnia 20169 l Seath the scaleless xd Kutang co zabawne jako boss nie jest trudny. Zdecydowanie bardziej perfidna jest droga do niego. lać go z boku i uciekać wokół niego. Gorzej jest dorwać jego ogon, z którego wypada broń. Mi się nigdy chyba nie udało Ludziska narzekają bo zwykle biją w złym miejscu. Należy raczej ciachać pod koniec ogona niż po środku czy w 3/4ych. I tak, droga do niego jest perfidna w uj. Sam boss zaś potrafi taniochę sprzedać, a mob przed samą walką lepiej rozpłatać na dwoje bo po prostu leci za nami do lokacji z bossem i zamiast kroić szefa mamy jeszcze jego minionki. Aż mnie nostalgia trafia kiedy myślę o Dark Souls. Z tego co pamiętam taka sytuacja może nam się zdarzyć za pierwszym razem kiedy dojscie do bossa nie jest jeszcze spowite mgłą.
Opublikowano 12 kwietnia 20169 l Wczoraj przyraszowałem mocno gierkę i skończyłem, aby na dziś mieć ten komfort psychiczny, że wszystkie najważniejsze części mesjasz-serii ukończone przed Dark Souls ]I[ . Mesjasz jak nic, ostatecznie ukończyłem na soul level 84. Parę rzeczy pominąłem, ale na nie przyjdzie czas w wakacje (i na DLC również) Wystawiam ocenę końcową niespodzianka, uwaga 10/10.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Czy wersja Prepare to Die na PS3 ma osobny zestaw trofeów i czy save jest kompatybilny z podstawową wersją gry? Zastanawiam się czy nie kupić sobie kiedyś przy okazji prepare to die w pudełku zamiast kupować samo DLC do jedynki, ale jeśli save nie będzie kompatybilny to podziękuję
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Ktoś mi tu kiedyś odpisał że sejwy nie są kompatybilne, bo miałem takie samo pytanie.
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Ale na osobny zestaw trofików nie ma co liczyć - dlatego mam premierówkę i ciśnienia na posiadanie innej wersji nie mam. Zupełnie odmiennie do Demon's Souls - wersja EU splatynowana, US czeka na półce, a jeszcze azjatycką wypadałoby skombinować
Opublikowano 13 kwietnia 20169 l Spoko, brak kompatybilnych saveow to już dla mnie deal-breaker i może kiedyś przy okazji kupię po prostu dlc z artoriasem. Może do wakacji będzie w jakiejś promocji znowu :-)
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Czy działa Wam online w BC na Xbox One? Odpaliłem grę już z pięć razy i doopa :-/ Sejwu z X360 też nie pamięta a byłem tuż przed świńskim duetem w Anor Londo...:-(
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l Wlasnie wszedlem do Anor Londo. Obesralem gacie z wrazenia. Jak to wyglada. Nigdy czegos takiego nie widzialem
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l A ja jak wreszcie przejde Ghost Town, to pie.rdo.lnę padem o telewizor. Karny kutafon za ten level dla fromtrolsoft.
Opublikowano 16 kwietnia 20169 l A ja jak wreszcie przejde Ghost Town, to pie.rdo.lnę padem o telewizor. Karny kutafon za ten level dla fromtrolsoft. Masz na myśli New Londo Ruins? Mega zajedwabista miejscówka. Klimat, przeciwnicy, pułapki... Używasz Transient Curse i jedziesz z koksem.