Opublikowano 15 kwietnia 20214 l 9 minut temu, Plugawy napisał: Z ryciny 6 dowiedziałem się, że to co robię nazywa się wyciskaniem francuskim hantlami hehe już się czegoś z niej nauczyłem, niesamowita lektura. Też mi już szkoda kasy na suple, chociaż jakby ktoś mi kupił gainera trec mass xxl czekoladowy to bym opierdzielił z przyjemnością. Zamiast białka to wolę zjeść dwa dodatkowe jajka Lki, ale rozumiem, że komuś w bebech sie juz nie miesci żarcie i łyka białko. Zawsze mi się wydawało, że te białka to są dla ludzi co nie mają regularnej michy, no i dla tuczników co tam, chcą ważyć jak najwięcej. Zresztą jak się patrzy na strongmanów to tam u nich jedzenie to jest jak praca, te przygotowywanie posiłków, samo jedzenie itd. to trwa klika godzin dziennie.
Opublikowano 15 kwietnia 20214 l No niektórzy może też potrzebują dodatkowej motywacji w postaci prochu, ot cos nowego, smaków pełno i nieźle wchodzą niektóre.
Opublikowano 15 kwietnia 20214 l U mnie z chemii kreatyna dwa razy w roku i wit b12. Czasem kupie jakies białeczko ale bardziej dla smaku se popic po treningu bo po prostu lubie takie szejki. Tak to inwestycja w warzywka i owoce przede wszystkim. Nawet cole zero rzucilem na koszt muszynianki
Opublikowano 15 kwietnia 20214 l 3 minuty temu, kanabis napisał: U mnie z chemii kreatyna dwa razy w roku i wit b12. Czasem kupie jakies białeczko ale bardziej dla smaku se popic po treningu bo po prostu lubie takie szejki. Tak to inwestycja w warzywka i owoce przede wszystkim. Nawet cole zero rzucilem na koszt muszynianki Dorzuć jeszcze witaminę d, kilka milionów jednostek nie zaszkodzi, widać to po koledze z forumka. xd
Opublikowano 15 kwietnia 20214 l Codziennie wlatuje lyzka stolowa tego tranu Takze 1200 jm wit D piekny kawalerze
Opublikowano 15 kwietnia 20214 l 8 minut temu, kanabis napisał: Codziennie wlatuje lyzka stolowa tego tranu Takze 1200 jm wit D piekny kawalerze No, nie wiem co tak mało, słyszałem tutaj na forumku, że im więcej tym lepiej.
Opublikowano 15 kwietnia 20214 l 43 minuty temu, Boomcio napisał: U mnie jeszcze 4flexy wchodzą okresowo. Pomaga ci to? Kiedyś trochę stosowałem ale jakoś na stawy nie narzekam mimo starości.
Opublikowano 15 kwietnia 20214 l 34 minuty temu, Boomcio napisał: Dobrze redukuje luzy i skrzypienia Gdzie?
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Ja czasem na roztrenowaniu tez biore kolagen z olimpu i kwas hialuronowy na stawy. Czy pomaga ciezko stwierdzic bo biore to profilaktycznie zeby pomoc chrzastce. Ale ponoc jsk sie bardzo wierzy to dziala
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Ze starych czasów pamiętam jak weterani siłki smarowali się bengayem, tego smrodu się nie zapomina.
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Stestowałem sporo substancji chrząstko-naprawczych i autentycznie te z Olimpu nic nie dawały po miesięcznej kuracji na którą pozwalała zawartość puchy. Gdzie olimp to 99 proc moich supli / poza cytruliną, bo chyba nie robią /. 4flex najlepszy 2 te klocki. Może animalflex lepszy, ale nie brałem, nie było potrzeby.
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Coś tam Litwin kiedyś pisał, że animalflex działa przeciwzapalnie dodatkowo, ale kij tam wie.
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Animal to kozak bez dwoch zdan. Moja matka ma zwyrodnienie stawow i jak czasem dostanie ode mnie puche to jej sie poprawia. Tylko ta ilosc tabletek naraz w jednej dawce
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l Jak niecały rok temu zaczelem przygodę z bieganiem to animalflex mi pomógł. Za dużo ważyłem i za rychło wzielem się za bary z ilością km, stawy/kolana czasem masakra nie mogłem zgiąć lub wyprostować. Kuracja taką puchą af + jedzenie chrząstek czy tam galaretek wieprzowych/drobiowych/warzywnych i w ciągu miesiąca monitorując, ale i zwiększając wybiegane km jak ręką odjął. Co prawda po jakimś czasie zamówiłem drugą puchę af, ale jeszcze trochę dawek zostało, ot łyknę czasem na wieczór te 7 piguł dla kurażu po intensywnym tyg czy coś. Większych problemów ze stawami/kolanami (odpukać) nie odnotowałem, nie znam się aż tak na tym, ale polecono mi to jako najlepsze "goowno" na rynku i mogę tylko potwierdzić, że j.w - > brałem i pomogło.
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l 2 godziny temu, Boomcio napisał: Stestowałem sporo substancji chrząstko-naprawczych i autentycznie te z Olimpu nic nie dawały po miesięcznej kuracji na którą pozwalała zawartość puchy. Gdzie olimp to 99 proc moich supli / poza cytruliną, bo chyba nie robią /. 4flex najlepszy 2 te klocki. Może animalflex lepszy, ale nie brałem, nie było potrzeby. IMO olimp przereklamowany i drogi, sam kupuję w sklepie sfd jakieś ichniejsze marki. Po co przepłacać?
Opublikowano 16 kwietnia 20214 l 1 godzinę temu, Boomcio napisał: Ja zawsze olimp... Wierny marce jak niektórzy konsolom jednej firmy. xd
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l U mnie na odwrót XD plus 3kg do przodu i robi się forma mocna jak na mnie, ale dupe spiąłem bo w listopadzie chce na zawody.
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l 35 minut temu, Plugawy napisał: U mnie na odwrót XD plus 3kg do przodu i robi się forma mocna jak na mnie, ale dupe spiąłem bo w listopadzie chce na zawody. Jakie?
Opublikowano 29 kwietnia 20213 l 26 minut temu, Boomcio napisał: Właśnie, jakie? Obstawiam fitness sylwetkowe. xd