Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 4 minuty temu, Josh napisał(a):Trochę smutne, że z tego trio (Jak, Ratchet, Sly) przetrwał tylko jeden zawodnik, zdecydowanie brakuje dzisiaj więcej takich kolorowych, jajcarskich gierek. Suckerom pewnie wyprodukowanie kolejnej części zajęłoby z kilka lat mniej niż zrobienie potężnej piaskownicy AAA, więc teoretycznie pomiędzy jednym, a drugim kolosem mogliby wcisnąć szopa.Coś tam wychodzi z gierek niezależnych na PC (Demon Turfy, Spark the Electric Jester itp.), więc jest to kolejna nisza, którą zaadoptowały indyki, aczkolwiek nie siedzę w gatunku na tyle, aby się o tych gierkach mocniej wypowiedzieć.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Prawda, w zakresie indyków można wygrzebać czasem niezłe perełki 3D, jak własnie Demon Turf, Pseudoregalia, Blue Fire czy Super Sami Roll. No, ale to już są ledwie krople w morzu jeżeli porównać to z czasami kiedy takie gry dosłownie zalewały rynek. Praktycznie co roku nowy Jak, Ratchet i Sly, kilka odsłon Ty i Taka i Raymana, Blinx, Klonoa, I-ninja Dr. Muto, Whiplash, Psychonauts, Sphinx, Haven i tona gierek na bazie znanych licencji. Masakra jak płodny był gatunek platformówek w erze PS2/GCN/Xboxa. Za mną teraz chodzi, żeby dać kolejną szansę Evil TwinRaczej taki średniaczek, ale z unikatowym klimatem przywodzącym na myśl Alicję od American McGee
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 5 minut temu, Josh napisał(a):Prawda, w zakresie indyków można wygrzebać czasem niezłe perełki 3D, jak własnie Demon Turf, Pseudoregalia, Blue Fire czy Super Sami Roll. No, ale to już są ledwie krople w morzu jeżeli porównać to z czasami kiedy takie gry dosłownie zalewały rynek. Praktycznie co roku nowy Jak, Ratchet i Sly, kilka odsłon Ty i Taka i Raymana, Blinx, Klonoa, I-ninja Dr. Muto, Whiplash, Psychonauts, Sphinx, Haven i tona gierek na bazie znanych licencji. Masakra jak płodny był gatunek platformówek w erze PS2/GCN/Xboxa.Za mną teraz chodzi, żeby dać kolejną szansę Evil TwinRaczej taki średniaczek, ale z unikatowym klimatem przywodzącym na myśl Alicję od American McGeeO, BF dało mi sporo frajdy, a Pseudoregalia czeka na swoją kolej. Boli też dostępność starszych gierek tego typu - wspomniane Evil Twin (nigdy nie grałem) i I-Ninja (a to akurat leży na CD wśród miliarda innych fantów w domu rodziców) chętnie bym se ograł po prostu kupując na jakimś GOG czy innym PS Store, ale wychodzi na to, że najsensowniejszą opcją pozostaje niestety emulator.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. w sly'u i jaku za mało strzelania to by nie przeszło u dzisiejszego sony, a ratcheta insomniac podsunął jimowi jako tpp i od biedy sie udało dostać zielone światło
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Sly raczej już nie wróci. Z tego co pamiętam to czwórka zrobiona po latach przez innego deva sprzedała się kiepsko, więc chyba nie ma za bardzo potencjału sprzedażowego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kiedyś często nawet mówiło sie o bajce, ale chyba też umarło śmiercią naturalną. Medievil pewnie po porażce rimejku też zakopany na wieki a jak? No jakieś szanse pewnie ma, ale to już musi robić jakieś inne studio bo w naughty dog same smutasy robiące EMOTIONS. Oby astrobocik sobie gdzieś tam długo żył na boku
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. No w Naughty Dog to już na pewno takich gier nie będzie. Jak to pan dickmen kiedyś powiedział u nich w pracy zabronione jest słowo fun
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Tak pamiętam ten słynny wywiad. Kazał nam płakać przy zabijaniu psów w tlou2
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Mejmowi by się spodobało w ND. Żadnej zabawy dla infantylnych dzieciaczków.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Figaro też by mógł pójść na darmowy staż do firmy nienawidzącej graczy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 28 minut temu, SlimShady napisał(a):Mejmowi by się spodobało w ND. Żadnej zabawy dla infantylnych dzieciaczków.ND pracuje przy current genach, Mejm jako ich pracownik odpada
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 6 minut temu, Agent_Man napisał(a):ND pracuje przy current genach, Mejm jako ich pracownik odpada Co tam zrobili na te current geny :D?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 2 godziny temu, Krzysztof93 napisał(a):Zależy kogo nie zdąży. Ja szybko odpuściłem mimo, że byłem wstępnie napalony. Niby dużo się dzieje a tak naprawdę nic się nie dzieje + te naleciałości online, że każdą misje odpalamy z jakiegoś terminala i musimy stateczkiem polecieć na powierzchnię planety też mnie wybijało z rytmu.2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):Mi się mega podobało, lubię takie gierki. Skończyłem kampanię i bawiłem się świetnie. Brakuje tylko więcej mięsa i efektów cząsteczkowych.No dlatego mnie nie zdążył znudzić. Trochę jak by było więcej mechanik upchane w tego singla to może by było lepiej.Natomiast ogólnie mam wrażenia jak @Ukukuki dobra rozwałka, fajnie się walczyło i taka gierka dla rozluźnienia gdzie nie trzeba za bardzo rozkminiać tylko strzelać do wszystkiego co się rusza.Poza tym ciekawy jest ten klimat gry z jednej strony sztampowy cały czas "bracie", "for the emperor", a mimo wszystko chciało mi się grać dalej. Szczerze mówiąc od ostatniego dooma się odbiłem, a tu grało mi się przyjemnie
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Spokojnie, TLOU1 wyszło pod koniec generacji PS3.Jeszcze jest czas.