Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Dobra, nie jestem w stanie wrzucić dłuższego posta, do usunięcia. Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez kotlet_schabowy
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 27 minut temu, kotlet_schabowy napisał(a):Dobra, nie jestem w stanie wrzucić dłuższego posta, do usunięcia.Coś nie tak z forumkiem. Moja recka Fatal Frame też nie chciała się wysłać.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Spróbujcie wrzucać pojedyncze akapity, albo fragmenty tekstu, jako osobne odpowiedzi. Powinna zadziałać opcja scalania postów.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Osobno akapitami nie próbowałem, raz tylko rozbiłem mój tekst na dwie części i pierwsze 3 akapity przeszły bez problemu, a pozostałe (w osobnym poście) już nie. Próbowałem wysłać bez załączników, usuwałem emotki, nawet pozmieniałem niektóre zdania, żeby całość wyszła krótsza i nic Ciekawe z czego to wynika, bo przecież taki Ogór sadzi całe ściany tekstu i jakoś mu przechodzi na luzie.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 24 minuty temu, Suavek napisał(a):Spróbujcie wrzucać pojedyncze akapity, albo fragmenty tekstu, jako osobne odpowiedzi. Powinna zadziałać opcja scalania postów.Jak dajesz w dłuższych odstępach czasu (po pare minut) to nie scala niestety.