Jump to content

NEO + upada? (EDIT 12.03.13 - UPADŁO [*] )

Recommended Posts

Guest Wściekły Pies
Posted

No to wszyscy lećmy do kiosków po poprzedni numer Neo+.

Posted

Bylaby wielka szkoda jakby tak sie stalo.

Duzo magazynow konsolowo-komputerowych przezylem w swoim zyciu i zawsze system byl taki sam. Problemy z terminowym wydawaniem i potem plajta. To juz kolejny raz w tym roku, poprzedni numer ukazal sie terminowo, ale kwietniowego wogole nie bylo. Wyszedl jako majowy.

Guest Wściekły Pies
Posted

myślę że to może mieć związek z dzisiejszą okładką GI, wszyscy myśleli że tam będzie GTA V, a tu w ostatniej chwili R* zdecydowało się zmienić pismo na Neo+ i teraz na szybko przeredagowują numer ;)

Posted

No mam wrażenie, że tam jest więcej contentu, różnorodności, więcej Oczów Maniaka. I wygląda jakby się bardziej starali (o lepszym designie już nie wspominając)

• Upvote 2
Posted

Nie ważne, czy poziomem jest wyższe czy niższe od PE. Upadek największego konkurenta PSX Extreme na rynku to niezbyt dobra wiadomość, jak już ktoś pisał monopol nie jest wcale dobry. No i w ogóle szkoda Neo+, tyle lat było ważnym punktem na konsolowej mapie Polski.

Posted

Sony ostatnio cienko przedzie to i oficjalna tuba propagandowa koncernu dołuje. Shit happens.

Czytałem pismo od pierwszego mumeru, jeszcze tego bez plusa, a prędzej jeszcze konsolowe kąciki gulasha i wicika w SS.Ale ostatnie lata to totalna degrengolada, bo pismo musi byc przede wszystkim obiektywne, a nie chodzić na pasku ktoregos z koncernow. Chyba że pracuja nad rebrandingiem i wroca jako "oficjalny magazayn playstation" czy cuś

• Downvote 1
Posted

Mam nadzieję, że konkurencja nie upadnie, bo moim zdaniem jest obecnie ciekawszym pismem. Większa różnorodność rzuca się w oczy przy samym wertowaniu, a PE obecnie nabywam głównie z sentymentu mimo, że obiektywnie rzecz biorąc nie jest takie tragiczne.

• Upvote 1
Guest _Be_
Posted

n+ klasa wyżej niż pe jesli chodzi o teksty

Posted

Coraz wyższy poziom w NEO+ to akurat mają problemy. A jak PE obniża loty to kur.wa rosną w siłę. Sorry ale NEO+ jeśli chodzi o zawartość zjada na śniadanie PE. Zdecydowanie więcej ciekawy artykułów i wywiadów. No i felietony od innych ludzi z branży jak Martinez czy redaktorzy naczelni Hypera albo Playa. Zdecydowanie przyjemniej mi się ich czyta niż wypociny nowych ludzi w PE. Oby to nie był koniec NEO+.

Jak nie ma kto pisać, to piszą "ludzie branży". Just sayin' Ale niech tam Neo się trzyma, konkurencja się przydaje.
Posted

Takie mamy czasy, że jakość nie idzie w parze ze sprzedażą. Lepiej obrać target - gimbusy jak CDA i sprzedawać darmowe gierki z 200 stronnicową instrukcją obsługi w formie magazynu z obrazkami.

Posted (edited)

Coraz wyższy poziom w NEO+ to akurat mają problemy. A jak PE obniża loty to kur.wa rosną w siłę. Sorry ale NEO+ jeśli chodzi o zawartość zjada na śniadanie PE. Zdecydowanie więcej ciekawy artykułów i wywiadów. No i felietony od innych ludzi z branży jak Martinez czy redaktorzy naczelni Hypera albo Playa. Zdecydowanie przyjemniej mi się ich czyta niż wypociny nowych ludzi w PE. Oby to nie był koniec NEO+.

Jak nie ma kto pisać, to piszą "ludzie branży". Just sayin' Ale niech tam Neo się trzyma, konkurencja się przydaje.

Lepsi ludzie z branży niż jakieś nołnejmy z PS3site na przykład. Just sayin'.

Edited by MYSZa7
  • Upvote 5