MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) http://neogo.pl/news.../#comment-46794prawda to? wygląda na to że gazeta sponsorująca nasz forumek wygryza kolejny magazyn po plejboksie.Czuje jednak zalew randomów Edytowane 13 Marca 2013 przez Mendrek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No to wszyscy lećmy do kiosków po poprzedni numer Neo+. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Bylaby wielka szkoda jakby tak sie stalo. Duzo magazynow konsolowo-komputerowych przezylem w swoim zyciu i zawsze system byl taki sam. Problemy z terminowym wydawaniem i potem plajta. To juz kolejny raz w tym roku, poprzedni numer ukazal sie terminowo, ale kwietniowego wogole nie bylo. Wyszedl jako majowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 myślę że to może mieć związek z dzisiejszą okładką GI, wszyscy myśleli że tam będzie GTA V, a tu w ostatniej chwili R* zdecydowało się zmienić pismo na Neo+ i teraz na szybko przeredagowują numer Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Figaro 8 190 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Szkoda, bo nie ukrywajmy. NEO+ jest na wyższym poziomie niż PE. 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 5 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Szkoda, bo nie ukrywajmy. NEO+ jest na wyższym poziomie niż PE. To co tu robisz? WYJAZD NA TAMTE FORUM a serio to mój kontakt z Neo+ ogranicza się do sporadycznego przejrzenia zawartości w Empiku. Dla mnie jest akurat na odwrót. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 No mam wrażenie, że tam jest więcej contentu, różnorodności, więcej Oczów Maniaka. I wygląda jakby się bardziej starali (o lepszym designie już nie wspominając) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ty tak na serio piszesz? Neo + niby lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza
rajnerGT 159 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Lepiej żeby n+ nie upadło, brak konkurencji nie sprzyja Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 PE >>>>>NEO+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Czyli co zostaje? PSXe, CDA i... Komputer Świat GRY... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Nie ważne, czy poziomem jest wyższe czy niższe od PE. Upadek największego konkurenta PSX Extreme na rynku to niezbyt dobra wiadomość, jak już ktoś pisał monopol nie jest wcale dobry. No i w ogóle szkoda Neo+, tyle lat było ważnym punktem na konsolowej mapie Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 NEO+ było imo lepsze ze względu na publicystykę, felietony, artykuły itd... szkoda jakby upadli, do tego nie chciałbym userów z tamtego forum tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Szprota robi z nimi porządek Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Sony ostatnio cienko przedzie to i oficjalna tuba propagandowa koncernu dołuje. Shit happens. Czytałem pismo od pierwszego mumeru, jeszcze tego bez plusa, a prędzej jeszcze konsolowe kąciki gulasha i wicika w SS.Ale ostatnie lata to totalna degrengolada, bo pismo musi byc przede wszystkim obiektywne, a nie chodzić na pasku ktoregos z koncernow. Chyba że pracuja nad rebrandingiem i wroca jako "oficjalny magazayn playstation" czy cuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Hmm zawsze PSXE kojarzylo mi sie z lizaniem dupska Sony, no ale kazdy widzi to inaczej. Edytowane 5 Lipca 2012 przez Ins 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 beka, kto by sie spodziewał, może dlatego splajtują bo nie kupuje tej gazetki już jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Mam nadzieję, że konkurencja nie upadnie, bo moim zdaniem jest obecnie ciekawszym pismem. Większa różnorodność rzuca się w oczy przy samym wertowaniu, a PE obecnie nabywam głównie z sentymentu mimo, że obiektywnie rzecz biorąc nie jest takie tragiczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 5 Lipca 2012 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 (edytowane) Coraz wyższy poziom w NEO+ to akurat mają problemy. A jak PE obniża loty to kur.wa rosną w siłę. Sorry ale NEO+ jeśli chodzi o zawartość zjada na śniadanie PE. Zdecydowanie więcej ciekawy artykułów i wywiadów. No i felietony od innych ludzi z branży jak Martinez czy redaktorzy naczelni Hypera albo Playa. Zdecydowanie przyjemniej mi się ich czyta niż wypociny nowych ludzi w PE. Oby to nie był koniec NEO+. Edytowane 5 Lipca 2012 przez MYSZa7 11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 n+ klasa wyżej niż pe jesli chodzi o teksty Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 5 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ty tak na serio piszesz? Neo + niby lepsze? Ty chyba dawno NEO nie czytałeś Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Coraz wyższy poziom w NEO+ to akurat mają problemy. A jak PE obniża loty to kur.wa rosną w siłę. Sorry ale NEO+ jeśli chodzi o zawartość zjada na śniadanie PE. Zdecydowanie więcej ciekawy artykułów i wywiadów. No i felietony od innych ludzi z branży jak Martinez czy redaktorzy naczelni Hypera albo Playa. Zdecydowanie przyjemniej mi się ich czyta niż wypociny nowych ludzi w PE. Oby to nie był koniec NEO+. Jak nie ma kto pisać, to piszą "ludzie branży". Just sayin' Ale niech tam Neo się trzyma, konkurencja się przydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 pewnie ktos ich wykupi bo szkoda marki, przemodeluja magazyn i bedzie drugie PE z cienkim dizajnem Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Takie mamy czasy, że jakość nie idzie w parze ze sprzedażą. Lepiej obrać target - gimbusy jak CDA i sprzedawać darmowe gierki z 200 stronnicową instrukcją obsługi w formie magazynu z obrazkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 6 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 (edytowane) Coraz wyższy poziom w NEO+ to akurat mają problemy. A jak PE obniża loty to kur.wa rosną w siłę. Sorry ale NEO+ jeśli chodzi o zawartość zjada na śniadanie PE. Zdecydowanie więcej ciekawy artykułów i wywiadów. No i felietony od innych ludzi z branży jak Martinez czy redaktorzy naczelni Hypera albo Playa. Zdecydowanie przyjemniej mi się ich czyta niż wypociny nowych ludzi w PE. Oby to nie był koniec NEO+. Jak nie ma kto pisać, to piszą "ludzie branży". Just sayin' Ale niech tam Neo się trzyma, konkurencja się przydaje. Lepsi ludzie z branży niż jakieś nołnejmy z PS3site na przykład. Just sayin'. Edytowane 6 Lipca 2012 przez MYSZa7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi