Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Najnowszy numer dotarł dzisiaj, wysłany 27.04 czyli dzień przed premierą kioskową (dwa dni po deklarowanej wysyłce). Powrót do normalności.

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 430 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

Do mnie dotarł w piątek, ale nie spojrzałem na datę wysyłki.

Opublikowano
1 godzinę temu, Square napisał:

Najnowszy numer dotarł dzisiaj, wysłany 27.04 czyli dzień przed premierą kioskową (dwa dni po deklarowanej wysyłce). Powrót do normalności.

1 godzinę temu, łom napisał:

Do mnie dotarł w piątek, ale nie spojrzałem na datę wysyłki.

To te zwykłe pocztowe przesyłki? U mnie nadal brak, ale ostatnio idzie po 2 tygodnie, wiec się przyzwyczaiłem. No i było bardzo tanio. :D

Edytowane przez LeifErikson

Opublikowano

Ja mam pierwszy numer wznowienia... Kiedyś te pierwsze z jakimś gratisem przychodziły priorytetem czy jakimś innym szybszym. No więc dalej czekam :/

Opublikowano

Jeżeli przez kiedyś masz na myśli 15-20 lat temu to tak, były bonusy jak breloczek (mam cały czas dwa przy kluczach).

Opublikowano
10 minut temu, Square napisał:

Jeżeli przez kiedyś masz na myśli 15-20 lat temu to tak, były bonusy jak breloczek (mam cały czas dwa przy kluczach).

Y.. A to może z Pixelem było? Jakiś plakat był czy jakiś gratisowy komiks. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

#299 wysłany dzień później niż deklarowano tj. 01.07 i dotarł dzisiaj czyli z dwudniowym opóźnieniem. Standard krótko mówiąc.

Może za miesiąc się uda.

Opublikowano

Ja już nawet nie spinam się, kiedy przyjdzie prenumerata. Będzie to będzie. I tak nigdy na czas :reggie:

Opublikowano
4 godziny temu, Square napisał:

#299 wysłany dzień później niż deklarowano tj. 01.07 i dotarł dzisiaj czyli z dwudniowym opóźnieniem. Standard krótko mówiąc.

Może za miesiąc się uda.

Nie uda się. Zawsze jest wysłane dzień później niż podają. Ile to już lat? 3-4? Nie liczyłbym ze akurat od następnego numeru już będzie Ok.

PS U mnie wczoraj był w skrzynce. 

Opublikowano

Piękne lata 2015-2016, kiedy PSX był według opisu nadawany w niedzielę i przychodził we wtorki, a bodaj 3 razy miałem go nawet już w poniedziałek. 3 dni przed premierą w kiosku. Teraz to nie do pomyślenia.

Opublikowano

Moja bliska znajoma pracuje jako listonosz pieszy. Po jej opowieściach jak wygląda tak robota, przestałem się denerwować że prenumerata przychodzi trochę później. W dużym skrócie, ma płacone za 8 godzin, a pracuje często po 10-11 żeby roznieść wszystko. Poczta Polska to wielki, państwowy, źle zarządzany kolos. Taka moja opinia. A PSX, jak wiadomo, nie może sobie pozwolić na pokrywanie kosztów przesyłek innym przewoźnikiem.

Opublikowano

No spoko tylko my nie narzekamy jako tako na pocztę, bo ta z reguły wywiązuje się z tych D+4. Problem leży w tym, że prenumerata jest wysyłana za późno aby być na premierę, a do tego jeszcze jest opóźnienie w drukarni i egzemplarz wychodzi 1-2 dni później niż deklarowano. I nikt z tym nic nie robi od lat.

Opublikowano

No faktycznie macie rację, od paru lat terminy wydania magazynu ciągle się zmieniają, i nijak się mają do dat w Kalendarzu Extreme. Z tym że Roger nie raz tłumaczył w magazynie powody tegoż działania, które wydawały mi się sensowne. Embarga, spóźnienia redaktorów, sprawy losowe etc.

Opublikowano

Tu nie chodzi o kalendarz. Zobacz sobie tematy poszczególnych numerów, masz tam podaną datę wysyłki prenumeraty. Gdzie fizycznie numer jest wysyłany dwa dni później (ostatnie 2-3 miechy dzień później). Nawet jakby zostało wysłane w terminie to poczta ma 4 dni na dostarczenie, a premiera kioskowa jest po z reguły 3 dni po deklarowanej wysyłce.

Zbierz wszystko do kupy i numer dostajesz 5 dni po premierze, bo weekend po drodze, a jak się trafi jakieś opóźnienie to i ponad tydzień czekasz.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Prenumeratorzy widać jebani bardziej niż zwykle, bo teraz nawet wersji cyfrowej nie ma.

Opublikowano

a Ty czasem nie dostajesz za darmo numeru jako moderator? :)

Mnie to wkur** bo tak jak Bzduras zauważył, obniżamy oczekiwania... już wiadome że nie masz PE w dniu premiery w skrzynce, ale nawet tego zasranego pliczku? Te 8 okładek siętak długo generuje?

Roger odpisz :/

Opublikowano

No pisałem już to nie raz, gdybym miał płacić za prenumeratę to bym tego nie robił, bo dostawać numer pięć albo i więcej dni po premierze kioskowej jest słabe.

Ty brałeś tę wysyłkę premium tak? Dostajesz na czas czy też z opóźnieniem?

Opublikowano

ja brałem tylko premium pakowanie, bo to że przychodziły po tygodniu to aż tak nie bolało, jak rozwalony grzbiet :/

No i to jest wysyłane tym +4, czy tam +5, paczka ekonomiczna

Opublikowano

image.png.64540d777597ee3c665460afabb6ab38.png

Cytat

Jeden numer urodził się z ilością okładek małą, a drugi z zajebistą. OGROMNĄ!

Spytacie, który jest szczęśliwy?

Żaden. Jeden jest z zeszłego miesiąca, a drugi się nie pobiera.

Opublikowano

D+4 czyli tak samo. Rozwalony grzbiet miałem raz, dosłali nowy egzemplarz błyskawicznie z tego co pamiętam.

No najbardziej boli właśnie, że dla wydawcy prenumerata jest korzystniejsza, a tu tylko więcej problemów dla czytelnika.