Skocz do zawartości

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

To można już spluwać na nazwisko "Sapkowski" czy jeszcze nie? :sapek: 

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 959,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

andrzej-sapkowski_17872.jpg

EDSC_8477.jpg

Czas na quiz: ZNAJDŹCIE RÓŻNICE:yao:

Edytowane przez ornit

Opublikowano
6 godzin temu, Cedric napisał:

To można już spluwać na nazwisko "Sapkowski" czy jeszcze nie? :sapek: 

Od dawna można

Opublikowano

CD Projekt powinien odpowiedzieć kontr pozwem o udział w profitach z netflixa. Nie widziałem wyraźnego odcięcia od gier w całym tym szumie medialnym wokół serialu a aktor grający Geralta sam mówił jak bardzo mu się trzeci Wiesiek podoba i dwa razy przeszedł 

:kaz:

Opublikowano

Powinni mu oddać tą licencję w cholerę z zachowaniem praw tego co wyszło do tej pory. To nie jest tak, ze Licencja napędziła sprzedaż W3. To była po prostu niesamowita gra która akurat wzięła gotowy świat z książki. Wiedźmin to nie LOTR, ludzie nie kupowali gry bo znają wiedźmina. Inaczej W1&2 już odniosłyby taki sukces.

Po tym powinni zrobić jak najszybciej grę pdobną w strukturze nazwać ją Witch-Slayer, zarobić miliony i śmiać się jak licencja znowu będzie (pipi) warta. Przecież Netflix nie robi serialu dlatego, ze Wiedźmin to fajna seria. Robi go bo gra napędziła giga hype.

Opublikowano
2 minuty temu, DarealRadexHEJOO napisał:

Jedną sekundę. To chodzi o sixty czy sixteen million? Anglojęzyczne źródła mówią "sixteen".

Może zależy od waluty :p

Opublikowano

16mln USD = ~60mln PLN 

Opublikowano

My tez sie smiejemy do rozpuku.

Opublikowano

na przyszłość zastanów się co wklejasz

Opublikowano

No to skoro przy andrzejkach nadal jesteśmy...

ls4vv5P.jpg

Opublikowano

Ten stary huy nawet tych 60 baniek nie przeyebie i nie przerucha.. na nowe ksiunzki bo nie wyrobi się przed strzeleniem kopytami. 

Pazerna świnia. :reggie:

Edytowane przez II KoBik II

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale CDP RED są sami sobie winni - najwyraźniej Andrzej jednak zagrał w W3 i w Novigradzie musiał natknąć się na takie oto ogłoszenie :

ce9fc4eb255126b5.jpg

Opublikowano

Witam. Posiadam edycję goty i  mam zamiar zacząć grać niedługo ww. tytuł dlatego mam kilka pytań.

1.Ile czasu zajmuję przejście gry na 100%?

2.Czy do robienia misji pobocznych można wrócić po zrobieniu fabuły?

3.Czy robienie misji pobocznych daje jakieś solidne bonusy czy jest raczej uzupełnieniem całej historii?

Dzięki z góry za odpowiedź.

Opublikowano

1. Zależy. Ja mam 156 godzin i nadal gram, daleko od 100%.

2. Jak w większości RPGów jest moment, po którym nie ma już odwrotu (gracz jest o tym wyraźnie poinformowany) i kilka subquestów kłócących się z wątkiem głównym może się anulować, jeśli nie były wcześniej skończone. Poza tym po zrobieniu głównej fabuły można grać dalej i nabijać pozostałe questy.

3. Tak.