Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Dlaczego to w ogole istnieje te nagrody zago to green. W sumie nie spodziewałem się bomb czy niezapowiedzianych sztosów ale no taki zalew gier do GP z komórek to jest lekko straszne
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Kompletnie mi przeszło do czasu recenzji ten Calisto, dodali skradanie i wrzucanie wszystkich do mielarek mięsa które są wszędzie nie wiadomo dlaczego. Mutacja też kiepska. Szkoda.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l kurwa, jeszcze pierdolenie o carbon offsecie, totalnym gównie i ściemie, dzieki geoff
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Jakby co to oglądam, ale na razie oprócz TCP to nic nie zasługuje na posta. Jebana branżunia, no nie jest z nią dobrze.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Figaro napisał: kurwa, jeszcze pierdolenie o carbon offsecie, totalnym gównie i ściemie, dzieki geoff Już wystarczy.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Teraz, Rozi napisał: Już wystarczy. z czym? to akurat nie był sarkazm.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Dajcie linka na YT bo nawet nie wiem czego szukać jak się ten pokaż nazywa xD
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Just now, Plugawy said: Dajcie linka na YT bo nawet nie wiem czego szukać jak się ten pokaż nazywa xD
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l Teraz, Plugawy napisał: Dajcie linka na YT bo nawet nie wiem czego szukać jak się ten pokaż nazywa xD Nie warto oglądać.
Opublikowano 23 sierpnia 20222 l 1 minutę temu, Rozi napisał: Nie warto oglądać. Thx za link Nie warto jak zawsze