Opublikowano 5 godzin temu5 godz. nope, Total War w świecie SW Edytowane 5 godzin temu5 godz. przez drozdu7
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 10 godzin temu, bartiz napisał(a):Dziś co czytałem o ogłoszeniu Divinity 3 przez Lariana, może akurat?Albo reboot, takie logo niby, po prostu "Divinity"3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):nope, Total War w świecie SWW sumie bym pograł w coś takiego, ostatni Total War w jaki grałem to był Medieval: TW xD.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Będzie Bloodborne Remastered, Bloodborne 2, MGS Remake od Bluepoint, Half-Life 3 i DMC6, a to tylko takie moje bezpieczne typy - jeśli pójdą na całość to może znajdzie się jeszcze jakaś niespodzianka pokroju Świnki Peppy 2.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ciekawe kto wygra GOTY, szanse w tym roku wyrównane, patrząc na cząstkowe wyniki z portali branżowych ^^Ghost Town - 1The Alters - 1Kingdom Come: Deliverance II - 1Ghost of Yōtei - 1Hollow Knight: Silksong - 2Donkey Kong Bananza - 2Clair Obscur: Expedition 33 - 37
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 13 minut temu, Bzduras napisał(a):Będzie Bloodborne Remastered, Bloodborne 2, MGS Remake od Bluepoint, Half-Life 3 i DMC6, a to tylko takie moje bezpieczne typy - jeśli pójdą na całość to może znajdzie się jeszcze jakaś niespodzianka pokroju Świnki Peppy 2.I triumfalny powrót Legacy of Kain z częścią, która zamknie raz na zawsze fabułę cyklu, a Kain wyjaśni w niej w końcu Elder Goda Oczekiwań żadnych w sumie nie mam - natomiast jeżeli faktycznie będzie D:OS3, to się więcej, niż ucieszę, bo dwójka to jedna z moich ulubionych gier.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ciekawe kto wygra GOTY, szanse w tym roku wyrównane, patrząc na cząstkowe wyniki z portali branżowych ^^Ghost Town - 1The Alters - 1Kingdom Come: Deliverance II - 1Ghost of Yōtei - 1Hollow Knight: Silksong - 2Donkey Kong Bananza - 2Clair Obscur: Expedition 33 - 37Najlepsze przy TGA jest to, że większość ludzi ogląda to dla zapowiedzi nowych giereczek, a te nagrody to tylko jakiś bonus w tle No ale w sumie to chyba ostatnie, co nam zostało z E3 i gdzie faktycznie coś fajnego czasem pokażą. Summer Game Fest, gamescom i Tokyo Game Show to zazwyczaj straszna bieda.