Opublikowano 8 godzin temu8 godz. nope, Total War w świecie SW Edytowane 8 godzin temu8 godz. przez drozdu7
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 10 godzin temu, bartiz napisał(a):Dziś co czytałem o ogłoszeniu Divinity 3 przez Lariana, może akurat?Albo reboot, takie logo niby, po prostu "Divinity"3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):nope, Total War w świecie SWW sumie bym pograł w coś takiego, ostatni Total War w jaki grałem to był Medieval: TW xD.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Będzie Bloodborne Remastered, Bloodborne 2, MGS Remake od Bluepoint, Half-Life 3 i DMC6, a to tylko takie moje bezpieczne typy - jeśli pójdą na całość to może znajdzie się jeszcze jakaś niespodzianka pokroju Świnki Peppy 2.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ciekawe kto wygra GOTY, szanse w tym roku wyrównane, patrząc na cząstkowe wyniki z portali branżowych ^^Ghost Town - 1The Alters - 1Kingdom Come: Deliverance II - 1Ghost of Yōtei - 1Hollow Knight: Silksong - 2Donkey Kong Bananza - 2Clair Obscur: Expedition 33 - 37
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 13 minut temu, Bzduras napisał(a):Będzie Bloodborne Remastered, Bloodborne 2, MGS Remake od Bluepoint, Half-Life 3 i DMC6, a to tylko takie moje bezpieczne typy - jeśli pójdą na całość to może znajdzie się jeszcze jakaś niespodzianka pokroju Świnki Peppy 2.I triumfalny powrót Legacy of Kain z częścią, która zamknie raz na zawsze fabułę cyklu, a Kain wyjaśni w niej w końcu Elder Goda Oczekiwań żadnych w sumie nie mam - natomiast jeżeli faktycznie będzie D:OS3, to się więcej, niż ucieszę, bo dwójka to jedna z moich ulubionych gier.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Ciekawe kto wygra GOTY, szanse w tym roku wyrównane, patrząc na cząstkowe wyniki z portali branżowych ^^Ghost Town - 1The Alters - 1Kingdom Come: Deliverance II - 1Ghost of Yōtei - 1Hollow Knight: Silksong - 2Donkey Kong Bananza - 2Clair Obscur: Expedition 33 - 37Najlepsze przy TGA jest to, że większość ludzi ogląda to dla zapowiedzi nowych giereczek, a te nagrody to tylko jakiś bonus w tle No ale w sumie to chyba ostatnie, co nam zostało z E3 i gdzie faktycznie coś fajnego czasem pokażą. Summer Game Fest, gamescom i Tokyo Game Show to zazwyczaj straszna bieda.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 2 godziny temu, Pix napisał(a):Najlepsze przy TGA jest to, że większość ludzi ogląda to dla zapowiedzi nowych giereczek, a te nagrody to tylko jakiś bonus w tle No ale w sumie to chyba ostatnie, co nam zostało z E3 i gdzie faktycznie coś fajnego czasem pokażą. Summer Game Fest, gamescom i Tokyo Game Show to zazwyczaj straszna bieda.Bardzo lubię ten event, fakt nie zawsze spekulacje i hype się sprawdzają (to nie wina Geofa, tylko ludzi) ale to za co doceniam ten twór, to zawsze mamy co najmniej kilka zapowiedzi dużych gier, wywiady z wieloma osobistościami z branży, coroczny pomnik dla Kojimy i wspaniałe muzyczne spektakle, w tym roku pewnie z Claire w roli głównej.W tym roku liczę na 200 mln, w Chinach dopiero zaczęli oglądać w zeszłym roku Oglądalność TGA na przestrzeni lat:2024: 154 miliony2023: 118 milionów2022: 103 miliony2021: 85 milionów2020: 83 miliony2019: 45.2 miliona2018: 26.2 miliona
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Rok temu to był najlepszy pokaz roku - będzie zarwana nocka z przyjemnością.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Trzeba też przyznać, że z roku na rok jest coraz lepiej. Zeszłoroczna edycja w ogóle była mocno dopakowana jeśli chodzi o ogłoszenia. Intergalactic, Okami 2, Witcher 4, Split Fiction, Project Century, nowy Virtua Fighter, nowa Onimusha, Elden Ring Nightreign, plus jeszcze kilka mniejszych lub większych tytułów. Bardzo lubię tę imprezę, bo naprawdę można coś ciekawego zobaczyć, plus fajny klimat celebrowania kończącego się roku w giereczkowie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. No w zeszłym roku zdecydowanie najlepsza konfa 2024, ale w tym roku odpuszcze już nie te lata żeby w środku nocy oglądać gerki, do porannej kawki lepiej siądzie. A nagrody? Po 2018 i wygranej gowa to raczej ciekawostka pokroju naszego forumowego głosowania i dodatek do zapowiedzi gier
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Rok temu oglądałem, było warto. W tym roku zapowiada się jeszcze lepiej. W piątek Home Office, budzik na 01:30 się nastawi, obejrzy i jakoś dośpi później
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 10 minut temu, Pupcio napisał(a):No w zeszłym roku zdecydowanie najlepsza konfa 2024, ale w tym roku odpuszcze już nie te lata żeby w środku nocy oglądać gerki, do porannej kawki lepiej siądzie. A nagrody? Po 2018 i wygranej gowa to raczej ciekawostka pokroju naszego forumowego głosowania i dodatek do zapowiedzi gierUmarł w Tobie ten radosny, łatwowierny na zapowiedzi gracz Niedługo będziesz się cieszył z dodatków do LOL.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Moje oczekiwania są skromne: chciałbym zobaczyć więcej z Intergalactic, Project: Robot i konkretną zajawkę Silent Hill 1 Remake. I jak zawsze chciałbym być mile zaskoczony przez jakieś zupełnie nowe tytuły.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 25 minut temu, Pupcio napisał(a):w tym roku odpuszcze już nie te lata żeby w środku nocy oglądać gerkipfffff Edytowane 59 minut temu59 min przez Krzysztof93
Opublikowano 46 minut temu46 min No godzina bardzo mało przyjazna dla polskiego gracza. Pamiętam, że rok temu odpuściłem. Potem cały piątek nie wchodziłem na żadne strony o giereczkach, żeby se nie spoilować i dopiero popołudniu po robocie odpaliłem sobie i obejrzałem całość na spokojnie. W tym roku jeszcze nie zdecydowałem, ale kurde potem cały piątek się czuć jak gówno to tak średnio ;/
Opublikowano 34 minuty temu34 min Szkoda mi na to czasu. W piątek na spokojnie trailery przejrzeć bo pokazy "Dzeffa" zawsze mnie zawodziły, a on sam też jest mało interesujący.
Opublikowano 27 minut temu27 min Odpali się w piątek, bo lubię tę otoczkę branżowej celebracji, tylko trzeba uważać żeby z rana odruchowo nie otworzyć internetów
Opublikowano 4 minuty temu4 min Proste, że nie będę siedzieć po nocy żeby obejrzeć festiwal reklam skinów do forcika, nie mam 20 lat i wolę spanko. Rano sobie odpalę elegancko do kawusi, przeskipuję co gorsze momenty i wydestyluję samo mięsko. Tak trzeba żyć