Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oryginalny nie będę, wczorajszy zakup, dokonany jeszcze w robocie, ale trzeba było czekać do wieczora, wyjścia żony i przyjścia kumpla, by godnie, przy flaszeczce Grantsa, rozkoszować się tym wspaniałym szpilem i znów wspólnie przeżywać, kombinować i planować strategię, jak w wieku dwudziestu paru lat za czasów PS2 i gier typu MGS3 czy RE4. Cudowny tytuł...
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ależ mnie nostalgia (pipi)NełA
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 260 za preorder z dodanym steelbookiem, którego nie było, czyli zamawianie w #mediaexpert i robienie wczoraj fot nie dla ZG, ale w celu reklamacji [*] ale gierka mega, w bonusie kciuk idealny Ps acha i jeszcze płyta latała luzem w pudełku xd Tak się celebruje 20-letnie rimejki z przytupem
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chwaliliśta tu na forumku, że gierka dobra no to wziąłem
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 2 godziny temu, nobody napisał: 260 za preorder z dodanym steelbookiem, którego nie było, czyli zamawianie w #mediaexpert i robienie wczoraj fot nie dla ZG, ale w celu reklamacji [*] ale gierka mega, w bonusie kciuk idealny Ps acha i jeszcze płyta latała luzem w pudełku xd Tak się celebruje 20-letnie rimejki z przytupem No, w końcu jakiś w miarę normalny kciuk.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co prawda nie RE2 ale też dobrze. Dalszy ciąg uzupełniania kolekcji na Saturna.
Opublikowano 26 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy ten RE2 i RE2, kurde a ja dopiero jedynkę kupiłem A tak całkiem poważnie, to jaram się tym zakupem jak głupi Wiem, że najbiedniejsza wersja, do tego jeszcze w platynie, a na dokładkę bez manuala, ale kupione lokalnie, więc propsik za dobry zakup z OLXa. Edytowane 26 stycznia 20196 l przez Quake96
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Witam. Oto moje styczniowe zakupy. Rok zacząłem od zakupu nowej konsoli. Mam już od dziecka PS One, ale to jednak PSX bardziej mnie jara: Trochę też zakupiłem gier na niego: Nieco klasyki na różne konsole: Odrobina też szrotu: Obowiązkowo nie mogło też zabraknąć jego: No i to tyle. Pozdrawiam.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Switch? Zdecydowanie moja ulubiona platforma do kupowania gierek. Dwa nowe kąski wpadły, choć po Lost Child spodziewałem się jakiegoś solidnego jRPG, a nie klona Wizardry (nie czytam recenzji/zapowiedzi).
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nakręcony na dwójeczkę postanowiłem pobiegać po nowym jorku
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. edit: o kurła, nawet nie zauważyłem, że na switchu jest 21:37 xd Edytowane 28 stycznia 20196 l przez _Shaman_
Opublikowano 28 stycznia 20196 l 12 godzin temu, Mantis napisał: Witam. Oto moje styczniowe zakupy. Rok zacząłem od zakupu nowej konsoli. Mam już od dziecka PS One, ale to jednak PSX bardziej mnie jara: No i to tyle. Pozdrawiam. Noo panie, tyle szarakowych dobroci, aż kusi zapytać ile pesos poszło na te gierki i konsolę Ogólnie srogie zakupy, tylko piwniczaki by zdislikowały No i aż zapytam - czemu akurat FIFA 2003? Dzisiaj też kupiłem 2003, ale na PS2. Ogólnie to jedna z moich ulubionych części, jeszcze z czasów pecetowych.
Opublikowano 28 stycznia 20196 l Teraz, Quake96 napisał: Noo panie, tyle szarakowych dobroci, aż kusi zapytać ile pesos poszło na te gierki i konsolę Noo, Mantis, pochwal się ile
Opublikowano 29 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Co za styczeń wpierw Ace combat a teraz te 2 perełki Dziękuję za magnesy w bonusie @Dave Czezky
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. U mnie mesjasz stycznia i jakieś dwa gówna Dzięki @Dave Czezky leci opinia na ceneo.
Opublikowano 30 stycznia 20196 l 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: U mnie mesjasz stycznia i jakieś dwa gówna Dzięki @Dave Czezky leci opinia na ceneo. Tyle hajsu na gierki a na aparat brakło, szanuję
Opublikowano 30 stycznia 20196 l Aparat do robienia fot gierek na jakieś forum to ja już wolę narysować co kupiłem na kartce kredkami
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tripel S&S to wyjątek dla mojego osobistego top3 indie wszechczasów. RE2 to 10/10 a po dwudziestu latach czuję się jak w domu.
Opublikowano 31 stycznia 20196 l 27 minut temu, Ficuś napisał: salcik to jakis limitowany naklad na switcha? raczej nie. https://www.videogamesplus.ca/salt-and-sanctuary-drowned-tome-edition-switch-plus-points-free-shipping-p-26147.html Spoiler
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. LA Noire powtórka ale wymienię to w lokalnym sklepie. Puyo od zawsze sztos w multi.