Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Kolejne zakupy na DC i PSX'a (plus coś tam na PS4):

F0HeEG8.jpg

0f7Hlji.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Lipcowe zbiory. Na PS2 skromnie, za to na PS1 juz nieco lepiej :)

Pf4O8Bo.jpg

Opublikowano

Skromnie na ps2? A DBD nie jest przypadkiem rzadka gra?

Opublikowano

Może nie rzadką, co mało dostępną u nas w PL. Za granicą jest masa tego i ceny dowalone. Bardziej się cieszę z Asterixa niż DBD, bardzo przyjemny platformer.

Opublikowano
2 minuty temu, Hoipolloi napisał:

Za granicą jest masa tego i ceny dowalone.

Tzn. mimo duzej dostepnosci za granica ceny sa wysokie? Nie powinno byc na odwrot?

Opublikowano

Wystarczy hype na to, że gra opiera się na postaci z serii Tekken i już $$ lecą w górę na danym tytule. Przy dużej dostępności danej gry, ceny powinny być niskie tak jak napisałeś, ale dla przykładu taki Crash czy Spyro lub seria MoH na PS1 sprzedała się w milionach egzemplarzy, dostępność jest spora na rynku, a jednak ceny trzymają określony poziom i tu już chyba na marce albo nostalgii te ceny są kreowane. Mi się załącza wewnętrzna cebula i szukam jak najtaniej gier ze swojej wishlisty, bo o to też chodzi przy kolekcjonowaniu i taki DBD kupiłem za 25zł więc nie jest to jakaś mega uber cena :D 

Opublikowano

gHUOEKN.jpg

Opublikowano
W dniu 2.08.2019 o 18:24, Hoipolloi napisał:

Lipcowe zbiory. Na PS2 skromnie, za to na PS1 juz nieco lepiej :)

Spiderman na psx'a w Polsce kupiony?  Rozsądne pieniądze?

Opublikowano

Czekając na rewizję switcha pożyczyłem konsole prosto z Niemiec od @raven_raven.  Pożyczyłem z jednego powodu tej gry:) 

EnvQdoa.jpg

Cały sierpień nic więcej nie potrzebuje. Jako bonus sklep dał audiokomiks z rozenkiem i boberkiem. Szkoda że nie mam już CD w samochodzie xD no ale można pobrać na tel to będzie słuchane:)

Opublikowano
9 godzin temu, zagul napisał:

Spiderman na psx'a w Polsce kupiony?  Rozsądne pieniądze?

Z UK kupowałem i dałem 68 zł z wysyłką już wliczoną. Planowałem 50zł max dać, ale trafił mi się stan bardzo dobry płyty, więc nie mogę narzekać. Na ceny z allegro nie ma co patrzeć. Praktycznie wszyscy ci sprzedający z allegro sprowadzają gry z UK bo mają dojścia i potem my mamy ceny o 100/200/300% wyższe. Interes się kreci ;-)

Opublikowano

Kolejny hit w pięknym wydaniu na Switcha.
Do tego kilka rodzynków na Vitę, które wyszły w niskich nakładach oraz Ys.

tQWyrs6.jpg

Opublikowano

Stęskniłem się za tą serią okrutnie. No i wpadło całe trio - nóweczki, choć wydawało mi się, że są już raczej nie do dostania.

111.jpg

Opublikowano

Kolejne dziś przyszły do kolekcji. 

KH i Spiderman wyglądają jakby dopiero z nich folię ściągnięto. 

fkfCvHk.jpg

Opublikowano

Trochę pospamuje. Początek sierpnia zapowiada się owocnie. Cieszy mnie to, że w końcu udało mi się skompletować MGSa bo miałem tylko Special Missions. Wipeout kończy trylogię na półce. Z kolei z PS2 Drakengard 2 zasila kolekcje o zaszczytnym numerze 492. Jeszcze 8 gier i dobije pięciu stówek. Dzięki Bodziowi dowiedziałem się, że seria 2 Games lub też Double Pack na PS1 liczy 27 tytułów, także 1/27 u mnie na chwilę obecną i 26 do zebrania :-) Z nieplanowanych zakupów doszło trochę makulatury od Antari, także będę miał co poczytać każdego wieczora ze starszych numerów PSX Extrema. Dodatkowo trochę ostatnio za mną chodziło kupno PSClassic, a tak się złożyło że @Bzduras napisał wczoraj czy nie chce od niego odkupić i szybki deal poszedł. Od razu na wejściu ograny został Metal Slug X i micha ucieszona na koniec dnia. Gdyby ktoś miał coś z serii 2 Games i chciałby się pozbyć, to dajcie znaka.

FzSq91Z.jpg

RXMvGPX.jpg

Spoiler

8mtE2QS.jpg

Opublikowano

od premiery chyba nie było roku żebym którejś nie uruchomił, aż wstyd że nigdy nie miałem oryginałów na półce :lapka: 

M1noCVw.jpg

vQLUICD.jpg

zJ3z7Xt.jpg

mLhhl3V.jpg

trgMMM4.jpg

mhkykGc.jpg

cbI5x80.jpg

jrvBOX0.jpg

ocox1eH.jpg

kurła kiedyś to były standardowe edycje :banderas:

Opublikowano

A masz naklejkę Vice City? 

Opublikowano
17 minut temu, suteq napisał:

A masz naklejkę Vice City? 

Nie. Na szczęście nie mam kolekcjonerskiego hopla i żal mi było dokładać ponad dwukrotność kwoty dla naklejki.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Ja edycję z naklejką kilka lat temu wyrwałem dosłownie za jakieś grosze. Pamiętam jak mi @Colin jej zazdrościł. :D 

No ale wtedy to miałem pełną kolekcjonerkę GTA 4 (z torbą) oraz pełny soundtrack Vice City w bdb stanie. I jak ostatni debil się tego pozbyłem. :/ 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No na ten soundtrack też choruję od kilku lat, muszę wrócić do tematu bo troche gotówki odłożone, jak teraz zainwestuję za 50 lat za to kupię pewnie samochód czy coś :obama: 

Opublikowano

Ależ to były wydania. U mnie oczywiście na półce wszystkie GTA w oryginale, ale wersje konsolowe.