Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Kupiłem pralkę i za każde wydane 500 zł dostałem kod rabatowy 60 zł. Uzbierało się 240, dołożyłem 49 i kupiłem te sztosy. Za diablo to już od dawna miałem zamiar się wziąć, a Control podobał mi się od pierwszych zapowiedzi, ale na premierę był skopany technicznie. Będzie grane zaraz po star warsach :)c01f2f9a513e867010545d566cf79a3c.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

bee14b8fec64a4f7med.jpg

Do popołudniowej kawki jak znalazł.

Opublikowano
2 minuty temu, MAJOCHEY_PL napisał:

bee14b8fec64a4f7med.jpg

Do popołudniowej kawki jak znalazł.

Jeżeli ta popołudniowa to 400 ml to może zdążysz wypić 

:D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W koncu przyszedl mi ten komiks MediEvila w grubej oprawie + prezent na pocieszenie w promocji.

IMG-20191213-184616.jpg

Spoiler

IMG-20191213-184731.jpgIMG-20191213-184753-2.jpg

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
W dniu 20.11.2019 o 19:26, Wredny napisał:

Chciałem być jak @columbo (minus kaprawe ślepię i RE2, którego już posiadam), ale okazało się, że jegomość wykupił chyba ostatnią sztukę Dragon's Crown z Perfect Blue, no więc wyszło biednie i jest tylko Odin Sphere :frog:

cfa9895fc01c39e2.jpg

@Dave Czezky zrobił restock i mam swojego Dragon's Crown - mój pierwszy steelbook na PS4 :)

Do tego jeszcze Resident Evil Revelations 2 w dobrej cenie, bo tak mi stronka PerfectBlue podpowiedziała, jak wrzucałem do koszyka gierkę od Vanillaware :D

752c9a83246b694e.jpg

Ogólnie nie wiem, jak ON to robi, ale wygląda na to, że za każdym razem, gdy człowiek kliknie "ZAPŁAĆ" to Dave bierze gierki pod pachę, wskakuje w furę i śmiga do paczkomatu w mieście adresata - zamówienie złożyłem przedwczoraj, w godzinach mocno wieczornych, a dziś około południa miałem maila, ża paczka czeka.
Niesamowity facet - pełen profesjonalizm i oddanie sprawie - olbrzymi szacunek :hi:

Opublikowano

79178147_508184746455213_580427909227033

w sumie to zakupy z black friday ale zapomniałem wrzuć, nawet nie za bardzo miałem czas pograć ;/ W święta się nadrobi.

Opublikowano

jzVRmGE.jpg

Opublikowano

Ostatni zakup w tym roku, ale jaki :banderas:

OtgW5Nc.jpg

Opublikowano

Kolejne zakupy na Dreamcasta:

ZCtkaeu.png

Opublikowano

Zastanawiają mnie zawsze te pudełka od dreamcasta. W jednym logo czarne w innym nie. W ogóle projekt tych pudełek to jakiś geniusz wymyślił i trafić na niepołamane to cud :D

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Plany na święta 

79d895ad-af77-4fbc-8jqk04.jpeg

Opublikowano

#perfekcyjnyniebieski dostarczył 

2COBWPS.jpg

Opublikowano

2GYusTe.jpg

MK chyba nie dawałem w tym temacie, jest to 20 gierka na 3DSa. Świetna konsola. 

Opublikowano

Ta sa papierowe nakladki na opakowania standardowe? Jak oceniasz wykonanie ich ? Prezentuja sie swietnie. Na pewo pokusze sie o kilka egzemplarzy ktorych nue mam  jeszcze :wub:

P.S

Widze ze po 12£ stoja. Calkiem niezle.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano
1 godzinę temu, marbel007 napisał:

@Ukukuki te okładki faktycznie są do kupienia z grami w sklepach? Są mega. Jako plakaty mogły by być.

1 godzinę temu, MEVEK napisał:

Ta sa papierowe nakladki na opakowania standardowe? Jak oceniasz wykonanie ich ? Prezentuja sie swietnie. Na pewo pokusze sie o kilka egzemplarzy ktorych nue mam  jeszcze :wub:

P.S

Widze ze po 12£ stoja. Calkiem niezle.

No właśnie ja też na promce kupiłem na półkę w sumie. Zwykła kartonowa otulina jakich pełno szczególnie na PC ale z fajną grafiką. Tylko pamiętajcie ,że w środku jest wydanie playstation hits. Komuś może to przeszkadzać. No i BB nie ma DLC :/ ale u kumpla w sklepie podmienię gierkę na wydanie kompletne a otulinę zostawię. Spider-Man też miał być z otuliną ale sklep się pomylił. 

Opublikowano
14 godzin temu, Ukukuki napisał:

Zwykła kartonowa otulina

Nie chcesz sprzedać tej z Horizon? :dafuq:

Opublikowano

Gry zebrane przez kilka ostatnich miesięcy.
Na szczególną uwagę zasługuje Shovel Knight. Tylko kilka ważnych dla mnie gier mam zdublowanych na kilku platformach.
Mam nadzieję, że w Children of Morta oraz Dragon Quest zainwestuję dużo przyjemnie spędzonych godzin.

CPPNNWY.jpg?1

6KuZRMa.jpg?1

1SgmA9K.jpg?1

Opublikowano

Wpadam do domciu, a tu takie dobra pod krzakiem :banderas: 

IMG-20191217-171206.jpg

Od razu wpadłem w szał i odpakowałem. Przecie nie będę czekał do świąt :kaz:

IMG-20191218-222350.jpg

IMG-20191218-222403.jpg

IMG-20191218-222101.jpg

Spoiler

IMG-20191218-221711.jpgIMG-20191218-222200.jpgIMG-20191218-222149.jpgIMG-20191218-222302.jpg

IMG-20191218-223510.jpg

:fsg:

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Nic nie poradze, ze takie kolory z oleda tryskaja. Widac tez sie bidulek podjaral. W koncu wykorzystam moc tvika :banana: