dee 8 808 Opublikowano 1 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2020 Tak było. Odpalilem raz i już nigdy nie wróciłem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Moje trzecie podejście do Zeldy 3D (po TP na wii i WW na wiiu). Mam nadzieję, że tym razem się nie odbiję po kilku godzinach i faktycznie będzie goty. Na allegro sprzedawca wrzucił zdjęcie z "pegi", a tu nagle taka niespodzianka Pocieszam się, że ten zielony bardziej się komponuje z okładką... 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 Ja za takie coś daje negatywa bo mnie wkurza taka praktyka. Wiadome na inne platformy olewka ale gierki Nintendo zostawiam w kolekcji więc fajnie jakby nie był to niemieckie wersje. Gierka ci podejdzie bo ja Zeld 3D zbytnio nie lubiłem a ta odsłona jest zupełnie inna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 W dniu 30.01.2020 o 18:07, krupek napisał: Ludzie to oddawali po prostu w UK, bo większość gierek jakie miałem miała np naklejone ceny w funtach, albo jakieś ulotki. Sporo gierek na PS2 i PSX kiedyś tak uzbierałem. Do dziś mi został SNES, którego kupiłem za 10 zł. W uk jest cos takiego jak charity shopy. Ludzie po prostu oddaja co maja w domu a potem to sklep sprzedaje w smiesznych cenach bo zbiera na jakis cel. A ze nasze lumpy zaopatruja sie glownie w odziez wlasnie stamtad to i czasem trafiaja sie przy okazj jakies gierki czy filmy. Choc mi nigdy nie udalo sie na cos takiego we wro natrafic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 2 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2020 A tak, dokładnie, dużo trafia właśnie z charity. Zachodziłem do takich w Szkocji to nawet większy wybór takich rzeczy tam mają, szczególnie filmów DVD i CD z muzyką. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bzduras 12 325 Opublikowano 3 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Alyx, przybywaj - moje ciało jest gotowe 18 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 446 Opublikowano 3 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 Dwie gierki z PerfectBlue - RE Origins Collection co prawda mam już na PS3 w ładnych, azjatyckich wydaniach (osobno), ale pokusa pstrykania screenshotów zombiakom na PS4 była zbyt wielka. Do tego Tearaway Unfolded z australijskiej dystrybucji, co w sumie i tak nie ma znaczenia, bo gierkę mam w cyfrze z Plusa, ale za te 30zł z hakiem żal było nie brać. No i Ghost Recon Breakpoint od ziomka za 60zł, więc można było dorzucić do kolekcji, a jak się kiedyś uporam z Wildlands to się zobaczy, o co to całe halo. 9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 5 godzin temu, Bzduras napisał: Alyx, przybywaj - moje ciało jest gotowe Ło panie, ile wyszło? Też się przymierzam do kupna, ale gdzieś bliżej połowy roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 6 godzin temu, suteq napisał: Ło panie, ile wyszło? 2300 za nówkę sztukę, warto było. Beat Saber KRÓL GIERECZEK! Rewelacyjna sprawa i pluję sobie w brodę, że potrzeba było nowej części Half-Life żebym dał szansę VRowi. Teraz ciężko mnie od niego oderwać Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 ja mam nadzieje, że nowy VR od Sony zapożyczy sobie pomysł od VRowego steama i zrobi mapowanie palców zamiast różdżek Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 2 godziny temu, Bzduras napisał: 2300 za nówkę sztukę, warto było. Beat Saber KRÓL GIERECZEK! Rewelacyjna sprawa i pluję sobie w brodę, że potrzeba było nowej części Half-Life żebym dał szansę VRowi. Teraz ciężko mnie od niego oderwać Ze strony oculusa byłoby tak gdzies koło 2k ale rozumiem że wolałeś z polskiego sklepu? Jeśli BS Ci tak siadło - sprawdź pistol whip jak bedzie przecena - ja wyrwałem to na promce za pare zł ale jest kocur. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Te okulary to najlepszy stosunek ceny do jakości? Ja jeszcze nie robiłem rozeznania ale tutaj cena jest nawet akceptowalna szczególnie jak porówna się to do steam vr. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Na teraz tak i wg mnie przed premierą Alyx nie będzie promocji. Z tego co pamiętam to rift s można było wyrwać za 399€ z wysyłką. Teraz cena wróciła do bazowej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Oculus najlepiej wypada jesli chodzi o biblioteke gier dostepnych na to urzadzenie. Marketing facebooka przypomina troche epic store przez co cala masa bardzo dobrych gier na vr ladauje ekskluzywnie w sklepie oculusa wspierajac tylko gogle Zukenberga. Moze jakis osobny temacik dla master race gogli na forumku? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 1 godzinę temu, Ukukuki napisał: Te okulary to najlepszy stosunek ceny do jakości? Z researchu jaki zrobiłem to tak. Dobra rozdzielczość, 80Hz, brak konieczności montażu baz do śledzenia kontrolerów. Tutaj wyciągasz wszystko z pudła, podłączasz dwa kabelki, robisz krok po kroku to o co prosi Cię aplikacja i to tyle. Za tę cenę nie znajdzie się nic lepszego (ktoś może powiedzieć, że Oculus Quest albo pierwszy HTC Vive bardziej mu leżą, ale w pierwszym przypadku mamy kompromis w postaci laga po kabelku i odświeżania 72Hz, w drugim trzeba montować stacje bazowe śledzące kontrolery i pierwszy model jest nie do zdobycia jeśli chodzi o nowe egzemplarze, bo wysżły z produkcji). 3 godziny temu, Ukukuki napisał: Ja jeszcze nie robiłem rozeznania ale tutaj cena jest nawet akceptowalna szczególnie jak porówna się to do steam vr. SteamVR to program, Valve Index to gogle Ale tak, to jest najtańszy sensowny i działający sprzęt w obecnej chwili. Godzinę temu, kes napisał: Oculus najlepiej wypada jesli chodzi o biblioteke gier dostepnych na to urzadzenie. Marketing facebooka przypomina troche epic store przez co cala masa bardzo dobrych gier na vr ladauje ekskluzywnie w sklepie oculusa wspierajac tylko gogle Zukenberga. Warto dodać, że mając Oculusa można też korzystać z dobrodziejstw SteamVR i kupować gierki u Gabena tak, żeby w razie wymiany sprzętu na inny/nowszy/lepszy nie zostawić wszystkiego w jednym zamkniętym ekosystemie. Jednak jak są ekskluziwki to nie ma przebacz, trzeba kupić u Cukierberka. Godzinę temu, kes napisał: Moze jakis osobny temacik dla master race gogli na forumku? A jestem obecnie bardzo na tak, jak najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rayos 3 170 Opublikowano 4 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 ostatnie zakupy. najpierw w koncu sprawilem sobie jakies lepsze naglosnienie niz glosniki telewizyjne, a potem pomyslalem, ze i TV mozna by wymienic i sprawdzic o co chodzi z tym calym 4K HDR OLED moj kot jak widac nie gloduje 21 5 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 3 konsole ? A no tak... MYNYMALYZM Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 4* N2DS XL tam lezy jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ins 5 689 Opublikowano 4 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Kolejne giereczki na Dreamcasta wleciały: No ale tym razem nie jestem zadowolony ze stanu The House of the Dead 2. Gry na DC'a staram się kupować albo w folii albo w prawie perfekcyjnym stanie. Jedna czy dwie małe ryski jestem w stanie przeboleć ale tutaj ktoś chyba nieumiejętnie wycierał płytkę.Trudno, przynajmniej pudełeczko i instrukcja jak nowe. 14 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 jak chcesz sprzedać to daj znać:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Nie zdziwię się jeśli będę jedyną osobą na forumku, która to kupiła, no ale... W trylogię nie grałem, a tutaj spodziewałem się totalnego średniaka (choć Sniper Elite 4 bardzo mi się podobał), a póki co - po 4h zabawy - jestem zaskoczony na plus. Oprawa na XOX (w 60 fps) zdecydowanie daje rade, a rozgrywka to czysty fun, bez nadętych dialogów proszących się o opcję "skip". W Zombie Army 4 po prostu brniesz przed siebie - radośnie podgwizdując i robiąc miazgę z niezliczonych zastępów truposzy (na wiele wymyślnych sposobów). Tego było mi trzeba. 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Lutego 2020 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) W ostatnim czasie wpadło mi troszkę zielonych retro dobroci Burnout i Table Tennis pomimo tylu lat na karku dalej mega grywalne. Edytowane 7 Lutego 2020 przez MYSZa7 12 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) szkoda że pes6 nie bangla we wstecznej, reszte też mam i wciąż jest ayyy pamiętam jak kupiłem ten wifi adapter i mogłem u starych na 27" hd ready pograć w gow jaki to był przeskok w porównaniu do 15" monitorka przez vga Edytowane 7 Lutego 2020 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Pes 6 był już na x360? Uff ale to musi być M I Ó D Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 595 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 (edytowane) never forgetti z budy 100m do domku, plecak w kąt, pes 6 na zmianę z forza 2, crackdownem i gow, o 20 na szybko pszyrke żeby się facetka nie czepiała i dalej Edytowane 7 Lutego 2020 przez maciucha Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi