Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano

Pograne w game passie kilkanaście godzin, gra się spodobała. Skoro nie uda się skończyć bo wylatuje dzisiaj z passa trzeba było kupić i na spokojnie się przejdzie, bardzo przyjemny tytuł podszedł pod moje gusta. 

20210131_191229.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W końcu się przełamałem i kupiłem gogle vr od sony. To mój pierwszy kontakt z tą technologią i nie powiem, po ograniu psvr world szczękę zbierałem z podłogi( atak rekina). Teraz ogrywam Astro bota i muszę przyznać, że wrażenia są genialne. 

AA395319-C07B-4886-AAB4-32B0AB28E78C.jpeg

Opublikowano

Potem dokup 2x ps move (jak stanieją, bo widziałem nawet zestaw za 400 zł...) i zakup cyfrowo Beat Saber. To chyba największy efekt wow wywołuje.

Opublikowano
9 godzin temu, milupl napisał:

W końcu się przełamałem i kupiłem gogle vr od sony. To mój pierwszy kontakt z tą technologią i nie powiem, po ograniu psvr world szczękę zbierałem z podłogi( atak rekina). Teraz ogrywam Astro bota i muszę przyznać, że wrażenia są genialne. 

AA395319-C07B-4886-AAB4-32B0AB28E78C.jpeg

Zapraszamy do odpowiednich tematów na forum, bo ostatnio coś słabo z aktywnością.

Opublikowano

Dzisiaj święto w świecie dywizji.

Dla 60/4k znowu gra kupiona.

20210202_162126.jpg

Opublikowano

D8ZYl0q.png

EfJqSGf.png

Robiłem podchody od listopada, ale w końcu kupiłem tego malucha. Myślę, że dobrze się sprawdzi w parze z monitorem Full HD w grach ze wstecznej i tytułach (nielicznych ale jednak), które nie trafiły na PC.

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Właśnie zatęskniłem i wobec tego znalazłem rozsądnie wycenioną premierową konsolę (po naprawie u MS, na co są papiery) w dobrze zachowanym pudełku, od pierwszego właściciela (jest imienny dowód zakupu z 02/12/2005). Dokupiłem kabel VGA, bo wersja oczywiście bez HDMI. Konsola działa, wygląda w zasadzie jak nowa, a gość zachował nawet większość tych foliowych kolorowych woreczków, w które zapakowane były elementy zestawu. Dash niestety nowszy, ale na ten oryginalny trzeba by wydać grubą kasę kupując fabrycznie nowy egzemplarz. W komplecie jest nawet mały pilot, dodawany do konsol z pierwszego rzutu (czyli mam dwa, bo akurat swój sobie zostawiłem). Trzymam, będę mógł czasem rozpakować i powspominać dawne czasy, a poza tym sprzęt raczej będzie już tylko zyskiwał na wartości.

Opublikowano

Tradycyjnie nieco niebieskiego i zielonego dobra. :kaz::xboss:

G2E6tob.jpg

Tony Hawk's Pro Skater oraz jego kontynuacja, to obok takich tytułów, jak: Soul Blade, Gran Turismo, trzeci Tekken, czy Tenchu jedne z moich ulubionych gier na PSX. Cieszę się, że wzorem REmake otrzymaliśmy świetne odświeżenie kultowej pozycji. Natomiast Control polecam i to bardzo. Tak, wiem, jest obecnie dostępny w plusie, ale chciałem mieć wersję pudełkową na sprzęt M$.

0wW7Zrs.jpg

Nowy monitor. Posiadam go niemal 14 dni i jestem zachwycony. Za cenę nieco powyżej pięciu tys. zł otrzymujemy kawał solidnego sprzętu. Rewelacja. :yahoo:

4oAGnzm.jpg

Jak nowy monitor, to nowy gryzoń.

Niestety Dead Cells-Prisoner's Edition na Słicza nie doszedł na czas, ale to może innym razem. :unknown:

Opublikowano

Chyba już zamknięcie kolekcji na PSP i dalsze zakupy na konsolę totalną.

s2 (2).JPG

DSCF3030 (2).JPG

Opublikowano
14 godzin temu, Mustang napisał:

Właśnie zatęskniłem i wobec tego znalazłem rozsądnie wycenioną premierową konsolę (po naprawie u MS, na co są papiery) w dobrze zachowanym pudełku, od pierwszego właściciela (jest imienny dowód zakupu z 02/12/2005). Dokupiłem kabel VGA, bo wersja oczywiście bez HDMI. Konsola działa, wygląda w zasadzie jak nowa, a gość zachował nawet większość tych foliowych kolorowych woreczków, w które zapakowane były elementy zestawu. Dash niestety nowszy, ale na ten oryginalny trzeba by wydać grubą kasę kupując fabrycznie nowy egzemplarz. W komplecie jest nawet mały pilot, dodawany do konsol z pierwszego rzutu (czyli mam dwa, bo akurat swój sobie zostawiłem). Trzymam, będę mógł czasem rozpakować i powspominać dawne czasy, a poza tym sprzęt raczej będzie już tylko zyskiwał na wartości.

Ile dałeś?

Już tak z 2 lata mnie nosi na kupno 360tki :frog: 

Opublikowano

W koncu jakies gierki ktore przetestuja moc nextgenow :rayos:

802D395D-49A4-42DA-A0C1-34209270914F.thumb.jpeg.30cc32992b4ab58ea2b419248bcc77c7.jpeg

BEA63B43-B2B4-4830-9C95-094F6FE2D006.thumb.jpeg.b833f760e0473e7b8315f6fd2a84faf6.jpeg

Nie no ale tak serio to ciekawy jestem tego GTA bo pamietam je tylko z wersji ps3 w 15fpsach XD a i tak kocham

Opublikowano
1 minutę temu, schabek napisał:

jestem tego GTA

Będziesz pan zadowolony :lapka:

Opublikowano

Kurde, aż mnie wzięła ochota na ponowne ogranie GTA IV na XSX :obama:

Opublikowano
2 godziny temu, dee napisał:

Kurde, aż mnie wzięła ochota na ponowne ogranie GTA IV na XSX :obama:

Podobno nie można skończyć bo za dużo fps jest i się krzaczy pod koniec. 

Opublikowano

Jestem tuż przy końcu i póki co ZERO dropu, problemu, krzaczenia.